126

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Христова, не разсъждавай какво мисли Путин и какво има в неговата глава. Много по-грамотно би описала какво има в главите на депутатите на 48-то НС и колко време ще бъдат такива. Мисля, че ще изкарат 3-4 седмици и ще се разбягат да се готвят за следващите избори. Щото не те, а хората няма да искат да ходят да гласуват за ББ, двамата пришълци от ПП, за Гнома и Ристо вечният депутат, *** от ДПС. Писна им!

125

toti

преди 1 година

НЯМА ПО ГОЛЕМИ СТРАХЛИВЦИ ОТ РУСКИЯ НАРОД,КОЙТО в 21 ВЕК Е РОБ НА ЕДНА СИСТЕМА от 18 ВЕК!!!

124

вики

преди 1 година

Не сте забелязали ,че Путин има особено и понятно само за самият него, чувство за хумор!

123

вики

преди 1 година

Нямам кристална топка но колкото повече всички ни убеждават,че Путин няма да използва ядрено оръжие,толкова повече ми припомня как през Февруари ни убеждаваха , че няма да има война в Украйна. Преспиват вниманието на хората дали, изпълняват поръчката на богатият елит които имат лични бомбоубежища, че нищо няма да се случи, защото в противен случай би имало бунтове и размирици, протести за мир . Путин е способен да прати бомба на Байдън с надпис Буть здаров :( подобно на отговора му април 2021г

122

Експерт вещер

преди 1 година

Абра кадабра ... главата на Путин ... кадабра абра ... ВИДЯХ!!! Слепите ще проходят, глухите ще прогледнат, сакатите ще пропият!!! Вие нормални ли сте бе! Що за безумни заглавия!

121

BatSot456

преди 1 година

То какво му е в главата,не знаем.Но не му лесно.Повярва човека на разни експерти,генерали и д-р.,че Русия е силна и могъща.Но истината е съвсем друга.Колко ли ще издържи Русия на тази война на изтощение.За съжаление,нейните военни технологии са напълно изостанали от западните.

120

Анонимен

преди 1 година

Сатаната няма хубави мисли в главата

119

Анонимен

преди 1 година

В главата на никой човек не можем да проникнем :) Поведението на путин и най опитнините психолози и психиатри могат да поставят диагнозата пълна шизофрения Всичко може да се очаква

118

Офффф

преди 1 година

Те им свършиха ракетите и това е двойник на Путин !

117

Слава,слава колко

преди 1 година

До КПСС БКП...Да е слава.....Такава слава е,че в ООН само 4 страни подкрепиха Руското анексиране на Украински територии.Изброявам за неосведомените - Беларус,Никарагуа,Сирия и Северна Корея!35 се въздържаха,а 143 осъдиха!....Такава е славата!

116

Анонимен

преди 1 година

В кратуната на диктатора има ХАОС и СТРАХ... Вече е до шия в кръвта на погубените от него десетки хиляди руски войници и украинци.

115

Мюфти

преди 1 година

След като армията е разбита поне да покаже, че може да руши градове и да убива население. Резултата ще е ясен след десетина години.

114

пуйката

преди 1 година

Страх,страхува се от планът на НАТО да пусне с парашут немската овчарка на Байдън да се сбие с българската овчарка подарена му от Бойко.Информацията е от надежния източник агент XXXL.

113

Анонимен

преди 1 година

Толкова е нелепо заглавието, все едно какво има в главата на Байдън. Кой нормален човек вярва, че и двете световни сили се управляват от двама старци. Зад всяка държава стоят стотици стратези и управници. Русия и САЩ винаги са се разбирали по дипломатичен път, преди да съществува САЩ същото положение беше и с английската империя. Да му мисли Европа, другите ще са си добре.

112

Анонимен

преди 1 година

Вероятността от ядрена провокация в Черно море или в Украйна е все по- възможна.Световната война е въпрос на време.

111

Коко

преди 1 година

Вся Русия будет Украйна, тавариш!

110

Коко

преди 1 година

До До Коко 119Братушки толкова сте зле- ползвате google преводач да пишете под български статии."от психодиспансера имат липса на поне едно" следва да се напиеш "от психодиспансера липсва поне един". Ватенки, ко да прайш.

109

Костя Копейкин (R)

преди 1 година

Ще ви кажа какво се случва с долната глава на Путин, в момента е на топло в зоната под долната част на гърба ми и ме изпълва целия.

108

До Коко

преди 1 година

Като те чета, май от психодиспансера имат липса на поне едно. Дано те намерят и те приберат скоро, че само бели можеш да направиш.

107

Анонимен

преди 1 година

Какво се случвало в главата на Путин - МАЙКО МИЛА, ЧУПИМ Т-Ъ-П-ОМЕТЪРАААА ХАХАХАХХАХАХА!!!!!!