67

Анонимен

преди 1 година

Спектакъл в серии по проект.Чий?!България отново употребена.Наистина сме кръгово за разни направления...чадъри(английски)папи,камиони,оръжие(нашенско)какво ли още не знаем.Ничия земя ли е нашата?Трябваме ли и?Удобно се употребява за *** българското име.Кой действа зад герба?

66

Анонимен

преди 1 година

България няма нищо общо с камиона. Камионите впрочем са два - за нечетящите с разбиране, но обичащи да пишат. Товарът е тръгнал от България. Товарът трябва да се проследи, ако искаме да почистим името си...

65

Някой

преди 1 година

До МИРО Да така е.Войната е много лошо защото страдат обикновените хора.Но точно големите политици я направиха и тикаха наркомана да нарушава споразуменията.

64

Стан

преди 1 година

Пълна глупост. 3 държавни граници е минал този камион и не са го хванали ? Взрива е натоварен около Крим 100%. Партизани, дисиденти и т.н.

63

Друг

преди 1 година

Ама какво опаковачно фолио нали торове имаше вътре? Яко чесане на езици. Тука има тука няма. *** уродливите същества сме станали!

62

МИРО

преди 1 година

Войната е лошо нещо!!!Не трябва тези два братски народа да се бият и трепят, като други подклаждат това!!!Нека истинските дипломати,от големите държави да помогнат и усмирят тези народи!!!Никой няма полза от войни!!! Всичко може да се разреши чрез мир!!!

61

Мен

преди 1 година

И жалката руслямистанска охрана не е открила нищо. Пародийна терористична държава.

60

Анонимен

преди 1 година

Дано не е така, че някоя друга ракета ще вземе да ни обърка с Украйна без да иска.

59

Анонимен

преди 1 година

То и пп с нинова, уж, не бяха пращали оръжия на окрайна, ама...

58

Анонимен

преди 1 година

Руски гни,ди.....не се еб,авайте с България.Веднъж ви турихме края 1917 година.Като ви бихме на фронта при Добруджа и ви гонихме до Крим.Бягахта като зайци и проклинахме съдбата.Излязохте от Първата Световна война и капитулирайте пред Българските и немските войски.Факт който никъде в учебниците по история не описваше..ска,паното в войнство.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе....,,един не, щастник " ли намерихте нецензурно.Абе ...тая България наистина е за окайване.Тук могат да те изнасилят , гаврят и прочие.И реакция от държавата никаква.Ама обидиш ли родното. Че е ска,пано,крад,ливо,долн,опробно производство ....си преследван.

56

Анонимен

преди 1 година

На Орлов мост русофилите с радост ще подложат телата си на руските ракети. Да умрат за матушката си за тях е радост най-голяма.

55

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна излагация продължава и с така нарочения камион. Пълни психопати са тия в Кремъл.

54

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв камион. Камионите се познават по муцуната. Руснаците пак са били пияни и злонамерени към нас, към тия дето сме им дали четмо и писмо и много преди тях сме се кръстили и възславяли Бога, във време, в което тези езичници и варвари са вегетирали в блатата на Московията, а по-късно да попили от дивата жестокост на монголите и половина от тях и до ден днешен имат дрънати очички, досущ като Путиновите. И кьоравите видяха, че взривът идва отдолу на моста, а не от камиона.

53

Анонимен

преди 1 година

27 февруари 1932 година Райхстага гори.Нацистите , по известни и като фашисти или Хитлеристи сами подпалват Райхстага .И слълъпвват набързо едно обвинение към комунистите.Намирст веднага един *** който ,,разкрива " подробности.И връзката е българин.Българина Георги Димитров.Тска.Предупреждавам руснаците.Който се е захапал с България зле свършва....много империи сме им турили края

52

Анонимен

преди 1 година

А Райхстага 1933 27 февруари.кой подпали.?..Ми самите нацисти си го запалиха и бе повод за обвинение.

51

Анонимен

преди 1 година

А кой взриви завод Арсенал?

50

Анонимен

преди 1 година

Машината нито е влизала, нито излиза от страната, сочат данните на ДАНСКамионът, взривил Кримския мост, нито е влизал в България, нито е излизал от страната ни. Това е заключението на първата проверка по случая. Тя е направена по номера на товарителницата на машината.

49

Аа

преди 1 година

Къде,кога ,как, Защо сега решили да разследват.Знае ли някой дали не е укро-курортист,ми те най добре знаят къде и кога .

48

Анонимен

преди 1 година

Рашките си отрязъха тръбата сига и моста си взривиха за да обвиният Нато това е истината.