11

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите как гледат?

10

Dinosaurus

преди 1 година

Абе дай направо да коронясаме Чопапа за княз и да се закълнем във вечна вярност на цар-батюшка Путин, а Копейкин да го гудим за Премиер и ... построихме монархо-комунизъма

9

Цирка продължава...

преди 1 година

Следва закуска в Козяк и всички евроатланДици дружно ще се прегърнате и целунете под благия просълзен поглед на паси, естествено в името на "Българския национален интерес"! ЕврооджендераЗти,сър!

8

СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!

преди 1 година

Никакъв смислен и национално-отговорен кабинет, нито широк, нито тесен, може да бъде съставен от старите муцуни, който напълно загубиха подкрепата на народа (видя се на последните избори). Всичко е прах в очите, слугинаж и лични властолюбиви и икономически интереси. ВЪН! Тези политици са НАПЪЛНО КОМПРОМЕТИРАНИ и вредни! Ако се наложи и цяла година ще ни управлява служебен кабинет, в това драма няма, освен. Народа със своя глас ясно полаза, че СТАРИТЕ МУЦУНИ не ги иска. Категорично.

7

Сата НАТО

преди 1 година

Дъра-бъра, в резюме - смисъл никакъв, пръднал няколко пъти през устата...

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

Избори до дупка докато Винету се разори от купуване на гласове. Като няма пари индианците ще го изоставят.

5

Ано

преди 1 година

Главният печатар на Републиката! Това звание му беше присъдено от ГЕРБ преди време. Мноого ги разбира тоя, разбира от транспорт, разбира от... дялан камък, където го хвърлиш все ще пасне. И най-важното е достатъчно *** за да заеме това място. Сега пък разбирам, че бил юрист? А чий го крепеше като министър на транспорта??

4

Нане

преди 1 година

Гласуваш за тикварий суджуков и получаваш про100 кирчу и кокорчо в комплект с паситу и росица... Честито на гробаджийските избиратели... Вожда пак ви мина с 200...===)))

3

Да попитам

преди 1 година

Това личен мутренски блог на ГЕРБ-МВР ли е!? Тотална излагация!

2

баба мара

преди 1 година

връщате веднага мандата и не губете време в празни приказки 12 години стигатизбори 2023 г това което сега е в нс е брак за нищо не става

1

ГЕРБ трябва..

преди 1 година

всичките да са в затвора. А Желязков конкретно с трима мaнaфа в една килия.