5

Анонимен

преди 1 година

Тая на снимката е яко предпазена. Добре че е хирургическата маска че иначе кой знае от какво може да се зарази. И ходят така по улицата бе, като някакви безмозъчни кукли. Сигурно е и с два бустара. NPCта навред.

4

Хмммммм

преди 1 година

Нещо да кажете за изслушването на Пфайзер в ЕП? И искате ли да се изивините, че насъсквахте хората едни срещу други? Или че манипулирахте всички с неверни "изследвания" и данни? Искате ли най-накрая да си признаете, че сте продажна медия?

3

Зозо

преди 1 година

Всеки го кара 4-5 дни по вкъщи и не търси нито джипи, нито никой. Официално са 800, а неофициално са 80000 нови. Няма никакво значение, щом в болница не влиза никой почти. Кунчо - игленикът и Витанката са за бой.

2

По накратко

преди 1 година

Oще ПО-КРАТКО можете! Колко са тези, които се нуждаят от интензивни грижи и това само в понеделник. Айде да пробвате, а? П.С. Евродепутатът Роб Рус публикува видео с признанието на Pfizer. Ваксинирайте се заради другите това беше винаги лъжа. Единствената цел на Ковид-паспортите беше да задължи хората да се ваксинират. Светът трябва да знае.

1

Анонимен

преди 1 година

У так?