73

про

преди 1 година

До циникброкерите са последници.. не знам защо сте толкова против тях..

72

циник

преди 1 година

Само едно ще кажа на брокерите: преди под такава статия имаше 800 коментара, сега 80 , нали се сещате какво означава това? Не се напъвайте кризата дойде и няма да ви се размине.

71

Попитах един

преди 1 година

пенсионер от строителния бизнес: защо живее под наем ? Имал спестявания и се преместил на село под наем. Къща хляб не дава ! Десетилетия блъскат като роби, докато изплатят заемите, и току ритнат камбаната. Данъци, скъпо за ремонтиране, морално остарява, може да изгори за часове или да я срине земетръс. А под наем, нямаш други задължения, освен наема. Къщата е замразен капитал, амортизира се и не носи принадена стойност.

70

Анонимен

преди 1 година

68, Къф свободен човек те гони след като няма СВОЙ покрив над главата.

69

Анонимен

преди 1 година

По думите му строителният бранш е един от най-засегнатите. . . . . . . . . Абсолютно точно! Парите вече не достигат! Вместо Бентли трябва да се мъча с някакво тунинговано пролетарско порше кайен!

68

Анонимен

преди 1 година

Абе за стройтелствто хората взимат 1к валута на седмица. Ако вашето е с 60% по малко на дали ще има липса на кадри.

67

Кочо

преди 1 година

Теглете парите от банките взимайте повече кредити и набивайте в тухли. Цените в България ще растат завинаги с по 20 пр на година докато на запад ще падат. Тук е райското кътче на земята. Заплатите растат и изпреварват инфлацията която пък обезценяване кредита. Сега е момента за Апартамента, задължително купувайте чрез брокер. Ако може по бързо за да не свършат.

66

Анонимен

преди 1 година

Увеличават се огледите без да купуват хората защото чакат да се пръсне балона и да вземат жилище с 60 процента по-евтино. Хора, не бързайте цените ще падат все повече през следващите 10 години. Въпросът е дали ще остане нещо в джоба на хората доогава

65

Анонимен

преди 1 година

Като видя колко плюсове има на неадекватни коментари и се успокоявам, че винаги ще има на кого да продам. Духайте супата бодали.

64

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Ми то хубаво поскъпва строителството, ама наемите падат. Напук на инфлацията са надолу от миналата година.

63

до 66

преди 1 година

Не баш тъй, защото ако е го давал под наем през годините, това компенсира донякъде инфлацията, а цената му се е удвоила същевременно.

62

Анонимен

преди 1 година

Който не си е купил при лошия Бойко сега ще дойде при мен да ми плаща наем понеже вече и да иска няма да може да си купи, аре чао промянтаджийчета.

61

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си луд за да теглиш кредит за жилище. Човек живее един живот и трябва да го изживее като свободен човек. Човек с тежки кредити не е свободен.

60

Анонимен

преди 1 година

Новото на "зелено" било 20% по-евтино, но само на пръв поглед.Докато чакаш (ако въобще дочакаш), плащаш наем, ама това е дреболия.Не се спазват срокове. Вдигат цената в процеса по разни причини.Понякога на строителя му е по-изгодно да фалира, отколкото да довърши.Доста подмолни камъни...

59

До Таня

преди 1 година

Въпросът е кога го е купил, ако е примерно 2010, значи че го е продал на същата стойност, ако е преди това се е прецакал. Защото инфлацията за тия 10-11 години е поне 80%.

58

Анонимен

преди 1 година

При 4.5 милиона българи по прогноза до 2050-та и вдигащи се лихви, очаквам сериозни корекции. Който се прецакал, прецакал.

57

До 63

преди 1 година

Таня е Програмиста, Таня е склададжията и още няколко форумни личности. И да - мъж е, постовете му го издават.

56

Анонимен

преди 1 година

Таня е мъж и не съвсем наред с главния

55

До 60

преди 1 година

Банката ще продаде имота, ще задържи сумата за погасяване на кредита и останалото ще ти го върне.

54

Таня

преди 1 година

Мъжа ми беше купил апартамент в манастирски ливади преди години за 1000евро на квадрат. Не сме инвестирали и стотинка в него и си стоеше празен. Продаде го в края на 2021 за 2000евро/кв. Помня, че още като го купуваше, приятелите му казваха, че е луд да даде 1000евро/кв.