233

Никой

преди 1 година

Един психопат награждава друг психопат

232

трийте да

преди 1 година

до 246: гледай да не пускат такава укрите, че после ще се разсмърди навсякъде в европа на огън

231

Анонимен

преди 1 година

не мога да повярвам, че има толкова много хора, които са много доволни от избиването на цивилни хора и от воденето на тази безумна война... губя вяра в човечеството...

230

Ssss

преди 1 година

До АнонименИ на мен ми направи впечатление, че срещам коли с украинска регистрация и пътниците си говорят помежду си на руски. Всъшност не съм чул украинска реч досега, но може би просто попадам все на действителни руснаци.

229

Джо

преди 1 година

Поредният руски касапин, знаещ само да убива цивилни. Гнус!!!

228

европеца ще яде --

преди 1 година

--по малко , ще спи на по студено пройзводството ще примине на воена нога воюващите във Украйна ще получават всичко отвън зимата ще я изкарат кой както може ,Руснаците ще започнат дА ПРАЩАТ И ЗАПАСНЯЦИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЩЕСЕСТИГНЕ ДО НАПРЕЖЕНИЕ ! Сега се бие армията наемниците и запасняци от републиките ,ама те свършват ,следващите ще са неподготвени и ще дават много повече жертви !

227

Анонимен

преди 1 година

Аз зная как ще завърши ,,звездната " му кариера на убиец.Една управляема ракета....

226

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая един генерал, който си върши работата както трябва. Ударите по електроцентралите е правилна стъпка, но трябва да ударят и всички петролни рафинерии в западна Украйна.

225

Анонимен

преди 1 година

И Суворов да го сложат, като армията не става, изхода е ясен.

224

do 261

преди 1 година

До Анализатор: Костя ви изгони от пресконференцията и сега сте дошли да осмърдите форума в ,,днес" ли? Нямата ли си форум в ,,Дн-ник", че сте дошли чак до тук. Смехотворна и жалка работа

223

Анонимен

преди 1 година

Добро утро но не е много добро. Путин някъде трябва да покаже сила. Вече не издържа а и ядрените ракети са запалени. Като нищо ще каже аз исках да уцеля Украйна но без да искам уцелих Боллгария. Ние сме със свалени *** и лесна мишена. Добре ще му повдигнем самочувствието.

222

Анонимен

преди 1 година

"казва пред Guardian бивш служител на министерството на отбраната, който е работил с него. "Страхувам се, че ръцете му ще бъдат напълно покрити с украинска кръв.". . .Абе, то на колко американски президенти са им изцапани ръцете с кръв, Бушовците ли, Клинтъновците ли, Обонго ли, и колко назад. . .та се притеснили сега за кръв по ръцете на някой. Психясалата либерастия е кошмарно нагла и лицемерна!

221

Пешо

преди 1 година

Много хуманен и добър човек, всеки знаеше че тези в тези детски площадки имаше бази на нацисти

220

Анонимен

преди 1 година

Добро утро русофилска nanлaчч! Путин напредва ли към Хага? И днес 500 парчета от вaтниците ще се натъркалят във агонизиращи пози из безбрежните украински поля! СЛАВА УКРАИНЕ!

219

следвамехронологията

преди 1 година

Генерал Сергей Суровикин е роден на 11 октомври 1966 г. в Новосибирск. Днес той има рожден ден. Вчера ударите на руските крилати ракети извадиха от строя значителна част от енергетическата инфраструктура на цялата укропска територия. Поразени бяха 5 броя ТЕЦ в Киев, 1 подстанция и 2 ТЕЦ в Харков, ТЕЦ снабдяваща "Криворожсталь", подстанция в Конотоп, ТЕЦ в Лвов, ТЕЦ в Хмелницкий, подстанции в Полтавска и Сумска области, ТЕЦ в Ивано-Франковск, подстанции в Тернопол и Ровно, 80% комуникации не рабо

218

Анонимен

преди 1 година

Спонсорирани от САЩ НПО та всъщност работят срещу САЩ, защото техните трролове използват толкова противно нецензурен език какъвто здравия разум не може да си представи дори. Също така коректора който са направили е много антибългарски и работи срещу създателите си както и гугълтранслейта

217

НЯМА

преди 1 година

Няма такъв народ! Толкова путинофилска nanлaчч и в Масква няма! Жалко! Една лъжица лa*нa разваля каца с мед, а то лa*uнaта са наполовина! За съжеление трябва да изчакаме 10 - 20 години тая nanлaчч да изчезне като guнoзaвpuте! Заслужават си съдбата и живота който са живели при Бай Тошо!

216

Анонимен

преди 1 година

Да наричаш украински свещения руски език е все едно да наричаш македонски свещенния български език свещен на нашите деди който някакъв гном и мравояд продадоха просто така.

215

Анонимен

преди 1 година

Освен циркони светят изумруди сапфири и рубини за жалост в мрака но това заслужава крадливата крава и врякащата сврака.

214

Анонимен

преди 1 година

Рекламите са нахални и досадни като украинците. Искам да попитам от къде са украинските бежанци .Защо няма от района на бойните действия ижслед като не са от източна Украйна а от неизточната част на страната защо говорят на чист руски език. Могат да излъжат Лиз и Урсула но не могат да излъжат бг народ изключвам гном и мравояд и техните подлизурли от бг народ !