5

българка

преди 1 година

Индийските филми продължават по 3 часа минимум. И да, наистина има много танци, музика, дълги погледи. Това се харесва на местната публика и такива са тамошните традиции. Изискванията към артистите са много високи - да са красиви, да могат да пеят и да танцуват дълго време. Пазарът е огромен, Холивуд дори не могат да си мечтаят за толкова много зрители - Индия е само 2 милиарда население + Индонезия, Малайзия и така нататък. Ходенето на кино там е семейна традиция.

4

Анонимен

преди 1 година

Кинаджийо, съгласен съм, но причината е различна. Психясалата либерастия превзе киното и го съсипа до земята. С техните педерассттии и третополови дегеннерастии изгониха нормалните хора от киносалоните, а оставиха само отпадъцците. Вече не можеш да гледаш филм без черен и без лесбиец. На всичко отгоре, някога престижните им награди, се връчват по цвят на кожата и сексуална ориентация. Така направиха и с нобеловите награди, и с музиката, и с всичко което ни заобикаля. Сега ще си берат плодовете.

3

Анонимен

преди 1 година

В днешни дни всеки иска да се избяга на дивана и да гледа, а не да отиде на кино срещу солидна сума да гледа филм. Ние ходихме като ученици на кино, но цените бяха достъпни за дневните. Сега децата са на таблетите и се забавляват. Някога и в селата е имало кино, сега вече и хора няма там, всички се тъпчат в градовете. Печелят само чорбаджиите защото намират евтина работна ръка.

2

Анонимен

преди 1 година

Индийците имат уникални филми. Голям почитател съм на тяхното кино. Истории, които истински ме трогват! Звук, картина, ефекти, всичко е на най-високо ниво. Имам обаче една голяма критика. Значи както си върви филма и изведнъж започват някакви песни, танци, кИчеци, маанета... превъртам минути напред, обаче джангъра продължава с пълна сила... после пак... и пак... ! Това според мен трябва да го изчистят.

1

Българин

преди 1 година

По националните телевизии дават много хубави индийски сериали.