25

Държавата знае и???

преди 1 година

Българи изнасят Тероризъм в целият Европейски Съюз гонят Български граждани до СМЪРТ!

24

Анонимен

преди 1 година

Кой въобще повярва на лъжата на Путин че камион с експлозиви е тръгнал от България ??? Първо трябваше да извикате Митрофана за обяснение а не да разследване несъстоятелните обвинения това е поредната хибридна провокация Донев защото сте коленичили пред Русия

23

?

преди 1 година

Как може да се радвате, ако се окаже, че има участие? Защо ни вкарвате насила в конфликта?

22

Анонимен

преди 1 година

Донев това служебно правителство и вашия Радев сте голям срам и позор Защо си мислите че Българите не разбират какво правите ???

21

Защо изобщо..

преди 1 година

Защо изобщо се коментират бълнуванията на дребното джуджанце Путин?

20

Америка за България

преди 1 година

Правим ви гореща точка и цел на руските ракети, няма как демократичен дълг.

19

Анонимен

преди 1 година

Копейки ВЪН!

18

Анонимен

преди 1 година

Нато ВЪН!

17

Сата НАТО

преди 1 година

защо цялата държава заряза своята работа, за да се занимава с това: какво бил казал някакъв си путин -----///------- Дане не го е казал Путин, а е анонимна статия в някакъв комунистически ***.

16

Анонимен

преди 1 година

Служебният премиер Гълъб уверил, че България няма съучастие в подготовката на взрива на Кримския мост, докато чакал да се изясни дали наистина камионът е тръгнал от България. Демек "Нищо още не съм изяснил, но ви уверявам. ВЕрвайте."

15

Баба Радка

преди 1 година

Колкото повече облизваме краварските задни части, толкова повече хората 98% в БГ ще страдат.

14

Адмирации

преди 1 година

Европа е Фашизъм, операцията в Укрия, ясно показва как цяла Европа, ее нацистка! Само Беларус и отчасти Сърбия, са адекватни! Русия разбра това и ще има прочистващи ракети в цяла Европа

13

да ми обясните

преди 1 година

защо цялата държава заряза своята работа, за да се занимава с това: какво бил казал някакъв си путин, човек известен с това ,че НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ И ВИНАГИ КАЗВА ИСТИНАТА? ЯВНО СМЕ НЯКАКЪВ РУСКИ ПРОТЕКТОРАТ !

12

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе всички знаят, че нямаме участие и руснаците знаят, само любимата ти руска пропаганда може да реши друго, после доказвай на братския ти народ, че нямаш сестра.

11

Фашизация

преди 1 година

Цял свят видя, че България подкрепя фашисти, вижте само Гешев, Борисов, Каракачанов и ще ви стане ясно що за Държава сме- фашисти та дрънкат!

10

Адмирации

преди 1 година

Няма как Русия, да ни обвинява в тероризъм, без причина! Аз съм сигурен, че наш камион го е взривил, под чуждо нареждане! Срам! Трябва бърз референдум за пресъединяване на България към Руската Федерация, иначе руснаците ще ни зачешат по море, вече сме терористична държава за тях!

9

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОЗИ НЕ Е АМА СЪВСЕМ В ЧАС - ИМАХ ГО ЗА ПО АДЕКВАТЕН! ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ АНГЛОСАКСИТЕ ОТ "ISW" ПИШАТ, ЧЕ НА БАЗА НА НАПРАВЕНИТЕ ЕКСПЕРТИЗИ СЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ ВЗРИВНОТО ВЕЩЕСТВО - СЪДЪРЖАНИЕ, КОЛИЧЕСТВО, КОЙ, КОГА И КЪДЕ ГО Е ПРОИЗВЕЛ НЕ ГО ДЕКЛАРИРАТ КАТЕГОРИЧНО, НО ПИШАТ, ЧЕ СЛЕДИТЕ ВОДЯТ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ. ГЪЛЪБЕ ХОДИ ПО ЧЕСТО НА "КОЗЯК" ЩЕ СГАФИШ НЕЩО.

8

Стотици жалби крият

преди 1 година

За сметка на това Българи изнасят Тероризъм в Европейският Съюз, преследват жертвите до смърт! Казвам Мирослав Германов и от МВР и ДАНС мълчат защото това е истина!

7

Анонимен

преди 1 година

В България, може пътищата да са ни зле, но камионите ни са бомба!

6

:D

преди 1 година

До Смешно и Попитай и Радио ЕРЕВАН за подробности, ***!