37

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв камион. Кьорфишек на руските служби . Ама целта е постигната . Ето, нашите *** веднага превключиха.А за удара на Кримският мост , очаквайте инфо след две -три седмици.

36

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА БИВОЛИЦЕ!

35

Анонимен

преди 1 година

КОЯ СИ ТИ ДА ИСКАШ, ММА? МАРГИНАЛ! ХОРАТА ТИ ИСКАТ ОСТАВКАТА!

34

Ха,ха,ха,ха....

преди 1 година

ПИТАЙ НИНОВА--- с питане и до Москва се отива , там ти е мястото!

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17България и Русия са един народ. Искат да ни скарат.-----България и Македония са един народ.Русия ни скара.Сега на мръсните руснаци им се връща с Украйна.

32

Петковеца

преди 1 година

Тая ......... още ли не са я сложили на метлата

31

Ами,да....

преди 1 година

ПИТАЙ ГО НИНОВА.....ПРЕЗИДЕНТА СЪС СИГУРНОСТ ЗНАЕ ЗА КАМИОНА-БОМБА....!!!!

30

DIvanov

преди 1 година

Кои бяха тия БСП?

29

Анонимен

преди 1 година

Кримския мост го удари ракета.*** се чудят какви лъжи да измислят, за да се скрие, че С400 не става за нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

Но като скачахте с него на площада с вдигнат юмрук, се мислехте за умни и интелигентни. Ей ви сега юмрук! Изпързаля ви и сега си прави каквото си иска.

27

Ами защото

преди 1 година

Алоу, К*Рнелия, пак ли само ти не си разбрала? Всички знаеха, че даваме помощ за Украйна,само ти не беше разбрала. Сега пак нещо

26

Анонимен

преди 1 година

РУСКА УТТАЙКА, СКРИЙ СЕ! пРЕЗ ФЕВРУАРИ НА ИЗБОРИТЕ СИ ПРИ чАЛГРЯ!

25

Да бе

преди 1 година

Защо ви е виновен Радев когато сме си дали *** под наем на Запада и Украйна които водят война засега косвено от нас а не дай боже и чрез нас. Не е виновен Радев виновни са колониалните политически сили които управляват България вече 30 години.

24

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия БСП под ръководството на стрина Корни стана крайно дясна партия. Къде стев виждали досега БСП, която допреди 8 месеци се пишеше ЛЯВА партия, да става съюзник на предателите от ПП, американските маши Киро и Асан,на военолюбците от ДБ, ама други да ходят да се бият,Ристо Иванов и генералчето Ат.Атанасов? Нали Нинова мълчеше, когато Киро ни остави без природен газ и изгони нечуван досега в историята на ЕС брой руски дипломати! Нали тя подписваше износа на боеприпаси за Украйна!

23

Бай Дрън

преди 1 година

България подкрепя тероризма, това е ясно още преди почва ето на тая военна операция. Да е това, което подкрепяме не е борба за свобода, не е освобождение. Ние подкрепяме една агресия на украинската върхушка върху хората от източните територии на Украйна запонала официално 2014 година. Това дефакто е държавен тероризим. Така, е не се изненадвам, е сме дали зелена светлина и на камион бомба.

22

Сусо

преди 1 година

Ного е *** таа ве!

21

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ПАРТИИ НЕ ДЪРЖАТ СМЕТКА НА РУМЕН РАДЕВ ОСТАВИЛИ СА ГО НА ПРОИЗВОЛА И ТОЙ СЕ МИСЛИ ВЕЧЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ СКРИШЮМ ПОДГОТВЯ ИЗЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО ЕДИН ДЕН ЩЕВИ ДОЙДЕ КАТО ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ СЪС МИТРОФАНОВА ТОВА ПОСТОЯНО ОБСЪЖДАТ

20

УМЕН ХОД!

преди 1 година

ТОВА Е РАБОТА НА НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! ТОЙ ДЪРЖИ СЛУЖБИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕГОВО! ПРАТИЛ Е КАМИОНА ЗА ДА СПЛАШИ ПУТИН И ДА СПАСИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ДЕНАЦИФИКАЦИЯ И ДЕПУТИНИЗАЦИЯ!

19

?!?

преди 1 година

Тая добре ли е ? От къде на къде изказва такива съмнения. Да ни вкара във война с Русия ли иска. Без доказателства повтаря някаква пропаганда и ни я вкарва в живота. Много нагло и безотговорно поведение! Пресолявя манджата много опасно за България.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе то и руснаци и украинци бяха братя , но украинците бързо разбраха какво е да имаш такъв брат