148

Гражданин

преди 1 година

Влиза ли, излиза ли, важното е, че болшевизмът вие на умряло, и слава богу! Край на тази лудост!

147

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам на база на какво решиха че губи???

146

пуйката

преди 1 година

Ми тя Русия що още не се разпада.Та нали месец след войната според видните икономисти един долар щеше от 90 да стане 1000 рубли,а стана под 60.Нали санкциите щяха да я поставят на колене за два три месеца,а брутният и продукт расте.Преди три дни и шефът на британското разузнаване се изцепи,че Русия вече нямала боеприпаси и приятели от които да вземе.Видяхме какво се случи последните три дни.Само с илюзии не става.Русия може да води още десет войни като тази и пак няма да е затруднена.Да си вярва

145

Чичо

преди 1 година

А кой ви каза,че Путин губи.

144

Не няма,

преди 1 година

ще влезе във войната, която Русия губи, ще влезне във войната, която Русияпечели

143

Анонимен

преди 1 година

Вовата губи войната, а наши активисти събират пари у фейса за нови кубинки на укровците... хохохохоо...

142

сина

преди 1 година

"инваЦията" както пише в статията говори за кадърността, продажността, бързината за лесни пари на авторите...

141

Ако се съгласи

преди 1 година

Значи ритуално се е самоубил!

140

gogo

преди 1 година

***, оправи заглавието мал Путин не губи война, колкото и да се пънете. И това с Донбас не е "инвация", а е изпълнение по Договор за сътрудничество, взаимопомощ /вкл. военна/ между двете републики /пардон, вече 4/ и Русия.Стига сте им *** задниците, не това е журналистиката

139

Z

преди 1 година

Господа руски ***, ама как така Путин печели войната, нали нямаше никаква война, а само някаква операция?И какво точно е "спечелил" вашия вожд, водач и гуру през последните 2 месеца?Понеже всички знаем какво е загубил - почти милион от собствените му поданици + почти всички чуждестранни партньори и инвестиции.

138

Дон Кикот

преди 1 година

Ако мен питате няма да влезе щото знае че жив няма да излезе.

137

аа

преди 1 година

това е като въпроса : ще почнат ли да пишат нормални статии днесовете и дировете, ако им спрат парата от сорос

136

ahaha

преди 1 година

Ми да влезе. Той властта си едвам я удържа и то с помощта на руската армия. Нека влезе в тази война и да си остави държавата без армия, която да го крепи и му давам 1 седмица на власт.

135

Джордже Балашевич

преди 1 година

Въпросът не е дали Лукашенко ще влезе във войната, той отдавна категорично е изразил своето становище по въпроса! Големият въпрос е, дали Путин губи войната! Жалки драскачи на брутални лъжи!

134

хахахахахахах

преди 1 година

Путин губи. Абе ***, абе млуъкни бе. И без това не разбираш за какво пишеш.

133

Компетентен

преди 1 година

Объркали сте заглавието.Путин печели войната.Украйна е с 20% по-малка вече.Войната е на територията на Украйна и страната е в пламъци и разрушения.А според пропагандата печели Украйна.ХаХаХа......Това вече е очевАдна лъжа.

132

бай Танас

преди 1 година

И тоя тaпиp Лукашенко ще ocмърди някоя канавка...

131

Анонимен

преди 1 година

На две места русите отстъпиха преди 2 седмици за да си запазят войската и веднага "О, те губят войната!" Прочее има една книжка "Изкуството на войната", що не я четат журналлята не знам ) Прочее, от едното място вече русите натиснаха врага и го изтласкаха на старите позиции от преди 2 седмици, т.е. там некак си веч не губят и терен )))

130

gogo

преди 1 година

Губи??!?

129

Анонимен

преди 1 година

Не бе руснаците печелят войната, ама вместо за 3 дена решиха да е за повече и вместо с малко жертви, решиха да са много, защото обичат и да им е скъпо.