27

Анонимен

преди 1 година

БРАВО!

26

Ами

преди 1 година

То сред самите таксиметрови шофьори половината са кримки и бивши затворници. МВР да противодейства първо на тях.

25

Анонимен

преди 1 година

Оня ден ще завивам наляво и по рано се преустроих в лявата лента и един бил съм карал в тая, лента 1 км и не можел да не изпревари и налита на бой като му казах че ще извикам полиция да ни вземат проби избяга много бързо

24

Лекар

преди 1 година

Абе според първите новини, които излезнаха, таксиджията налетял на бой и извикал колеги. Така че, много не вярвам на бакшишите

23

До 32

преди 1 година

Кой какви правила нарушил има, си контролни органи Кат в чужбина ако почнеш саморазправа, директно в затвора

22

Тоталитар

преди 1 година

Пожелавам още едни така успешни 33г. демокрация на българския народ. Все така европейци и натовци. Браво! От банкянски, харвардски и евроатлантически месии да не се отървете!

21

Анонимен

преди 1 година

Убииците са пратени от Гешев!

20

НИК

преди 1 година

И двамата се разделиха, като бакшиша отдалечи колата на 20 метра и звънна на някого и докато момчето се беше подпряло на колата си след 2 3 минути дойдоха още двама с бял мерцедес и брата на бакшиша /този който даваше интервюта/ и скочиха върху момчето в гръб помляха го на земята като го ритаха. Хората включително и жена се опитваха да ги разтърсват. И точно след това брата на бакшиша и той се отдалечи ха от паднало то на земята момче и бакшиша внезапно падна на земята и повече не стана. ТА ЧЕТИРИМА ПРЕБИХА МОМЧЕТО, КОЕТО СЕ ЯОЗВШЕ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, А НЕ ЧЕТИРИМА СА ПРВБИЛИ БАКШИША. ЛЕКА МУ П

19

НИК

преди 1 година

Защо всички пишете свободни съчинения? И Мисирките и вие коментиращите.Като пряк свидетел на случката да взема да ви кажа как се случи всичко.Въпросният бакшиш влезе в еднопосочната улица срещу момчето, което се возеше в колата управлявана от приятелката му. След като по стояха малко един срещу друг и едновременно с това започнаха да се трупат коли зад момичето бакшиш слезе от таксито отиде до алфата и започна да бие момчето през прозореца. Да ама момчето както изглежда беше тренирало и с няколко удара направи доста щети по лицето на бакшиша. И двамата се разделиха, като бакшиша отдалечи к

18

Глоби за ТАКСИТАТА

преди 1 година

Колко мотористи има убити от таксита които правят нерегламентиран обратен завой на място на което е забранено?

17

Анонимен

преди 1 година

А до кога таксиджии ще карат в насрещното? До кога ще правят обратен завой на двойна непрекъсната линия? До кога ще спират в средата на кръстовището да чакат за клиенти пречейки на трафика и видимоста? До кога ще минават на червено и ще карат като безсмъртни. Особенно от йелоу такси. По нагли от тях няма. Не че другите са цвете но тея чупят ***. Малко му е на тоя, че са го очистили. Трябва още. В София 3000 таксита стигат. Какво е това 15000 таксита. Ако не са и повече.

16

Случаен минувач

преди 1 година

Убитият и убийците му са римляни. Няма значение разбира се, всеки човешки живот е уникален. Въпросът е, че нямаме държава - следствие, прокуратура, съд. Това е страшното - всеки прави каквото си иска. И остава безнаказан.

15

анализатор

преди 1 година

За 12 г. шлаката унищожи морала на обществото,затова се стигна до тези изстъпления.Пак подкрепяйте банкянската разбойническа организация.

14

Ти да видиш..

преди 1 година

Тези таксиметрови шофьори за някаква специална каста ли се имат ?Нали помнете и другите им изцепки от миналото .Ако за всеки убит се правят протести , движението в София ще бъде постоянна блокирано.

13

Реалист

преди 1 година

Какво искат тия? Нали убитият беше в нарушение на правилника, инициатор на боя и после винкал други бакшиши да помагат!?

12

Анонимен

преди 1 година

Решението е всеки да са въжражи понеже се видя че когато хората разчитат на системата то тя не може да ги защити,

11

Анонимен

преди 1 година

Типични ромеи. Така правятци по болноците. Таксиджия, полицай и кондуктор - утайката на обществото.

10

Анонимен

преди 1 година

Стигнахме дъното. Да убиеш човек, защото ти е засякъл колата. Няма оправдание за подобна постъпка и няма по-жестока смърт от тази. Бог да прости пребития, а за убийците-справедлива присъда, ако все още имаме държава.

9

До 8

преди 1 година

Прав си и то не само за няколко маса и после по домовете. Обикновените хора, които масово ги избиват по пътищата последните 15 години също трябва да се присъединят.

8

До Марк Антонии

преди 1 година

Следващият път може да не е ром, а твоето дете.