30

toti

преди 1 година

ГЕРБ И ДПС ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА И ДА НЕ ИМ СЕ ДАВА ДА ПОМИРИШАТ ВЛАСТ .....

29

Анонимен

преди 1 година

Пагубно ще е правителство на ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 1 година

Най- добре е да няма парламент и правителство сега. Ще ни вкарат директно във война, която не наша. Вместо да декларират неутралитет и да се концентрират върху вътрешните кризи, те се надпреварват да обслужват чужди интереси. Няма да има давност за престъпленията на националните предатели!

27

Ха ха

преди 1 година

Абе вие герб , дпс , дб , пп нали сте на едно какво ни успиваш - заедно си гласувахте за македония , за руската посланничка , за тока който извадихте на европейските борси та да го купуваме от тяхНе ни мислете като баце за - прости

26

Анонимен

преди 1 година

Защото ви разкриха далаверите ли?

25

Анонимен

преди 1 година

Г-н Дикме, не само правителството на Киро-Кокорчо ще бъде пагубно, такова ще е и това на ГЕРБ със съюзници Мравояда и Гнома,което ще е придатък на Урсулата и престарелия пишман инженер Борел. Кабинетът ГЕРБ-ДПС ще ни привърже към Турция. Въобще, БГ с тези продажни партии,към които добавям и тази на Нинова все гледат да бъдем наведени, с гръб към посочените държави и свалени дрехи. Затова гледаме с надежда към Изток. Западът го оставяме на САЩ.

24

Анонимен

преди 1 година

рОСЕНЕЦ ДА СЕ СРИНЕ ДО ОСНОВИ

23

Меди менгянов

преди 1 година

Ааааавъъъъгъъъъзъъъъ - бян порция !

22

анонимен

преди 1 година

Политиците не бива да променят вота на хората! Казахме не, на Промяната на Кирчо и Кокорчо!

21

Жътваря

преди 1 година

Дупесе е островната гъба избуяла върху потурнашкото бунище и само изкореняване и дълбока оран може да изчисти земята от gнясната зараза !

20

баба мара

преди 1 година

дпс на власт ами то няма да остане камък върху камък от раздаване на порциитова не е партия а икон групировка с несменяеми депутати от 30 години няматмярка за нищо дпс е в нс с гласовете на турски граждани така че никога на власта в българия купува гласове

19

Иван

преди 1 година

Тоя крадец, като беше министър захлеби с апартаменти на Аксаков в идеалния център на София. Сега ръси мозък.

18

Анонимен

преди 1 година

Б.е другарю...и ти изпълзя от килеру....неподготвен!!!!! Взимай си сиренцето и се връщай обратно.

17

Анонимен

преди 1 година

Дикме що не спомена , че през Доган се генерира най голямата корупция в България .Доган и Пеевски са най често спряганите имена за корупционни практики Единия даже има забрана по закона Магнитски.Какви ,,евроатлантици " са ,,ДПС?.

16

енергетик

преди 1 година

е като връчи на ДПС кой ще с е коалира с тях

15

Анонимен

преди 1 година

Далавераджиите въртят *** лесно. Ясно е какво ги кара. Нека не забравяме как този направи 10 милиона от странни сделки със земи за фотоволтаици около 2010г. във Врачанско.

14

Анонимен

преди 1 година

Днес при Сандокана в буркане бе влязъл един глашатайник да мели клюкни.Дикеевенко Сандалефски е много е забавен как се засилва и сите жили като му се издуйят. Абе оууу по полека все пак прекара тежка операция на сърцето. А гостенинът му Пфенинг направо му раклати ченетата та наш Сандо се заапа сам бъш код сливиците. Сашо треа да си дигне дланите пред камерите, да позгъне пръсти и китки и да каже "тия пръсти, длани и китки никога не са вземали руска пара от руски руснаци: А от неруските?

13

Анонимен

преди 1 година

Имаше един депутат комбинатор Емо Фаса от Етрополе.Мирослав Найденов реализира схемата с Капитан Андреево.Депутатка от Дулово наскоро се е сдобила с вила в етрополското с.Рибарица .Уволненият за злоупотреби шеф на зимния дворец вече е избран за депутат от ГЕРБ от софийска област.Мафията е жива.

12

За меемет и асан

преди 1 година

ще е пагубно, марш в джамията.

11

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, пагубно за ДПС и ГЕРБ и другите клакьорки За народа ще е стъпка в развитието