21

Шок

преди 1 година

Не се самоубиваме. Убиват ни. Долни бракониери ловуват беззащитни хора.

20

Анонимен

преди 1 година

"Въпросният камион не е спрял и е осъществил съприкосновение с преминаващо момиче..." Бил ОСЪЩЕСТВИЛ КОНТАКТ!?!? Това новобългарите, ако не се иZпедеRастят с такива изказвания, няма кой да е! Важното е, да е интересно и ново. Бог да прости младото дете! За шАфИора - задължителна екзекуция. В София, кRet.ените шофьори са много и се множат като мухоморки. Шофирам всеки ден и това което виждам е- будна кома, мозък пастет, мозъчни зеленчуци. Ще става още по-страшно. Чалгата не прощава.

19

Алекс

преди 1 година

Причината е празноглав и безотговорен елемент зад волана.

18

Бог да я прости!

преди 1 година

Напоследък опитвам да карам само до работа или ако е крайно наложително. Не е имало ден да няма рискова ситуация. Или прибягва пешеходец или те засичат, навират се отзад на 1-2м, 2 сек след зелено почва да дюдютка, няма никаква колегиалност. Тук там има и възпитани, но са малко. Във Варна поне не минават по 10коли на жълто и две три на червено. Шофьор съм от 36г, но такава диващина не е била и 90те. Сега най-лошото е, че след някой ден пак ще има смърт и това ще се забрави. Промяна-нула!

17

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен с неговата агресия .

16

Затрий народа

преди 1 година

Ще оставите Пирогов без работа. А бузнесюса на агенциите процъфтява дорде има живи българи.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ано Не знам каква е нормата, ама точно там минавам редовно, ако тоя не е "правилен", не знам кой ще е. Не те задира и не се налага да минаваш с 10 км, ама и не е толкова плавен и нисък, че да може да минеш с над 30-40. Съвсем нормален и адекватен си е.

14

Анонимен

преди 1 година

До 2 "ако там беше асфалт вместо павета." е каква щеше да е разликата - щеше да кара още по-бързо и да помете и дърветата след спирката. Там минавал по няколко пъти дневно, никога не се кара бързо, пешеходната пътека е вдигната, въобще ситуацията е странна. Там и колите карат с 40-тина км, къде е летял тоя, че и не е опитал да спре, не е ясно

13

Ано

преди 1 година

Така наречените легнали полицаи да пълна скръб. Има една норма, издадена от МРРБ, но хората на фандето са над тия неща. Имат поне десет вида легнали полицаи и нито един в нормата.

12

Да спрат

преди 1 година

ама къде ти акъл у тия диваци? 30 години оставено да си правят каквото си искат. Доказваме защо все сме били под чуждо управление. 80-85 процента от българите за никакъв *** не стават. Не само тези тук, но и тез зад граница. Калпаво племе. Само черногъзите племена са по-зле от нас. А от белите само ушанките са по *** Факт.Всички го виждат. Няма какво да се сърдим. По -добре да се замислим. И да се поправим.

11

Tchaikovsky

преди 1 година

Докато се друсат или пият ще е така!! Но има и по лошо ...изпреварват как намерят по завоите мислейки че са безсмъртни,те така умират невинни.

10

Жалко

преди 1 година

Милото момиче, дано е на по добро място

9

ако не ви харесва

преди 1 година

ако не караш с 200 в софия си *** а ако си друсан и с 200 ти си софийски бог и всички ученички те желаят

8

Анонимен

преди 1 година

Нямам думи, за 5 минути да стигнат по бързо рискуват да отнемат своя или на някой друг живота.Жалко и тъжно за загиналото момиче.

7

Анонимен

преди 1 година

ВЕрвай си ти на КАТ и изсмуканите ти стъкмистики. Семерджиев ти е идола. Сигурен съм че и той така раздава епитети. Изостанали сме щото не се друсаме, ти да видиш.

6

Анонимен

преди 1 година

А именно, две напушалки вече са се отбелязали.

5

До 4

преди 1 година

Кои наркотици бре промит мозък според КАТ за миналата година след наркотици са пречинени 0.9% процента от катастрофите и 2.8 %след алкохол!!! Крепостен селянин

4

Анонимен

преди 1 година

Не горивата, а манталитета и наркотиците са проблем. Когато даже в парламента влизат наркомани и псевдопартийки създадени от либерстите в сащ, агитиращи за узаконяване на наркотици и джендърии и всякакви от сорта "шъ прая кот си искам, така е демократично", за какви горива си говорим?

3

Анонимен

преди 1 година

Амииии, тогава, новото правителство да вдигне многократно цените на горивата. От 2-3 лева да го направи 20-30 лева за литър. Тогава никой няма да шофира и всички ще са доволни

2

Анонимен

преди 1 година

В час пик там има "тапа" и това нямаше да се случи.Днес в София не е валяло, но е може да се помисли дали ако там беше асфалт вместо павета...