606

Анонимен

преди 1 година

и за тръбите ще си каже

605

Хрушчов е лидерът

преди 1 година

За сведение на украинския народ, г-н Зеленски убедително води сред всички водещи европейски лидери по брой на загинали военни и цивилни граждани на Украина. Негов кумир е Хрушчов. Нека си спомним как Хрушата биеше с третата си обувка в ООНето, как върна над 60 000 бандероци и Крим на Украина. Това драги фобофили е основниат следвоенен украински фашист. Желенскиенко е неговата орбиталнадиярия

604

ля ля

преди 1 година

Този зеленски дали преди да го сложат президент се е появявал толкова зад камера?! Доста обидно човече!

603

Анонимен

преди 1 година

Поредния пропаганден бълвоч! Най-смешния пасаж: "Украйна беше тук?!?" Украйна е фалшиво държавно обраувание, с фалшив език и фалшива история, създадени първоначално от Австрийските спец служби, а после развито и наложено, чрез терор от Ленин. Точно по тези рецепти и със същата цел е създадена Македония с нейните измислени език и история.

602

анонимен

преди 1 година

Как ще ви унищожат, нали вие биехте досега с пълна мощ, я стига с това реване. Спирайте най-после, това се отнася и за руснаци, и за украинци. Трябва взаимни отстъпки, иначе мирът ще е половинчат и ще продължат размириците, че и по-лошо ще има. Земи с компактни руснаци не им трябват.

601

Анонимен

преди 1 година

Тази война ще завърши с разпада на руската федерация, така както студената война завърши с разпада на СССР.

600

анонимен

преди 1 година

До не съм фен на Путин - доколкото знам, Украйна е създадена през 1917, поне така съм чел, и тогава са присъединени тези днешни обявени републики, а останалите части на Украйна са от тук там и затова са населени с различни народи. Не са руснаци, както обикновено се смята. Затова и аз мисля, че това е единственото решение с присъединяването на тези републики, и край на войната. Иначе виждаме какво става с това перчене от двете страни, жертви и разруха.

599

анонимен

преди 1 година

Не съм фен на Путин, но че му ходиха по нервите с Мински споразумения и пр. е истина. Спешно да спират войната, което може да стане само според мен с предаване на спорните източни републики, вън от Киев и от другите части на Украйна. Ние предадохме едва ли не с радост Македония, но Русия не е България. Това са техни земи, както Македония беше. Другите земи в Украйна от дълго време са със различно население - поляци, унгарци, и други, те не са руски отдавна и са загубени завинаги.

598

Анонимен

преди 1 година

Хитлер преди да загуби обстрелваше с Фау-2 Лондон и Антверпен, защото вярваше че това ще обърне войната, меките либерални китки срещу които воюва ще се уплашат и ще спрат настъплението си. Това не се случи и скоро след това се самоуби в бункера. Садам преди да загуби, обстрелваше израелските градове със Скъд, защото вярваше че така меките либерални китки в САЩ ще бъдат убедени от еврейските им господари да спрат настъплението си. Това не се случи и скоро след това го обесиха. Путин преди да загуби войната обстрелва украинските градове с Калибр. Не знам какво различно очаква да се случи.

597

койтo

преди 1 година

Еми, зеленски, издайте си нова марка..хаха.Имате вече с горящия мост, сега си снимайте горящия Киев

596

Анонимен

преди 1 година

Сега САЩ ще дадат на Украйна ракети с обсег до 500 километра и терористите в Кремъл ще започнат да се съобразяват с бомбардировките на украинските градове.

595

Номер2

преди 1 година

Крайно време е Москва да бъде изпепелена!

594

Не фен на Путин.

преди 1 година

Има вече карти с обектите които са поразени в Украйна. По области и градове. Обозначени са ударените цели. До обяд са били атакувани само противовъздушните установки на украинците. И по това време украинците са успявали да прихванат по някоя ракета. И след обяд укранците са нямали нито една противовъздущна система. Нула! 0! Zero! Null ..A след това спокойно и прецизно са обстреляни всички набелязани цели. Няма проблем да проверите какви. Спрете с жалката пропаганда. Запада загуби А ЕС е в колапс

593

До 669

преди 1 година

Кажи къде и в колко часа да те чакаме !

592

До Груйо

преди 1 година

Тука грешиш, всяка раса си има своите путиновци !

591

Анонимен

преди 1 година

Ама чакайте сега!!! Нали този същия пaлячo до сега разправяше как всеки ден разгромявали купаторите?! Тази вечер, в колата слушам ВВС, обяснняват хората, че руснаците свършили ракетите, самолетите, бомбите, хора нямало, дрехи нямали войниците и т.н. И сега... щели да унищожат украинците!... Ама как ще ги унищожат без ракети? Те укринците са неунищожаеми!!!

590

Не бе

преди 1 година

Просто отчаяна злоба, породена от безсилие !

589

Груйо Михалов

преди 1 година

Само араби и славяни могат така животински да се избиват помежду си...

588

Бай Драган

преди 1 година

Аре ей спирайте вече сядайте подписвайте мира ,че ще ви подпукам подупарите.

587

Алекс

преди 1 година

Побесняла руска мечка се лекува единствено с подходящ патрон.Зеленски ще приложи необходимото лечение.