82

Анонимен

преди 1 година

Светът се пробужда но българите спят дълбоко отново съдейки по русофобските коментари.Хахаха такива сме ви, баавноразвиващо се племе

81

Българин

преди 1 година

Крайно време е наркомана зеленски евреичето и нацистите да бъдат залепени и американските и британските мекерета

80

асдаа

преди 1 година

До Solar Power "Бигарин пък не си знае историята " - ами като ти гледам правописа и ми става ясно че си от Столипиново. Ай ся си натиквай един соларен панел из от зад.

79

Анонимен

преди 1 година

Зеленски-наркоманче скоро и тополи си простите в Украйна, да ви ги засадят е задниците!!!

78

Solar Power

преди 1 година

Никакъв болгарин не си ! Поредната риска изтривалка. Истинските Българи: Вазов,Левски, Ботев, Раковски НЕ Обичат русия. Бигарин пък не си знае историята ?!?!

77

Моста

преди 1 година

Смазаха им самочувствието на рашките с удара по моста. Личи си по риториката и по действията им. Да бомбиш цивилни е признак на слабост и означава ,че си пътник.

76

баце

преди 1 година

Скапан наркоман, подкрепян от болни мозъци. Това е доста сериозно предупреждение бе друсаняк. Този *** иска да отмъщава , вместо да се замисли, че трябва да спре с тероризма. Руснаците може да използват и по-зловещи оръжия срещу Украйна, ако успеят да ги навият до толкова. *** прости.

75

Ха ха ха

преди 1 година

Още 3-4 дни обстрел на укрите и Зелето сам ще моли да се праведат референдуми на територията на цяла украйна.

74

Ха ха ха

преди 1 година

До Ангелов 66. То па нашите управници едни умни, едни честни ... все за народа мислят. Не че европейските са други.

73

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро украинските разузнавачи пресметнаха и обявиха, че Русия е изчерпала запасите си от крилати ракети с голям обсег, така че това е фейк нюз! Може пък китайците или севернокорейците да са стреляли... Впрочем не е изключено да копират руския опит - те нали се самообстрелват в Запорожката АЕЦ! Някой да разполага със снимка от разрушенията в центъра на Киев, ей така за селфи да си направим?

72

Анонимен

преди 1 година

75 ракети от всичките 85?!? Войната скоро свършва.

71

Бой по мародерите

преди 1 година

Украйна трябва да взриви Кремъл

70

Jas

преди 1 година

Рашистите са изстреляли ракети по западната част на Украйна и от кораби в Черно море. Ракетите да летели над територията на Молдова...направо се самозабравиха. Също като северокорейскитежракети над Япония. Ами вижда се, че Гнома в Кремъл е отчаян, че калпавата му армия за нищо не струва.

69

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха брей още колко бомби ще падне по главите на тез украински чучула

68

Анонимен

преди 1 година

Малко са изтреляните ракети! Утре поне 3 пъти повече и така докато нapкoмaнa кaпuтyлupa!

67

Зеленски

преди 1 година

неведнъж спомена, че се опитват да направят *** бомба. Наскоро се изцепи че запада трябвало да прави превантивни ярени удари по Русия. След всичко това Русия няма избор. Ще се наложи да му набият канчето. На него и на останалите укронацисти.

66

До 66 Ангелов

преди 1 година

Били ли сте в Русия 90те по времето на Елцин? Когато я разграбваха от чужбина. Когато нямаше закони. Армията беше в състояние на полуразпад. Хората чакаха по часове на опашки с купони. Защо си мислите че последните 20 години Русия се управлява зле? В момента пренареждат световния ред. Държава която се управлява зле може ли да го прави? Бък било то и ядрена сила.

65

От хората

преди 1 година

Не се заканвайте, а седнете да преговаряте. На управляващите им е лесно'в бункера,а народа да дава жертви.Спрете се.

64

До 63

преди 1 година

А атаките по рафинерията в Белогород? А атаките по Руски АЕЦ. Имало е три опита за атаки досега. А атаката по Кримския мост? Мисля че Руснаците търпяха достатъчно. Досега във всички Украински градове имаха вода, ток, газ. Ако срещу тях беше хуманната Америка още на първия ден всичко щеше да изчезне.

63

Ангелов

преди 1 година

Руснаците са страхотни хора имат отлични учени писатели артисти спортисти но управниците им са уникални мрасници и циници. Ако си изберат да ги управляват умни и кадър и хора които да мислят за хората и тази богата и велика държава ще са най добре в света. Не мога да си обясня как 50 мерзавци не могат да изритат и си оправят държавата