85

Анонимен

преди 1 година

Искаме български политици в затвора.

84

Анонимен

преди 1 година

"Служебният премиер Гълъб Донев увери, че България няма съучастие в подготовката на взрива на Кримския мост." -- сериозно ? А защо да ти вярваме, нали вчера и оня ден се кълнеше в нато, войната в украйна се спонсорира от нато, *** на бсп-то доставяше оръжие по заобиколни маршрути на украйна, в България има ли американски военни, които никой не знае с какво точно се занимават, но точно имат отношение към катастрофата украйна ?

83

Анонимен

преди 1 година

всички натовчета работят срещу българия.

82

Анонимен

преди 1 година

Еврейчето паси е замесено, и не само тук, в много още мръсотии които ни се изливат върху главите.

81

Анонимен

преди 1 година

Гълъбче, ще ви късаме главичките подред.

80

profetey

преди 1 година

Това е безсмислена тема да се дискусира. Дори в България да е станало нещо, то руснаците ще си замълчат, защото иначе ще се изложат. Така че сме на чисто и повдигането на темата само може да ни навреди. Иначе моето мнение е че експозива е поставен на руска територия, защото иначе при някое КПП е голяма вероятността да се хване.

79

Анонимен

преди 1 година

Гълъбчето как точно прецени, при проложение че е разпоредил ДАНС да провери само МАРШРУТА на камиона. Маршрута беше ясен още веднага, ама Киро като гузен негоден бяга, само и само да го дават по тевето веднага се изказа за българска връзка. Да не би да сме дали Миджур на украинците? Най-важното е да се провери маршрута.

78

Айде стига вече

преди 1 година

Само Кирил Петков и тия около него излязоха и говориха за "българска следа" и за някакви измислени "инсинуации" на Кремъл в тази насока...каквито, слава Богу, няма.

77

Augusto Pinochet

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ИМАТ НАПРАВЕН ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ НА ВЗРИВНОТО ВЕЩЕСТВО И ОТ НЕГО СЕ ВИЖДА, ЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРСКИ ОРЪЖЕЕН ЗАВОД. НЕ КАЗВАТ КОЙ? НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МАЙ СЕ НАКАКАХА МНОГО СЕРИОЗНО ТОЗИ ПЪТ. НЯКОЙ ТИ ПОРЪЧВА 20 ТОНА ВЗРИВ И ТИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ ЗА КАКВО Е - ЗВУЧИ НЕЛЕПО ДА СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ СИ ЗНАЕЛ.

76

Анонимен

преди 1 година

Нали собственикът Бг-шоФер каЗА , че имал курс за изкуствена тор , само че изма изкуствена тор /АМОНИЕВА СЕЛИТРА / която си е бомба от всякъде , когато е примесена с още един компонент ...Не знам защо бягаме пред вятъра , след като още нищо не е казано от следователите , господина Донев , по-бърз ли е от следствието за да дава ОПРАВДАТЕЛНА присъда ?Всичко е още в началото !

75

До 93

преди 1 година

Щом няма проблем и са бързи да отидат и възстановят в Украйна разрушеното от рашисти талибани уродствени.

74

!!

преди 1 година

Оставете взрива - да обяснят как така изнасяме торове за русия, въпреки ембаргото!Защото ако нямаше корупция, която да позволява това, сега моста щеше да си е цял!!!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Проверка на ДАНС показва, че тоя камион нито е влизал нито е излизал от България. Толкова по темата, днес-а пак закъсняват с новините.

72

Анонимен

преди 1 година

ЗА КВО ОТГОВАРЯ НА ТАЯ РУСКА ПРОВОКАЦИЯ? МОСТЪТ СЕ ВЗРИВЯВА НА 3 МЕСТА, КАК СТАВА ТОВА С 1 КАМИОН??/

71

Продажник

преди 1 година

Вдигай си гълъбите и в Москва! Долен предател.

70

Анонимен

преди 1 година

Пак се бъркате. Кримския мост е взривен отстрани, а не от кола. Гледайте си вашите играчки и не се замесвайте в големи игри. Много сте дребни. Впрочем, руснаците вече поправиха моста и забравиха.

69

Анонимен

преди 1 година

Запада ще ни хвърли на кучетата. Само да не получим поздравления от тях, като целувката на Юда.

68

Анонимен

преди 1 година

Едно Гълъбче ни каза.

67

НЯКОЙ

преди 1 година

Това с камиона може да е работа само на генерал Наско. Всички знаем, че той най-много мрази Путин, и че като истински разузнавач и поради малкия си ръст само той може да се мушне под камиона и да постави бомбата без никой да го забележи.

66

Анонимен

преди 1 година

Как така товарен камион с боеприпаси преминава през страната ?Къде са товарителниците?Вие хората за *** ли ги имате?