12

Naska

преди 1 година

Колкото повече се развива диверсификацията толкова по-независима ще бъде страната ни и в енергиен и в икономически план. Цените на природния газ вървят надолу и това е най-реалният показател за справяне с кризата.

11

не на руския газ

преди 1 година

Наистина нямаме нужда от руската кървава газ. Шока мина и евтин газ има от всякъде!Горивата поевтиняха навсякъде по света! Радев няма заслуга за това!

10

Иванов

преди 1 година

Тази калинка не знае накъде е с главата. Боже пази България, от боковци, биковци,, калинки и луканки ние трябва сами да се пазим.

9

Анонимен

преди 1 година

"Средното потребление на едно семейство е около 200 киловатчаса" -Този господин нещо бърка! Как ще се отопляваш с 200 КW ????............За кплко време ще стигнат???

8

Гост

преди 1 година

Ама, разбира се! Звезден миг и за любимите ви строителчета с твоя зам , поради липса на правителство. Ударихте джакпот - препълнени сметки.

7

Анонимен

преди 1 година

Това прилича на лъжата "четири пъти по-евтин американски газ".

6

Жоро Сороса

преди 1 година

Значи все пак няма да стоим на студено както твърдяха комунистите бе руска газ.

5

Веска П.

преди 1 година

Важното в тази статия е, че вече се говори директно за компесациите за потребителите на природен газ. Очевидно механизмът ще отговоря на европейския призив за икономия в потреблението, но горният праг за консумация, която ще бъде компенсирана, ще е много над потреблението на едно средно статистическо българско домакинство. На практика е една много ефективна мярка, която ще обхване ширик кръг битови потребители и ще облекчи зимните им сметки.

4

toti

преди 1 година

СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИ!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Аз сега разбрах че льотчика, тази персона която случайно е министър и българските работодатели са намалили цената не газа на холандската борса със 70% за 1 месец!Такава Наглост няма никъде,да си приписваш спада на цента на газа на световната борса за твоя заслуга е Наглост.

2

Анонимен

преди 1 година

Който тааапанар спомене повече Газпром, веднагически заминава в ааанала на историята.

1

българин

преди 1 година

Газта беше много скъпо удоволствие и преди 10 години.Не е за нас.