24

Анонимен

преди 1 година

ковида иде от оная химия дето е ръсят т.н небесна радост причиняващ химичен пневмонит!Не е вирус а натравяне с химикали.

23

Анонимен

преди 1 година

Симптома на коронавирус е само един и той е лабораторен тест.

22

Ликвидират Българите

преди 1 година

Министерствата за длъжни да наемат експерти които да допроучат налго престъпните диверсии обезпечили десетки трилиони $ печалби на мафиотите провели терора с SARS COV19..У нас медицинската мафия ограбва жестоко цялото население - едно от най бедните в света.. Колкото повече и по хронично болни толкова повече милиарди ограбват от народа през бюджета мед мафиотите вкл лекари.. Милиарди се ограбват от населението поименно през аптеките..

21

JJIvanov Geolog

преди 1 година

През 2020 до март при тестове в три болници не открихме КОВИД генератори и активатори.След рекламна кампания започнаха да умират поразени от дигитално холограмно обемно проникващо пресканиране /остра бронхопневмония много . Проверка в същите болници показа нарочно закупена и внедрена античовешка техника вкл с вградени КОВИД генератори.. Рекламно са убити над 34 000 човека подава с тревога охраната на България..

20

Таня

преди 1 година

Стига вече. Уханския, британския и делта вариантите бяха смъртоносни, но не и Омикрона. Той е опасен само за тези с хронични заболявания и възрастните. Обаче и с обикновения грип е така. Баба ми преди години едва оцеля от грип, а коронавирус не е хванала досега. Стига с паниката, тя вреди на психиката много повече. Аз бих призовала - не се тествайте, каквото и да е трябва все да се лекува. Просто си ограничете контактите

19

Анонимен

преди 1 година

Симптомите са еднакви. Ковида е брандиран грип, при леките случаи е брандирана настинка, която пък не се "хваща" а е естествен метод за пречистване на тялото от шлаки и токсини.. Да дойде Зозо да ви светне след десетки години пушене как я кара настинката. Аз не боледувам и мога да препоръчам да наблегнете на плодове, зеленчуци, прясна сурова храна, слънчеви бани, йога, почивки сред природата и т.н. в китайската и индийска медицина вируси няма. Има състояния, които се третират с имуностимулиране

18

муспи

преди 1 година

Алармата по ковида отминава, това са последните фишеци, следва заключителния етап на обещания Край - атомна вакханалия, а любопитното затопляне няма да е от радиацията, а от пробиеването на оня вулкан в САЩ дето все отлага за избухне.

17

Анонимен

преди 1 година

Липсата на обоняние се държи на мозъчно възпаление/ засягане. Антиваксърът, горд със загубата САМО на обоняние, вкус и мирис само доказва колко е неграмотен. Трагично!

16

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите приписват на ваксините фактическите усложнения на ковид инфекцията. Плитко! Вече и на врабчетата им е ясно, че лъжат.

15

Анонимен

преди 1 година

Е, не може всички да са като моите родители - татко е на 83, а мама на 89, но са си здрави като камък! Обичат си се! Е, верно че спят на отделни легла, но такъв е животът.

14

маймунски аденовирус

преди 1 година

До 12 - А моята съседка, 50 годишна жена, здрава и жилава, работеше в магазин за плодове и зеленчуци, инжектира се с експериментална отрова през пролетта на 2021 г, през лятото на 2021 г получи съсирек в мозъка, оперираха я, преживя няколко месеца в будна кома, и есента на 2021 г почина. Brought to you by PFIZER

13

Dd

преди 1 година

От трима скоро изкарали короната-новия вариант се познава по пресипнал глас

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - От настинка не се умира , нито се получават инсулти , тромбози и т.н . усложнения

11

Анонимен

преди 1 година

На два пъти писах за нашата съседка от шестия етаж - леля Мария. Бог да я прости. Още миналата година си отиде. Тя беше на 84 г. За годините си беше така запазена, стълбите изкачваше до шестия етаж, не ползваше асансьора. Ама взе та се ваксинира с пфайзер, от страх да не умрее от ковид, та след това я гледахме седнала на стълбите, попитахме я кво прави, тя с 300 зора продума, че изобщо не е добре, сърцебиене, задух. На следващата сутрин на слизане за работа - оппа некролога й на входа.

10

Анонимен

преди 1 година

Общо взето са еднакви . Грип и Ковид са с висока темп. над-38 , по-тежки настинки - темп около 37.5 . Това е разликата

9

Анонимен

преди 1 година

До Мдаа - именно. И май точно шиповия протеин е причина. Който безкритичните офци си инжектират по два пъти и после и бустар и после реваксинация. И после - миокардит, перикардит, САДС, опечалените ходят бавно.

8

Мдаа

преди 1 година

Наистина, че коронавирусът благоприятства за развитието на сърдечни проблеми. Не е нормално здрав човек изведнъж да развие сърдечна недостатъчност

7

Анонимен

преди 1 година

До Чичо - Ковипсихарията не се лекува. Тежка ваксизависимост

6

Напълно НеВаксиниран

преди 1 година

ква Настинка, Къв КОВИД?!

5

Чичо

преди 1 година

Не ме притесняват особено. За гриповете всяка година по 3 месеца пия ваксина Бронховаксон. От как я почнах преди 8 години, не съм боледувал ни веднъж (а преди обирах де що имаше вируси около мен). По отношение на Ковида - 2 ваксини и 1 бустер. Края на седмицата ще ходя и за 3-тата ваксина.