143

Кочо

преди 1 година

Едни хора имат един бизнес - получават грантове и/или разчитат на кариера, носеща привилегии, осигурена от Западните приятели. Те крещят високо и често глупости, на които самите те не си вярват, но мислят, че така по-добре ще бъдат ценени от богатите меценати. Въпросът е какво общо имаме всички останали с това и защо трябва постоянно да ни занимават с тия слагачи?

142

Жоро

преди 1 година

Защо па трябва да присъства? Ще присъстват представители на всички държави, ли кво? Нещо не разбирам! Моля някой да ми обясни.

141

Аз

преди 1 година

Хич не ме интересува кой ще канят и кой не в парламента. Интересува ме да имам работа с нормални доходи с които да си плащам сметките, и да си напазарувам храната и облеклото за семеиството ми.

140

Ники

преди 1 година

А това че господаря и се опитва да ни изкара терописти явно не е? Аре да видим копейките какво ще кажат защото нещо си мълчат ро темата

139

Анонимен

преди 1 година

По същата причина може и Мустафа да не присъства

138

Анонимен

преди 1 година

Какво пречи да е там ,какво ще промени с присъствието си ?! Някой хора са много обезпокоени,защо ли

137

Анонимен

преди 1 година

На погребението на кралицата поканиха ли я Митрофанова?

136

Айде бе

преди 1 година

От кога да не поканиш посланик на държава, която те е обявила за неприятел е обявяване на война? Пращайте го тоя в старчески дом и помислете дали ако си стоите вкъщи и не гласувате дали такива като тоя и Бойко няма да се върнат на власт

135

Анонимен

преди 1 година

тест за алкохол и наркотици преди интервю

134

Анонимен

преди 1 година

Глyпocти...не е обявяване на война обаче някакви от администрацията на НС са за уволнение,защото са я поканили с цел да скарат партиите и да правят интриги.А отсрани е много грозно първо да се кани,а после да се отказва.Не мислят тея интриганти за държавата.Няма значение дали е руския посланик или патагонския.Обикновен човек да е пак ще е грозно да си правят на негов гръб пиари и интриги.

133

sss

преди 1 година

Аз пък предлагам никакви посланици да не влизат в парламента. Може ли?

132

Кико

преди 1 година

Учительо покани митрофанова за гол етюд! Веднага ще го пласираш на Копейкин!

131

Учител

преди 1 година

Браво! Вежди, поумня! Не ни трябва война, достатъчно страдахме!

130

Сата НАТО

преди 1 година

Напротив, ГЕРБ Е прокажена партия и глупостите около Митрофанова го доказват. Боко си играе с държавните отношения, за да си прави партиен ПР.

129

Анонимен

преди 1 година

На кого си продава боклучавите скулптури този леяр и шлосер, направени с ъглошлайф и кирка? Това е някакво пране на пари от неизвестен източник. Уж продава и получава десетки и стотици хиляди долари от лят грозенн *** и пере някакви пари. Може би пари от Пеевски?

128

Скитник 13

преди 1 година

Скрий се и обявявай война у вас на този който те гледа рано сутрин от огледалото. Др остави

127

Коалиция "Газпр

преди 1 година

Коалиция "Газпром" е ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Те искат да се създаде Коалиция "Кални бани" с другите партии.

126

Анонимен

преди 1 година

..кръгла маса..тоя в ред ли е, вместо прокуратора и съд за крррадците от герп и дпс , да седят на кръгла маса да ги амнистираме...

125

Глей ся,

преди 1 година

Ами покани си я у вас.И ако те е страх от проблеми, отиди да целунеш ръка на Путин и се пренасяй с чеиза в Русия.И се въздържай от публични мнения.Това е за умни личности.А Ръжди Веждидов личност ли е?! Пусни си песента на Сигнал " Сбогом"

124

Анонимен

преди 1 година

Точно тая ***, дето погази всички дипломатически норми, е задължително да не бъде поканена. Вместо да всява паника за война, този забравен от всички скулптур да си гледа камъчета, политиката не му се отдава