17

Анонимен

преди 1 година

До 18Ми да си купуват от Русия тя има на пъти повече))))))))Фашистка пшеница никой не ще, ако и да мре от глад.

16

Анонимен

преди 1 година

Ми да си купуват от Русия тя има на пъти повече от Украйна, няма проблеми при нейните пристанища, ако си гладен не питаш от къде е

15

Анонимен

преди 1 година

Ако някой замърсява украинското зърно, то това е Русия - танкове по полетата и всякакви машини, бомби, пушеци, химикали, и т.н. Това са нещата.

14

ИВАН ИВАНОВ

преди 1 година

Господа не вярваите на тези лъжи. От години назад житницата и житото са Американски Украинско жито в Украйна НЯМА

13

Анонимен

преди 1 година

До 11 : а кой е казал , че Европа купува зърното за собствени нужди? Утре ще го продадат на африканците, ама на други цени!

12

да-м

преди 1 година

Добре бе украинци, искате да стреляте по Крим, а да ви пускат корабите? Какви сте последно? Врагове, приятели или обикновени педигрипали на американска каишка? Да не говорим, че големите зърнопроизводители В УКРАЙНА са американски фирми. Изгонете американците от Европа, разбирайте се с Русия (все пак не сте афро....не намквоси)!

11

до 6

преди 1 година

Европа не купува зърно от Украйна тъй като не отговаря на стандартите на ЕС

10

Анонимен

преди 1 година

До 4Украйна, един от най-големите производители на пшеница в света" ------------------ и от кога 5% от световното производство те правят "един от най-голвмите"???? Украйна е с дял от 10% на световният износ,твойта Русия е 17%.Едно е производител ,друго износител.Индия и Китай са най-големите производители ,но ги няма в класацията на износителите.

9

Джентълwomen

преди 1 година

е този сезон във Филма ще има изненади.. Като едното нищо може да има взривове и на пристанищата в Малорус. Ще се нахрани черноморската риба с Зърно.

8

Анонимен

преди 1 година

Едва седма е света е Украйна, Русия е много преди нея, та стига с тая опорна как света ще умре от глад

7

Анонимен

преди 1 година

Каналът Рейн-Майн-Дунав е направен за тази работа ,да свързва Черно море с Атлантическият океан .С по-мало тонажни кораби минават без проблем и бързо без руско-турски контрол.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами да , да минават по Дунав, така или иначе зърното отива в Европа, а не в Африка. Що да обикалят?

5

Анонимен

преди 1 година

Един човек, запознат със сделката за зърно, отхвърли опасенията, че тя няма да бъде подновена, като аргументира, че има стимули и за двете страни да продължат. Повечето от нас твърдо вярваме, че ще бъде удължена, каза човекът. ----------------------***!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

"Украйна, един от най-големите производители на пшеница в света" ------------------ и от кога 5% от световното производство те правят "един от най-голвмите"???? Сам преди няколко седмици, когато корабите бяха около 80, само 2-3 имаха за крайна цел държави от африка или близкия изток, всичко останало отиде в англия и европа! И съвсем отделен факт, че това жито не е о-краинско а крварско! точно така - краварите притежават.. по-скоро питежаваХА хаха огромна част от земеделските земи на о-краината.

3

Бай Дрън

преди 1 година

Щели да минават под моста, ама не чакали зърно, а ракети. И не били кораби, а хамърси.

2

Анонимен

преди 1 година

Дунава се вдигна с 3-4метра да минават по него.

1

Деца

преди 1 година

Тези се държат като деца. Толкова са свързани, а са си обърнали гръб. Смешна история.