97

Друг

преди 1 година

Не знаех, че путин има способност да управлява времето! А това, че ще е мека ще се отрази после ще има глад, но пък ще сме на топло!

96

Анонимен

преди 1 година

Путин е като малко дете изгонено от групата.Дава най-хубавата си играчка само и само да бъде прието отново в групата.От 38% газ към Европа подава при все по намаляващо потребление около 10%.Изместен от други играчи и той иска отново да въстанови своя дял.Прекъснаха Северен поток той успокоява Мръсния и воюващ срещу него Запад че ще им възстанови доставките от други тръби.Само и само да запази някакъв дял защото кладенците му отиват.Старото оборудване не може да тръгне от ново.Вън от играта безвъ

95

Анонимен

преди 1 година

ти да видиш, западните знахари какво видяли в магическото кълбо. Те за 5 дни напред не познавст сма щото е за Путин вече от 5 месеца знаят.

94

От Великобритания

преди 1 година

Мдааа, високи са за сезона температурите. Цели 3 градуса е в момента.

93

Бах

преди 1 година

ти *** заглавие.

92

Анонимен

преди 1 година

След като не може да се направи точна прогноза за повече от седмица напред, то как тия учени отмениха зимата и какви са според тях плановете на Путин? На мен той не ми е разказвал за плановете си, но на тях явно им е разказал.

91

Анонимен

преди 1 година

По-тъпо заглавие пък и статия не бях чел,те тоя метеоролози не могат да познаят какво ще бъде времето другата седмица,ама тръгнали да дават прогноза за цялата зима...това в смисъл за успокоение ли го правят,че видите ли ще стоим на студено и тъмно,ама нямам да бъде баш толкова студено.

90

Навремето

преди 1 година

СССР ни обещаваха светло бъдеще на социализЪма, сега ЕСССР ни обещава топла зима на неолиберазтизЪма... Дежа Вю, дрOгарки и дрOгаре!

89

Европеец

преди 1 година

До 100. Ами има това, че няма да му се отвори червеният парашут да кара европейците да мръзнат.

88

Исус

преди 1 година

Хи-хи-хи, и Господ е против ***...кин.

87

Гуджо

преди 1 година

Първо Жириновски приживе се закани да ни унищожи, после Путин спря газа, Песков се загрижил колко ще ни е студено,странна е руската любов,а Аз газ не ползвам и ми е все тая.

86

Анонимен

преди 1 година

и какво общо има путин с температурата през зимата?

85

Анонимен

преди 1 година

Дет'са вика: пеНдисе на пеНдисе.

84

До 96

преди 1 година

Казвай им че си туванец, като Шойгу. Така ще те мислят за умен и напет момък и най-накрая може да си намериш булка.

83

Ха ха ха

преди 1 година

Още една статия доказваща промитите мозъци на нашите журналисти.

82

Па съм я бее

преди 1 година

Европейския гражданин е толкова ***,че ми е неудобно да кажа на хората,че живея в европа.мисирка до мисирка сте.сега ще ви кажат,че зимата е топла и вие ще повярвате..заслужавате си съдбата.

81

Анонимен

преди 1 година

Аха. Даже съобщиха за нашествие от розови фламинго в норвежките фиорди, щото животните по инстинкт разбрали, че в Европа ще е по топло от Африка тази зима. Сателитни снимки от НАСА го потвърдиха.

80

Анонимен

преди 1 година

Аман от тая група учени. Никога не залагам на техните прогнози и открития. Още навремето като обявиха маслото и свинската мас за гадост, а маргарина за прекрасен. Продължих да си плюскам масло ои мас и о чудо. След 20 години същата група учени си смени мнението точно наобратно. Сега ще си купя ватенка. За всеки случай

79

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Блумбърг на Сорос съобщил за учени от някаква службица отменяли плановете на някой си да отглежда студенолюбиви мис сирки.

78

европейски популис

преди 1 година

и аз чух че идвала гореща вълна в старчоците които управляват колонията но не от летни горещени а от зимни вълнения