88

Анонимен

преди 1 година

а аащо няма ток в Киев тогава бе?

87

Анонимен

преди 1 година

За огромната територия на Украйна % на свалени руски ракети е повече от добър. Като се има предвид и, че са изстреляни от няколко посоки... Напълно безсмислени обстрели без никакъв ефект върху бойните действия на фронта. Сега до Първа пролет ще са на пауза заради вчерашната си глyпост да стрелят по цивилни обекти.

86

Т.Шак

преди 1 година

Ако човек слуша тези анализи, руските ракети трябваше да свършат още преди 4-5 месеца, а те стават все повече. Или западното разузнаване е пълен бклук, или пропагандата се опитва да ни убеди в нещо, което не е така. Най-вероятно и двете са верни. А иначе, щом половин украйна е без ток, което не позволява на влаковете с натовски оръжия да достигнат фронта, значи руснаците си постигат целите.

85

Анонимен

преди 1 година

"защо тогава наркомана в Киев реве за ПВО" - Защото толкова голяма територия се зашитава трудно. Колкото повече ПВО, толкова повече обекти ще са зашитени. Дори и израелския "Железен купол" не защитава цялата територия на Израел, въпреки, че е много по-малка страна от Украйна.

84

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нарочно избират да бомбандират детски градини, паркове и пазари, че да имат поне 10 % попадения. Иначе ако се целят само в стратегически обекти, ПВОто ги защитава тях и ше им свали всичките ракети. А така поне могат да докладват в Москва че имат някакви попадения.

83

Анонимен

преди 1 година

Западният агитпроп нещо не върви напоследък. Бълват партенки като тази и пак никой не им се връзва. Само един кacкет надничари към Козяк.

82

Анонимен

преди 1 година

Много слабоумни *** пишат тук(срещу заплащане де).За 2 дни 40 % от Украинската енергосистема я няма,а вие пишете глупости тук.Скоро укронацистите ще са в 18 век-без ток,интернет и вода.И как ще транспортират западните оръжия тогава?

81

Анонимен

преди 1 година

По добре да си наркоман, отколко убиец на бебета.

80

Истината лъсна !

преди 1 година

Видя се съвсем ясно , от целия свят , че американските противовъздушни системи не стават за НИЩО ! За това сега увиват на умряло - всички които, са се прецакали да ги купят, сега правят рекламации ! И това само с модифицирани стари руски ракети, а какво остава за новите !

79

Анонимен

преди 1 година

Целия цивилизован свят е зас Украйна. Мунициите им никога няма да свършат, а напротив.

78

Анонимен

преди 1 година

Защо Ладата е 'по-хубава'от Мерцедеса?!

77

Анонимен

преди 1 година

BaTниците не постигат реално нищо важно освен да заблуждават русофилите и робите си в Русия, че са "голяма работа"...Жалкото е, че в Украйна умират напълно невинни хора.

76

Анонимен

преди 1 година

Две капиталистически империи се бият за власт и ресурси. Изтощават взаимно народите си в полза на мощния финансов и корпоративен капитал. Защото войната е бизнес. Горките украинци, горките европейци! Все някога някой трябва да се събуди от кошмара за и против и да види, че царят е гол. В тази война няма добри, ако се замисли човек! А рискът да прерасне в световна и ядрена е голям, огромен...

75

Анонимен

преди 1 година

Украинците винаги са имали силна ПВО. Затова до ден днешен руснаците не могат да постигнат въздушно превъзхостство над Украйна и не смеят да си жертват скъпите самолети и пилоти на самоубийствени мисии.

74

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е защо от саудитска арабия си правят гаргара с нашите партньори хахахах

73

Мдааа

преди 1 година

Ми като е толкова зле нападайте, побеждавайте и завладявайте ... нали от 100 години и искате суровините... Ама май не ви стиска да припарвате вътре!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Верно че днес излезе новина че Путин молел Германия да купува газ. Германците са отказали категорично.

71

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Шахед дроновете от Иран са лесна цел за ПВОто, защото летят ниско и с малка скорост. Явно целта на тези дронове е да изхаби ПВО амунициите на украинците.

70

я

преди 1 година

До Анонимен: Вярваш ли, че "неточните крилати ракети" могат да направят единствено дупка в асфалта метър на метър и да запалят 3 коли наокол. Или по скоро това са слуайно паднали снаряди от ПВОто

69

Анонимен

преди 1 година

Руснака от 70 изстреляни ракети, удари един стъклен мост, една детска градина, няколко жилищни и офис згради, и един музей. Голяма поразяване на стратегически важни обекти, няма що. Ахахахахахахахахахахахахахахахахаха.