10

Някой към 10

преди 1 година

Еднослоен- атомен графит също звучи като последващи проблеми.Към 12 съгласен съм и без да искам натиснах червеното. Сори. Катастрофа Москвич и Мерцедес. На Мерцедеса ламарината в комична стойка. Преди години го видях. Нас ни удариха на паркинг, колата ни не беше в движение. Удариха ни с БМВ а нашата е Митцубиши бензин база и е перфектна, но ламарината май има още какво да се желае. Огънаха ни вратата долу с прага, а на БМВ бронята 1драскотина. Сменяхме врата.

9

Анонимен

преди 1 година

До 8 - Веднага и без колебание избирам москвич пред теслА. Ако ми ги сложиш нови една до друга, с условие да трябва да карам каквото взема. Ако имам избор, НИКОГА няма да карам кола, която от централен сървър могат да ми забранят да ползвам. На която батерията е непредсказуема бомба. И която батерия след максимум 10, но по-вероятно осем години ще трябва да се сменя, а цената само за батерията е колкото два обикновени десет годишни автомобила.

8

Някой

преди 1 година

Като ти се скапе батерията ти излиза по-скъпо от пет нормални коли на по три години. Митцубиши на бензин база си е перфект. Ток ще им плащам, бензин ще им плащам, батерия. Ама едното без другото не може. Има ли много ама значи и проблемите са повече.

7

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще се усетят хората и Москвичите ще превземат пазара. Скоро руските коли ще преобладават навсякъде

6

Анонимен

преди 1 година

Много интересно е как електромобилите-играчки могат да се запалят по време на зареждане. И още по-интересно е, когато се случи на глупавите станции за зареждане с по няколко електроиграчки една до друга - догава псамозапалилата се пали съседните й, те пък следващите, и така... Батериите не спират да горят, дори ако ги потопиш изцяло във вода - може би това дори усилва реакцията. А като се запали автобус, с огромната батерия на покрива, тогава е зрелище.

5

Анонимен

преди 1 година

95 000 коли с нулеви вредни емисии - една като се запали, токсичният пушек от невъзможната за угасяване батерия е колкото "вредните емисии" от сто нормални автомобила. А сега ако почнем и да говорим какво се изисква за производството... Леле леле НУЛЕВИ ЕМИСИИ ама да не ни лъжете пак бе?

4

Анонимен

преди 1 година

Оставка ,зелени ***.

3

нулеви вредни емисии

преди 1 година

А като горят засичат ли им емисиите. 90 000 доста *** ще хвърлят с тези пластмаси от найлонови торбички.

2

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХААХ, не мога да спра да се хиля

1

анонимен

преди 1 година

Ха-ха