44

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА ХА -Вижте статиите от преди 6-7 месеца -урожай -банки ,брокери ,строители ,посредници -успиваха населението да купува имоти на набалонизирани цени,да тегли кредити ,лихвите били ниски ,ЕЦБ нямало да ги вдига ,какви лъжи бяха само !А ,сега ?Тежко им и горко на всички които теглиха дългове и бяха излъгани !

43

Що така

преди 1 година

Закъсняха войната от кога почна те кога ги вдигат пу да му се не види и укрита и еврогейци тръгноли срещу страна която ще ги смачка.От това си личи колко сме независими цените се вдигнаха на какво ли не в България най-много!

42

Анонимен

преди 1 година

Точно днес получих съобщение от УниКредит че вдигат таксите по обслужването на сметките. Не говорят за кредитите

41

До 37

преди 1 година

Интересно, аз пък получавам 1 пр на 15 месеца, 0.9 пр за 1 год и 0.7 пр за 1 г.Сиреч за три влога на година получавам около 1400 евро. Като се има предвид че доходността от наеми е около 2 пр, мисля че лихвите в момента не са никак зле

40

Чукундур

преди 1 година

У милетта пара йок ба! Какви лихви ? Ай гиди айдуци !

39

Анонимен

преди 1 година

До към 25 (34) Товарищ, едни 5-6 % от ипотечните заеми в Европа са фиксирани. Всичко останало е плаващо. А това че ти си имал късмет този път няма значение. Следващият ще гризнеш дръвцето.

38

Анонимен

преди 1 година

С тези високи такси на банките е по добре да не се държат пари в банки. Аз си депозирам в бурканбанк.

37

Анонимен

преди 1 година

С 10 годишен заем ще плащатИ двойна цена на имота. Яко , А..............ХА-ХА-ХАИ това е само НАЧАЛОТО. А като потънат цените на имотите не можеш и да се отървеш от него. Остава ти само да плЯщаш и виеш врат от глад!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Не бих държал пари в банка на 0% лихва, защото с моите пари печелят както банката, така и кредитополучателите на които отпускаха нисколихвени кредити. А аз получавам един среден и затова отдавна не държа пари в банка.

35

Парица-Царица

преди 1 година

Лихвите ще се качат ЗНАЧИТЕЛНО. Фиксирани лихви има тук-там по света но новите кредити фиксираните лихви не ги касаят. В САЩ 30 годишната фиксирана лихва е 7 процента. Нефиксираните са на 6 процента. Ще има РЕВ яко. И това е само началото. До средата на 2023 в САЩ тези лихви ще са на 10%. В Европа ще са поне 6-7. В Бг 10%.Това е положението. Гответе се за ГОЛЯМ глад !! Cash is King !!! са казали УМНИТЕ.

34

Анонимен

преди 1 година

А по депозитите кога? Още ли има балъци които си държат парите в банки на 0% лихва?

33

към 25

преди 1 година

глупости говориш, лихвата ми е 10 години фиксирана в ЕС, след това се предоговаря за следващия период и пак е фиксирана, въпроса е като стане време за предоговаряне какви ще са лихвените %

32

Анонимен

преди 1 година

Кредитите не ме интересуват. Кога ще ги вдигнат по депозитите?

31

Фалитбанк АД

преди 1 година

Тарикатите вече се набутаха с дългосрочни ипотечни кредити, сега ще се видят натясно в новите апартаменти.

30

Пепи

преди 1 година

До До 25 това за Щатите от личен опит ли го знаеш . Или го чу на опашката за чушки на женския пазар .

29

имотите ще паднат

преди 1 година

Така беше и в САЩ. Вдигнаха лихвите и имотите се сринаха. Който си е изплатил ипотеката е късметлия.

28

Solar Power

преди 1 година

Така е който сам си копа газ и петрол няма грижи :)

27

до 28

преди 1 година

e затова в щатите е така за да може тука да не е така те си се грижат за своите хора и с оръжие по света раздават демокрация за да те да са добре а вие вие да не сте толкова добре разбра ли сега защо е така в щатите?

26

До 25

преди 1 година

В Щатите масово ипотеките са с фиксирана лихва за целия период, и то невисока при това. Но за Европа е така, фиксираната лихва е за първите 3-5 години, после става плаваща. Може и за целия период, но при много по-високи лихви. Също те обуват и с неустойки за предварително погасяване. Много хора с ипотеки ще почнат да реват на умряло след 1-2 години

25

Анонимен

преди 1 година

Драги новодомци с ипотеки за имоти в балон. Прегледайте си ипотеките и ако сте с пълна отговорност по дължимата сума, да знаете, че много яко сте загазили.