45

Анонимен

преди 1 година

Всеки един призовавал хората да се инжектират с отровата, ще бъде издирен и съден. Всеки! Един ред да е написал някъде-вътре е.

44

Анонимен

преди 1 година

Да, кофти е да си прецакан като не си се ваксинирал и трепериш от страх заключен с три катинара в мазето, докато ваксинираните си живеем живота.

43

Анонимен

преди 1 година

До Fool - ама ЧЕСНО ли "сърказъм"

42

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните са се заключили с три катинара в мазето заради тяхната параноидна шизофрения.... нали това казваш, гледайки амбулаторния си лист

41

***

преди 1 година

до 41 отиди на психиатър да ти изпише хапчета за параноидна шизофрения..

40

Darth shadow

преди 1 година

На форума в Давос, една дърта бабичка каза, че населението на Земята да се редуцира на 90% точно това правят глобалистите избиват хората по всякакъв начин..

39

Анонимен

преди 1 година

Ковид зомбитата най скачат като им кажеш че тестовете, а оттам-нататък всичко останало, са фалшиви. Цялото представление се крепи на това. Гледайте сега какво става.... Фалшив тест, фалшив вирус, фалшива пандемия, фалшиви ваксини!

38

Анонимен

преди 1 година

Ваксинираните се наслаждават на живота, а неваксинираните са се заключили с три катинара в мазето и от там реват - няма да се ваксинирам.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе, кунчо беше много посърнал снощи. Сигурно следи какво се случва на запад и усеща, че се е качил на спукана лодка. Така е куне, времето ви изтича. Тик-так, тик-так....

36

Анонимен

преди 1 година

Тия, които още вярват във фалшивия вирус, нямат акъл за 2 стотинки.

35

Много важен въпрос

преди 1 година

Лани, след като ме дупчиха два пъти казаха, че вече съм напълно ваксинирана и сертифицирана ***. Сега с тия бустери броя ли се все още за ваксинирана и сертифицирана или съм просто ***?

34

Анонимен

преди 1 година

Интересни гледни точки според възрастта. Тези на средна възраст с малки деца изкарват леко вируса и не ги е страх за себе си и децата, но се надяват вируса да умори родителите им, за да вземат наследството. За целта трябва да убедят хората да не се ваксинират, за да може родителите им даде гътнат, но ако се ваксинират, това няма да стане толкова бързо.

33

Fool

преди 1 година

До 12 вземи прочети пълния текст на това което съм написал и е много важно, да разбереш смисъла на думата "сърказъм" преди да коментираш следващия път имб3цил такъв. Много ясно е на всички, че ваксините не бяха тествани като ги пуснаха. Какво друго да каже предварителя на pfizer? Видеото е повече от смешно, няма го целия контекст на разговора. Изрезки с коментари без контекст води до грешни заключения повечето случаи...

32

Фермер

преди 1 година

При мен вчера бяха направени 102 теста, 15 танзанийски кози дадоха положителен резултат. Папаята не е в сезон, но тествах 14 компота, от тях 3 бяха положителни и снощи за вечеря колективно ги "карантинирахме" с вита баница. Голема работа е ПСР-а!

31

Анонимен

преди 1 година

Алоуу, пишещия набоден, излез и се наслади на живота си, че малко ти остава. Приравнил си се до нивото на пиле в птицеферма да те бодат ветеринарите под строй когато и с каквото им кажат. Сега не търси съчувствие. Пилетата за месо живеят 38 дни. За нас "страхуващите" се не се безпокой. Основно се страхуваме да не оставим малки деца без родител. Страх от друго няма. Имаше гняв от неадекватни мерки и ограничения и принуди, и приравняване до ниво животно в интензивна ферма. Биг фЕрма

30

Анонимен

преди 1 година

До 30 "Въпросът е дали след заразяването, болестта ще се развие или няма да се развие." - и след трикратно, четирикратно инжектиране с неработещите псевдоваксини, болестта ковид си се развива в инжектираните както си иска. Понеже са измама. Царят е гол, признайте го най-после?

29

Darth shadow

преди 1 година

Системата защитават робите на системата с промити от сми мозъци и са готови да убиват за системата всеки инакомислещ, това са ваксърите...

28

Анонимен

преди 1 година

Около мен всички са ваксинирани и вече година и половина всички са здрави и прави. Преди ваксините имаше доста заразени около мен, някои го изкараха много тежко, а девет човека починаха. Това е действителността, а не страхът в главата на страхуващите се да се ваксинират.

27

Анонимен

преди 1 година

Има ли ваксина за която и да е болест, която да предотвратява заразяването? Здравият разум казва, че това е невъзможно. Въпросът е дали след заразяването, болестта ще се развие или няма да се развие.

26

L.

преди 1 година

Значить так надо.