148

!!

преди 1 година

Русия от "втора по сила армия в света", се превърнаха във "Втората по сила армия в Украйна".

147

Анонимен

преди 1 година

що ьа папагалска статия, никой не очаква и да напушете нещо по различно от западната пропаганда. Щото е много успешно ПВО на ВСУ за Това вече има запивед да се стреля и с пистолети по всичко летящо над Киев

146

Анонимен

преди 1 година

Ами защото украинците имат зад гърба си традиции за борба с руснаците, преживели са Гладомора, имаха кураж да се освободят от руската хватка на държавата си, затова.

145

Анонимен

преди 1 година

Руските ракети са високоНЕточни, за това и ефекта от тях е безсмислени цивилни жертви. Язък дето русофилите толкова много хвалеха руското оръжие, оказа се същия боокллук като всичко руско.

144

Анонимен

преди 1 година

Е какво да каже човекът,за това му плащат ,това пише!

143

Кака

преди 1 година

Нали Русия беше слаба бе ,ми хайде нападнете я паляци

142

Анонимен

преди 1 година

Вижте, поинтересувайте се, кой е Алексей Мильчаков, за кой и къде се бие? Какви са Русский имперский легион, от коя година и къде се бият? Стига сте повтаряли тези кремълски опорки за "ЛНР" и "ДНР". Мина времето дето бащицата от Кремъл щом кажат нещо, то значи е вярно. Така ни лъгаха 45г.

141

Анонимен

преди 1 година

До 161:А къде беше този "украински народ",когато в продължение на цели осем години тяхната нацистка(именно,нацистка) армия избиваше населението на Донбас ,техни съграждани,обявени за хора второ качество,на които е забранено да ползват собствения си език и обичаи,в резултат на което бяха избити над 14000 хиляди,предимно цивилни граждани,включително деца???!!!Спинкаха спокойно,живуркаха си,сякаш всичко това не ставаше до тях!Е,сега си сърбат надробената тогава попара и то в "мек" вариант!!!

140

Анонимен

преди 1 година

С ограничено въздействие. Хах доста меко написано. С това ли се оправдават вече?

139

Бгг

преди 1 година

Дръжте се Укри, търпете още малко ракети останаха на Русите (според западната пропаганда). Търпение му майката, запада много мисли за вас, вярвайте му.

138

Сандо

преди 1 година

Да ограничено е действието - като праснат тока, водата продължава да тече

137

ФАЩ

преди 1 година

Фактът, че се посочва цената на изстреляните ракети показва откъде идва поръчката за тази статия. Не правете сметки на цените на оръжията и на бюджета на Русия! Последното нещо, което интересува Русия е колко е похарчила. Това че ФАЩ плаща милиони за всяка ракета, това си е ваша бизнес-схема.

136

Анонимен

преди 1 година

Лелеее... Колко глупости са написани, които доста се отдалечават от реалността. :))) А в едни канали в туитър има едни материали с клипове, които показват доста по-различна картинка на фронта, но... Явно тук така облучват простолюдието с тази зле скалъпена пропаганда. Все пак онези западни злодеи не искат мир, а масова мор, но им се върти един атом край ***...

135

Ангелов

преди 1 година

До 162 соросПрав си но на половина щото Хитлер и Наполеон са нападнали Русия и риснаците се бият да защитят Русия а помниш ли как е завършила финската война които са нападнали Финландия.

134

НАТО

преди 1 година

ДА СЕ ИРОНИЗИРА И САТАНИЗИРА УКРАИНСКИЯ НАРОД , КОЙТО СЕ БИЕ И УМИРА ЗА СТРАНАТА СИ, Е МОРАЛНА ГАДОСТ. ЯСНО Е ,ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН,УКРАЙНА ЩЕ СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС И НАТО.ЗА ТОВА УКРАИНЦИТЕ ИЗВЕДОХА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА И СЕ ВЪРНАХА ДА СЕ БИЯТ, ДОРИ И ДА УМРАТ.А НА РУСНАЦИТЕ НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН,ЧЕ ТЪРПЯТ СРЕДНОВЕКОВНА ДИКТАТУРА.

133

Анонимен

преди 1 година

Нито, нито един?!

132

Сорос е Мъгла

преди 1 година

Зионистки *** като Наполеон и Хитлер се опитаха да сложат Русия на колене с всичко с което разполагаха, но всички знаем как завършиха опитчетата им..... колкото повече нещата се променят, толкова повече си остават същите в крайна сметка..... нато не можа да подчини група селяни на магарета въоръжени със сопи в Афганистан, но си мисли, че ще може да подчини могъща Русия...... смех :))))

131

Политбюро

преди 1 година

Не сме решили, не сме ги изпарили. Цар бомба беше само 50мт, сега има и 3 пъти по мощна, демек, за по просстите, взривяваме я над Украйна и половин Лондон остава без прозорци, нещо такова се получава хехе

130

Анонимен

преди 1 година

Тука коментиращите на електронна игра ли играят?защо не отидат реално на място малко да ги бомбят ,друга песен ще запеят.после ще разказват.ако оживеят де😂.не е лошо да се гледат клипове на реални боеве и как умират хора .и да се видят труповете.ще подейства доста отрезвително.говоря за трупове и от двете страни

129

Анонимен

преди 1 година

А бре да ви и зелената окраинскса журналистика на днес.бг. То Възраждане публикуваха кой ви финансира *** смешни.