24

Анонимен

преди 11 месеца

ковида иде от оная химия дето е ръсят т.н небесна радост причиняващ химичен пневмонит!Не е вирус а натравяне с химикали.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Симптома на коронавирус е само един и той е лабораторен тест.

22

Ликвидират Българите

преди 11 месеца

Министерствата за длъжни да наемат експерти които да допроучат налго престъпните диверсии обезпечили десетки трилиони $ печалби на мафиотите провели терора с SARS COV19..У нас медицинската мафия ограбва жестоко цялото население - едно от най бедните в света.. Колкото повече и по хронично болни толкова повече милиарди ограбват от народа през бюджета мед мафиотите вкл лекари.. Милиарди се ограбват от населението поименно през аптеките..

21

JJIvanov Geolog

преди 11 месеца

През 2020 до март при тестове в три болници не открихме КОВИД генератори и активатори.След рекламна кампания започнаха да умират поразени от дигитално холограмно обемно проникващо пресканиране /остра бронхопневмония много . Проверка в същите болници показа нарочно закупена и внедрена античовешка техника вкл с вградени КОВИД генератори.. Рекламно са убити над 34 000 човека подава с тревога охраната на България..

20

Таня

преди 11 месеца

Стига вече. Уханския, британския и делта вариантите бяха смъртоносни, но не и Омикрона. Той е опасен само за тези с хронични заболявания и възрастните. Обаче и с обикновения грип е така. Баба ми преди години едва оцеля от грип, а коронавирус не е хванала досега. Стига с паниката, тя вреди на психиката много повече. Аз бих призовала - не се тествайте, каквото и да е трябва все да се лекува. Просто си ограничете контактите

19

Анонимен

преди 11 месеца

Симптомите са еднакви. Ковида е брандиран грип, при леките случаи е брандирана настинка, която пък не се "хваща" а е естествен метод за пречистване на тялото от шлаки и токсини.. Да дойде Зозо да ви светне след десетки години пушене как я кара настинката. Аз не боледувам и мога да препоръчам да наблегнете на плодове, зеленчуци, прясна сурова храна, слънчеви бани, йога, почивки сред природата и т.н. в китайската и индийска медицина вируси няма. Има състояния, които се третират с имуностимулиране

18

муспи

преди 11 месеца

Алармата по ковида отминава, това са последните фишеци, следва заключителния етап на обещания Край - атомна вакханалия, а любопитното затопляне няма да е от радиацията, а от пробиеването на оня вулкан в САЩ дето все отлага за избухне.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Липсата на обоняние се държи на мозъчно възпаление/ засягане. Антиваксърът, горд със загубата САМО на обоняние, вкус и мирис само доказва колко е неграмотен. Трагично!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Антиваксърите приписват на ваксините фактическите усложнения на ковид инфекцията. Плитко! Вече и на врабчетата им е ясно, че лъжат.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Е, не може всички да са като моите родители - татко е на 83, а мама на 89, но са си здрави като камък! Обичат си се! Е, верно че спят на отделни легла, но такъв е животът.

14

маймунски аденовирус

преди 11 месеца

До 12 - А моята съседка, 50 годишна жена, здрава и жилава, работеше в магазин за плодове и зеленчуци, инжектира се с експериментална отрова през пролетта на 2021 г, през лятото на 2021 г получи съсирек в мозъка, оперираха я, преживя няколко месеца в будна кома, и есента на 2021 г почина. Brought to you by PFIZER

13

Dd

преди 11 месеца

От трима скоро изкарали короната-новия вариант се познава по пресипнал глас

12

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 3 - От настинка не се умира , нито се получават инсулти , тромбози и т.н . усложнения

11

Анонимен

преди 11 месеца

На два пъти писах за нашата съседка от шестия етаж - леля Мария. Бог да я прости. Още миналата година си отиде. Тя беше на 84 г. За годините си беше така запазена, стълбите изкачваше до шестия етаж, не ползваше асансьора. Ама взе та се ваксинира с пфайзер, от страх да не умрее от ковид, та след това я гледахме седнала на стълбите, попитахме я кво прави, тя с 300 зора продума, че изобщо не е добре, сърцебиене, задух. На следващата сутрин на слизане за работа - оппа некролога й на входа.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Общо взето са еднакви . Грип и Ковид са с висока темп. над-38 , по-тежки настинки - темп около 37.5 . Това е разликата

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Мдаа - именно. И май точно шиповия протеин е причина. Който безкритичните офци си инжектират по два пъти и после и бустар и после реваксинация. И после - миокардит, перикардит, САДС, опечалените ходят бавно.

8

Мдаа

преди 11 месеца

Наистина, че коронавирусът благоприятства за развитието на сърдечни проблеми. Не е нормално здрав човек изведнъж да развие сърдечна недостатъчност

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Чичо - Ковипсихарията не се лекува. Тежка ваксизависимост

6

Напълно НеВаксиниран

преди 11 месеца

ква Настинка, Къв КОВИД?!

5

Чичо

преди 11 месеца

Не ме притесняват особено. За гриповете всяка година по 3 месеца пия ваксина Бронховаксон. От как я почнах преди 8 години, не съм боледувал ни веднъж (а преди обирах де що имаше вируси около мен). По отношение на Ковида - 2 ваксини и 1 бустер. Края на седмицата ще ходя и за 3-тата ваксина.