22

Анонимен

преди 1 година

Помните ли случая във Враца с леекето, дето има неблагоразумието да се направи на мъж на двама братя със спорна репутация? Оказа се, че хлапето е нарушило правилата за движение и под въздействието на приятелката си се нахвълило на бабаитите. Те дори не са го били. Малкия издъхнал докато разговарял с майка си, дошла на мястото на инцидента. Просто имал сърдечен проблем и екшъна му дошъл вповече. За момчето в Св.Тройца, дето бе нападнато от сириец в колата му пред детето и жена му да не споменавам

21

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Нека да е бакшиш, нека да е ром! Ама всеки ден виждам да не се спазват знаците. Вече и на оня свят им писна!

20

НИК

преди 1 година

И да вземат и на брат му и на другите двама с белия мерцедес с класа комби да повдигнат обвинения, защото и тримата биеха момчето на земята и после брата се заканва пред целия квартал, как ще видел сметката на гладните българи един по един Цитат.

19

НИК

преди 1 година

ТА ОБЩО ВЗЕТО 4МА НАПАДНАХА ЕДНО МОМЧЕ НА 23 ГОДИНИ И ПО ЧУДО НЕ ГО УБИХА, А ВИНОВНИЯ ЗА ЦЯЛАТА СЛУЧКА СИ ПОНЕСЕ БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ.

18

НИК

преди 1 година

Мога да ти кажа какво стана защото бях там. Бакшиша влече на забранено срещу колата която караше приятелката на момчето. Започна да им вика и да псува, след което излезе от таксито и през прозореца започна да удря момчето, което се возеше отпред. Момчето излезе и се сбиха, след което ги разтърваха хора от заведението пред което стана случая. След 5 минути балшиша с още трима нападнаха момчето в гръб и го свалих на земята, започнаха да го ритат. Хората отново се намеси ха да ги разтърсват при което бакшиша и брат му се отдалечи ха на 10 м. от колата на момчето и този падна на земята, явно инфар

17

Анонимен

преди 1 година

И да е бил в правото си, нещо е предобрил. Не тръгват чак да те пребиват току-така.Като срещнеш *** на пътя и ти направи скандал, па подмини го. Каква е вероятността да го срещнеш друг път в живота си?

16

Alex

преди 1 година

Квартала си се казва Разсадник Концовица. Аз съм оттам и съм горд!

15

Анонимен

преди 1 година

Ромът нарушава правилника за движение, вика тумба братовчеди, пребиват момчето. После се оказва, че рома се е спънал и умрял. За какво точно ще обвините момчето? Че е бил пребит?

14

Анонимен

преди 1 година

Сто процента е виновен таксиджията. Те са нагли, долни с ниска култура , криминално проявени и мислещи се за нещо над останалите хора

13

Анонимен

преди 1 година

Картинката е повече от ясна. А при какви обстоятелства е починал ромалеску, тепърва трябва да се докаже.

12

Пита се в задачата:

преди 1 година

1. таксиджията закича друга кола в еднопосочна. Алфа Ромеото няма криле, как да литне? Естествено, момчето ще поиска таксиджията да се върне назад. 2. Ако не беше станал този инцидент или ако момчето беше подвило опашка, за да понесе с наведена глава издевателствата на виновния таксиджия, последният щеше да седне обратно в таксито си и да потегли, но след малко щеше да получи инфарктът или инсултът, от който е починал. Това щеше да му се случи докато кормува. Какви ли щяха да са последиците?

11

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах само, как се е обадил по телефона на брат си, като са го биели и си е бил глътнал езика, който брат му, като пристигнал е извадил и показа кръвта по ръцете си?

10

Значи:

преди 1 година

1. Таксиджията е в нарушение и когато му правят забележка, излиза от колата си, псува 23-годишното момче и му нанася удари. 2. Момчето излиза от колата и също отвръща с удари.После таксиджията - жив и здрав, тръгва нанякъде. 3. Таксиджията се връща с още трима, все роми като него. 4. Събарят на земята 23-годишното момче и го ритат. Посетители на заведение, намиращо се наблизо, се намесват и така отървават момчето от по-нататъшни ц. издевателства. 5. Таксиджията си тръгва, но по пътя пада и умира

9

Анонимен

преди 1 година

Дано да има справедливо разследване, защото ако се окаже, че бакшиша сам е предизвикал скандала и боя, то нещата вече са съвсем други. Всички знаят колко за културни някои от таксиджиите... Не стига, че нарушил закона, ами и с претенции. И да няма обществен натиск от страна на таксиджии, че на народа му е писнало от тези мутри в коли.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки водач е правил такова нарушение - волно или неволно . За да излезе от такава ситуация . Съгрешилия се извинява и се поправя. Това е нормалното поведение. Агресията е излишна

7

Анонимен

преди 1 година

А обвинения на брата на починалия,за закана за саморазправа и заплахи. Или оня с виноохладителя за десет бона ,тези неща не го интересуват.

6

Анонимен

преди 1 година

Предвид родното правосъдие не съм голям оптимист за момчето. Оня папратник който уби Милен още го мотаят, докато не смутолевят нещо да го измъкнат. Пожелавам му кураж и успех, защото съм сигурен как е станало и кой е почнал пръв.

5

Пуснете човека

преди 1 година

Единственото нередно, което е направил арестуваният е, че преди време е карал пил. Друго няма. Пуснете човека и му назначете някаква там програма, да не кара повече на градус.

4

Анонимен

преди 1 година

Другата кола е била шофирана от жена. Не ми се мисли ако е била сама в колата. Сега "жертвата" щеше да е в ареста. Тия при ми тиви са много ербап като усетят, че превъзхождат физически и по численост (защото по друг начин няма как да имат превъзходство).

3

пришълеца

преди 1 година

Боц:))) с рогите:)))