53

А договор с господ

преди 1 година

До Анонимен....имаш ли,че утре нема да пукнеш. И сбогом прощавай Гергино. и децаа ти на улицата.... ни тухлите ,ни набутаните пари ще им върне банката.

52

Анонимен

преди 1 година

По-добре на банката отколкот на някакъв еврейн да даваш пари всеки месец и след 10 години нищо насреща.

51

Ама то досега купено

преди 1 година

ли се водеше жилище ,на което нот. акт е в банката кредитор, на която пък си роб до смъртта си.

50

Защо мислите

преди 1 година

Че новото строителство има шумоизолация, качествена водопроводна и канализационна система, спазени изисквания за ток системи и безопасност, качество тръби и диаметри на същите, вентилационни шахти, асансьорни безопасности, абонатни станции с нисък капацитет, пестене на арматури, смесване на пясък и цемент, с преобладаващ пясък. Да не ви отчайвам, какви фрапиращи случаи на некачествено ново строителство има. И хората дават луди пари за Коптори, с извинение. Предпочитам сто пъти пъти ЕПК, отколкот

49

до Край

преди 1 година

освен това все някога ще влезем в Еврозоната .. Тогава имотите ще скочат със сигурност. Нищо, че в София има сигурно половин милион празни апартаменти. За съжаление, никакъв балон няма намерение да се пука - затова когато и да купите жилище да живеете в него - все е навреме.

48

Край

преди 1 година

В София целегодишно има групи чуждестранни туристи колкото и да ви е странно и да ви се струва против българофобните разбирания. В центъра на София има стари сгради, които биха стояли добре във всеки един стар европейски град. В южните квартали има нови сгради, които също го могат. Заплатите в София са добри. В София няма безработица. Ниска престъпност. Перфектно ново метро. От градския транспорт има още какво да се желае. Това е реалността - почвайте хейта.

47

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си истински мазохист за да живееш в тея панелки, където чуваш всеки ден отдолу как си мият зъбите, от страни последиците от вчерашния дюнер а от горе как някой играе боулинг.

46

За новото строителст

преди 1 година

Зависи от предприемача, от 20 сгради построени в квартала ми центъра, само 3 са качествени, оставените 17 са под всякаква критика и норми на строителство. Чудя се как Общините им издават актове 15 и 16, то е ясно как. Потресаващо некачествено е новото строителство в България. А много предприемачи пестяли пари от сигурност и материали на новите сгради, плачат за ЗАТВОР, ама директно. Защото при едно земетресение от над 5 по Рихтер, повече от половината ново пада като хартиена кула. За други норми

45

Анонимен

преди 1 година

ПО ПРИНЦИП В ТАКИВА КОМПЛЕКСИ КАТО МЛАДОСТ,ЛЮЛИН,НАДЕЖДА ,БОРОВО И Т.Н.В ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ЖИВЕЯТ МИГРАНТИТЕ ОТ АФРИКА И АЗИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ НАЙ-НИСКАТА БЕДНА КЛАСА,ПОДОБНИ СГРАДИ КАТО НА СНИМКАТА СА ЗА КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ...ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕСТИЖНО ДА ИМАШ АПАРТАМЕНТ В МЛАДОСТ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛОЗЕНЕЦ.ВСИЧКИ БОГАТАШИ В БЪЛГАРИЯ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИ НА ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ В ЛОЗЕНЕЦ.

44

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, така си е. София е "Барселона на Балканите". То красота, то инфраструктура, то чистота, то финансови центрове, то модерен транспорт, то високи заплати - почти колкото в Испания и най-вече всяка година милиони туристи отсядат в София да се докоснат до нейната непреходна красота!

43

Анонимен

преди 1 година

Прав е. За жилище само ново строителство. В старите блокове и панелките са предимно маргиналите. Панелите хора.

42

Minuva42

преди 1 година

Интересно на запад строителството не е поскъпнало толкова много. Сигурно имат субсидии и за зидарите...? Те апартаментите в западните столици вече струват колкото в София и Пловдив. Скоро ще видим пазарния принцип в действие.

41

Анонимен

преди 1 година

Да се набутам със 200 бона заем ,за мен значи цял живот нерви и напрежение . По добре на село и с 200 бона в джоба . Има един много важен фактор и това е спокойствието.

40

Анонимен

преди 1 година

населението намалява и застарява, споко ще има апартаменти, скоро наемите също ще паднат заради намалялото търсене. лихвите ще се вдигнат, някои няма да могат да си покриват кредитите, включитело стрителни фирми, балона ще се спука. ако ще инвестирате в имот, гледайте да не е на кредит или поне не огромен и да е с акт 16

39

ГРАЖДАНИН

преди 1 година

МАРШ НА СЕЛО!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Не се ли усещате, че всичките инвеститори зависите изцяло само от нас, хората, които имаме нужда да живеем някъде? Докато високите нива на емиграция и смъртност продължат в България, шанса да загубите от такава инвестици се покачва постоянно. Не можете да се клонирате и да живеете едновременно в 10те си апартамента, а ни няма да можете да ги давате под наем или продадете, ако няма на кой.

37

Анонимен

преди 1 година

Защо строители застанаха на перваза на сграда в Перник?Хората очакват да им се изплатят дължимите суми

36

Алооо

преди 1 година

Нали е пълно с ИТ, бълха ги ухапала. Още 27 % им сложете пара бол и кредити на корем.

35

До 36

преди 1 година

*На работохолиците се раждат мързеливи деца и прости внуци.* Това е стара японска поговорка

34

Св

преди 1 година

Хайде хайде и ние можем да четем графики. От няколко месеца и стоманата и дървесината са на нива от 2017-18 год. Че и от по рано. Сега, ако са си се презапасили, да има и че ще поскъпва още от началото на годината си е техен проблем