123

анонимен

преди 1 година

Вежди, винаги съм гласувал за ГЕРБ, но с това изказване на Борисов, че ще бойкотират първото заседание на парламента, ако дойде Митрофанова, ще загубите не само моя глас, а и на десетки хиляди българи, които не желаят конфронтация с която и да е държава. Дипломацията може и да е най-лицемерното нещо на света, но без нея ще стане страшно и ще почнем да се избиваме като първобитни диваци.

122

Анонимен

преди 1 година

Ако бъдат поканени всички посланици, да!

121

пуйката

преди 1 година

Чак обявяване на война няма как да е,но е проява на недобро възпитание след като имаме дипломатически отношения.Ако не искат да я канят да закрият посолствата в двете държави.

120

Анонимен

преди 1 година

Рашидов кани си я вкъщи и й цункай сещаш се, ако искаш. В народното събрание, ако ще я каним дай да поканим посланниците на всички държави, да няма сърдити.

119

ха ха

преди 1 година

Какво строи бе троляк колкото в Сирия построи нещо

118

Анонимен

преди 1 година

Да бе, губи Русия! Не само не губи, ами и строи на новите територии. Строи с усилени темпове. Но плужеците в Б-я не смеят да показват.

117

Анонимен

преди 1 година

Ира, европейците са мноогооо по-прости от нас. Примери предостатъчно. Това, че доскоро живееха охолно спрямо другите, не е от ум, а от наглост.Но има Господ! Има и правда! Прости ще бъдем ние, ако продължаваме по инерцията от няколко десетилетия да се оставяме да но изцеждат кръвчицата.

116

Анонимен

преди 1 година

Всички, които държат на "дипломацията". Вие не сте руснаци и гледайте интереса на собствената си държава.Колкото и да пълзите от страх пред баба Цоцолана, бомбите няма да ви заобиколят.Боко, намали ли цените? Е така ви лъжат за всичко.Войната е започнала отдавна и Русия губи!!!Губи си и гражданите.

115

Дедо Гочо

преди 1 година

Руската водка и поклонниците ѝ

114

Анонимен

преди 1 година

Русия е приключила.Руснаците казват, че няма да се връщат докато Путин е на власт.Митрофанова трябваше да си ходи с тези 70 другари.

113

Анонимен

преди 1 година

Е как кой бе Веждичка, ми Деса *** Дуловска! Нали вчера тя каза, че не желаете Вие от ГЕРБ Митрофанова в парламента!

112

Ппп

преди 1 година

То пък американското е много полезно

111

Анонимен

преди 1 година

Вежди, като казвам, че трябва мандатност за депутати, визирам такива като теб.Пенсиинирахте се в Парламента.Ще се наложи да гледаме и как ви сменят памперсите.А на теб кой ти дава право да говориш от името на шепа корумпирани политици, допринесли за войната в Украйна с услугата, относно тръбата.Точно вашето управление ние е вкарала в зависимост.Ти си турчин и явно не ти пука за българската рая. Аман от полуживи алчници.Ще дойде време и народа ще ви осъди.Тогава ще се правите на изкуфели.

110

Анонимен

преди 1 година

Хора, това е дипломатически протокол. Вежди не го е измислил. Гаднярката ще бъде поканена. Обратното е все едно да им обявим война. Стига сте плюли Веждито. Просто познава протокола.

109

Анонимен

преди 1 година

Руското пАсолство е вредно за България.

108

Анонимен

преди 1 година

Путин преди 7 месеци го каза. България е вражеска страна. След това се разбра за руските шпионите.

107

анонимен

преди 1 година

Вежди, ти си интелигентен и разумен човек . Разумните хора в държавата искат тези ,които влизат в парламента , ако някои от тях нямат умението да разсъждават с главите си поне да не се опитват да разсъждават със з-ад-ни-ците си, защото такива изгониха преди месеци 70 човека от руското посолство. Независимо от това какво става в Украйна, управниците са длъжни да запазят мира в страната ни, като това трябва да е цел номер едно. Ако това го няма,всичко друго е безсмислено.

106

Иванов

преди 1 година

Путин има още няколко месеца живот - да се порадва жената. Че с нейната квалификация като се върне в Русия ще може да чисти само ***. Не само Путин е пътник ами и Русия ще пътува.

105

бай Танас

преди 1 година

За чий ни е тая дъpтa cкумрия в парламента?

104

Анонимен

преди 1 година

Прав е. Кофти, но по протокол е така, щом не ни е обявена война.