71

Гошо

преди 1 година

До A??Каво го споменавате тоя Де Гол толкова Я се поинтересувай какво точно толкова е свършил

70

пуйката

преди 1 година

От три века руснаците преговарят по един и същи нячин.Колкото и срещи да имат не си променят исканията.Ще се върне когато Макрон и останалите са готови да ги приемат.Иначе няма да се върне съдейки по историята.

69

A

преди 1 година

За съжаление макрон не е Де Гол. Независима Франция няма, още по-малко Европа. Жалки европейски политици, марионетки на САЩ,

68

Неутрален

преди 1 година

Макароне, миналата година Путин поиска преговори с НАТО и САЩ. Показахте му среден пръст. Е...сега е негов ред да ви покаже комбинация от пръсти с преобладаващ среден!

67

макрон

преди 1 година

в ролята на лазарка..Танцува ритуално и призовава за дъжд..А облаци не се виждат отникъде

66

Анонимен

преди 1 година

Да бе, вие още ги тъпчете ония с оръжия, после спрете войната, смешковци.

65

Анонимен

преди 1 година

Не е ли малко налудничаво, този говорител на световния финансов капитал да говори за преговори?! Та не бяха ли Германия и Франция гаранти за Минското споразумение?! Какво направиха тогава? Нищо! Вкараха Украйна и Русия в братоубийствена война! Тези същите, които сега се правят на умиротворители!

64

Анонимен

преди 1 година

Тоя да внимава да не би преговорите да се проведат я в Потсдам я в оня исторически вагон в Париж

63

пуйката

преди 1 година

Заради медийните санкции Путин няма как да разбере заповедта на Макрон!

62

Анонимен

преди 1 година

Путин да спре войната и да се върне на масата да си допием пиенето

61

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама колкото досегашните 10-ина френски "Сезар"-а помогнаха на бивша Укриана (половината от които укро-нацистите са продали на руснаците), толкова ще помогнат и следвашите 6.... А в отговор на "предупрежденията" на умния Макрон, се предполага, че Беларуският президент Александър Лукашенко убедително ще потвърди, че Макрон ще си има проблеми в собствената си страна, ако вземе по-дейно участие във войната в бивша Укриана...

60

Анонимен

преди 1 година

макарон, трябва партньорите си отвъд океана да питаш за спиране на войната, ти го знаеш това много добре, маймунке ***

59

Анонимен

преди 1 година

На Масата на Преговорите да отиват тези които подписаха Минските Споразумения и които Украйна не спази. Макрон беше един от подписалите. Но Украйна не спази нито едно. Терора над ЛДНР и руснаците продължи с тежки ракети и тежко въоръжение. Макрон е един от Подписалите. Русия беше измамена от Запада. САЩ също са виновни и отговорни.

58

Моля моля ....

преди 1 година

Извинете ме г-н Макрон, но Путин не води война, той все още не е започнал. За сега само провежда СВО.

57

Анонимен

преди 1 година

Да се върне къде? Края на миналата година и началото на тази когато искаха преговори целия запад им се изплю в лицето най унизително. Сега искате да седнат на масата за преговори? Западното лицемерие край няма...

56

Анонимен

преди 1 година

Микрончето заплашва Президента Путин, заплашва Александър Лукашенко. Прави се на мъжле пред френчите. Думите му са предназначени за вътрешна консумация.

55

Име

преди 1 година

Явно знаят какво е накарало Русия да действа така!

54

Анонимен

преди 1 година

Когато преди това Путин ви предложи да преговаряте, вие му се присмяте. Защо трябваше да стигнете до тази идея по трудния начин?

53

следвамехронологията

преди 1 година

"Вие ги пращайте, а ние ще ги унищожаваме" ____________________________________ Една от главните цели на специалната военна операция е демилитаризацията. Колкото повече праща колективният запад, толкова повече демилитаризацията ще се разпространява в отановските редове. Какъв по-добър резултат за Президента Путин и за Русия?

52

следвамехронологията

преди 1 година

Микронче е крайно ядосан, че на 10.10, руските високоточни крилати ракети унищожиха електрозахранването на "Криворожсталь" и практически спряха износа на украинска листова стомана, така необходима за спешните ремонти на 26-те френски АЕЦ. Микронче не е в позицията да подвиква "Путин да спре ...", пък и да подвикваняма кой да го чуе.