41

Анонимен

преди 1 година

Живейте си живота, пазарете си, така ще стимулирате икономиката и всичко ще е ОК, и не се тревожете, здравето е важно!

40

Цървул

преди 1 година

Обедняваме бавно, неусетно почти...

39

Артелчик

преди 1 година

Презапасяването със сухи и трайни продукти като бобови и ориз,си е далавера от всякъде.Дори всяко домакинство е длъжно да е запасено със сухи варива за поне 4-6 месеца ако се наложи да се живее ,,под обсада".

38

N

преди 1 година

Добре де, ако някой си е купил риба сьомга лятото за 23,99лв/ кг, и реши да я изяде сега, когато тази риба е вече 30 лв/ кг, това презапасяване ли е, планиране ли е, или гевезелък :))

37

Lina

преди 1 година

А пък пенсионерите ( освен селските, които си отглеждат зеленчуци) нямат избор и пазаруват след 21 .ч , с останалото от деня на по - ниска цена. Ако има възможност, човек би си позволил, но някои просто нямат избор.

36

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До пари се пестят, "пазариш"? Еми.... интелекта си личи по правописа :)

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44, да бе ще берат! Не е ли по-важно да се оплакват тук? Българинът е мързел! Масово дори вече не си готвят! Шипки и глог да ходели да берат :) Обичам да се размисивам с коментарите тук :)

34

Котка

преди 1 година

Много сте ми интересни с това пълнене на фризери. Идва режим на тока, алооу...Вашите фризери на пропан бутан ли работят?

33

Анонимен

преди 1 година

Друм друм друм....

32

Българин

преди 1 година

Оцелява се.

31

Анонимен

преди 1 година

Пестят се, но с храните на промоция се губи здраве!

30

Българин

преди 1 година

Никой не се презапасява с храни на промоцияХората ядат храни на промоция

29

Albi

преди 1 година

Да, голямото запасяване. То всичко е изчислено. Като ти продадат брашно, ориз и всякакви подобни дълготрайни продукти заразени с ларви яйца на насекоми, после пишман ставаш че си купил. Маслото полугранясало. Всичко на промоция е отдавна изтекло но с нови етикети. Не става за запасяване.Дори консервите се развалят в срок някои. Всичко са изчислили.

28

Пешко

преди 1 година

Продължение на коментара...от обикновените хора за сметка на спестяванията им.

27

Пешко

преди 1 година

Интересно, но доста популистко и половинчато е твърдението в статията че няма проблем, ако доходите ни нарастват заедно с повишаване на цените с еднакво темпо. Ок , но какво става със соестяванията? Ако цените и доходите едновременно нараснат 10 пъти, то ще мога с доходите да си купя същите стоки, но спестяванията ми ще намалеят 10 пъти. Това е и една от целите на инфлацията. Еаздадените хеликоптерни пари които определена малка група от привилигировани са превърнали в актив, трябва да се върнат

26

пари се пестят

преди 1 година

като не пазариш

25

Абсолютно не...

преди 1 година

...това е чисто селска работа. Годините го показаха, леля Данче от Севлиево 90те каза, че се е запасила с цигари Карелия за 1 г. Изпафка ги, спестеното инфлацията го изпапа и тя пак се нахънди на реалния пазар. Тъй че...Абе, има хиляди примери, и те са твърдо против запасяването.

24

Аха

преди 1 година

Зависи какво, последно взех на промоция краве масло Монарх от Билла, 2бр за 9,99 лв. Замразявам го и вадя по едно като свърши, нищо му няма, имам масло за година напред.Тази седмица това масло е 10,99лв за една бройка.

23

SS

преди 1 година

Положително хората се презапасяват ,кой както може според възможностите си ! И в къщи имаме брашно и продукти поне за шест месеца ! Както и шест големи бутилки с газ пропан-бутан ! Идва рецесия и казват библейски глад ! А който не вярва си е негова работа !

22

Анонимен

преди 1 година

"Аз просто имам пари и много възможности. Това не е най-важно в живота. Важни са малките неща. Но когато и тях ги няма, не е пък лошо да притаиш мъката с некоя друга 10 хилядарка. Но на тебе за съжаление няма да ти се случи никога" - тук не говорим кой какви пари изкарва, а как е по-изгодно да си пазаруваш. Гледам, че като ти е мъка влизаш в днес-беге да си изкарваш комплексите. Не видях да си казал нищо по темата :) Някои хора са толкова бедни, че имат само пари. - Боб с Маруля.