18

Европеец

преди 1 година

До АнонименНякой не е завършил първи клас. Без главни букви, съкрашения.Нямам думи. Поне се научи да пишеш грамотно и тогава пиши коментари.Вярно, че тук всеки миже да пише, но да се излагаш така не е добре.

17

Анонимен

преди 1 година

ала пугачева ще плаче да се върне рус народ я намрази и тя като березевски нема да се върне в рус трупа може да и го върнат

16

Гаро

преди 1 година

Гледайте,гледайте,някои ги пускат пеша и без визи в натовски страни,други не ги пускат и със шенгенски визи....Олелееее, хахахахаха

15

да ама не

преди 1 година

германските "туристи " на адолф хитлер са всъщност нацистки диверсанти , каквито са и туристите на Путин ,затова патилите държави не ги пускат на териториите си.

14

Медия

преди 1 година

Стига с тази бабуля. Била е винаги с Власт имащите, даже Златен Орфей нямаше да види ако не беше батето Славков.Оня клоун нейния е вербуван както и украинския клоун, уж за мир а точно в Израел се установяват.Дураки...А Никита е славно момче изобщо дъщерята на Алла има прекрасни деца и самата е винаги по умна от арлекинката...Жалко за сургатните деца. Момиченцето се възпитаваше в звездомания но момченцето се открояваше с ум...

13

Анонимен

преди 1 година

Чакайте, всъщност първият мъж на Алла ( много преди да се омъжи за Киркоров) е литовец и от него е дъщеря й Кристина Орбакайте! Така че това ще е синът на дъщеря й, т.е внук, а не правнук на Алла, както някой по-долу е написал!

12

Анонимен

преди 1 година

"и се връща в Русия само за да заведе близнаците си Лиза и Хари на училище" - Голямо разкарване ще да е било. Сутрин хваща самолета Тел-Авив - Москва, води децата на училище, чака ги да свършат часовете и ги прибира в Израел с вечерния полет. На другата сутрин пак същото :)

11

Караянчева

преди 1 година

Като не харесваш - борисов оди пеш

10

1

преди 1 година

Хехехехе много "желаещи" много нещо. Направо се "бият кой пръв да се запише".

9

Анонимен

преди 1 година

Презрението на народа му ще го гони и убие. От това няма да избяга.

8

Въпроси:

преди 1 година

1. Ако се състави редовно правителство, САЩ ще ни натиснат за поне 1-2 български батальона в Украйна. Колко от вас са готови да отидат във Военното Окръжие след получаване на призовката за да се бият срещу Русия и колко от вас ще избягат от България по-най бързия начин? 2. Ще мобилизират ли синовете на Шаламанов, Тагарев, Соломон Паси и Плевнелиев? 3. Колко българи ще се върнат от чужбина за да се включат с тази война?

7

Анонимен

преди 1 година

Децата на Алла ( 9 годишните близнаци Лиза и Хари) са леля и чичо на внука и. Те също са напуснали Русия и междувременно живеят в Израел в къща за 7 млн.долара.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

5

Карлуково

преди 1 година

"Съпругът", който бясно критикува Русия се казва Галкин на 46г, в интерес на истината изглежда на 26г. Неговата "съпруга" Пугачова е на 73г, с около 30 години по-възрастна от него. Аз не мисля, че това са нормални хора. Не знам дали руското общество си дава ясна сметка, че в момента се чисти от боkлуците и пapазитите. За съжаление, в България наблюдаваме обратния ефект - всички кадърни и работливи се изнасят, а в държавата остават некадърниците.

4

До 1

преди 1 година

И тя като комунизма, ама тя все още си е жива и здрава

3

Анонимен

преди 1 година

Щеше да е новина, ако беше минал на куц крак или на кенгурски подскоци.

2

Обяснявам

преди 1 година

Всъщност неговата цел е да заобиколи украинската армия в гръб. Ще премине през Естония, Литва, Полша и ще навлезе в Украйна от северозапад. Ще превземе Киев и ще изчака там руската армия,за да се присъедини към нея съобразно мобилизационната повиквателна. Ето това е го истински патриот!

1

Анонимен

преди 1 година

изключително важна новина.апропо тая има ли фенове които да са на възраст под 65 години ?