47

Анонимен

преди 1 година

Значи през Орлов мост не може да се премине от разни копърки. И каква е разликата от всеки друг ден?

46

А- 1989

преди 1 година

Да Фандъкова е виновна ,но и Радевото милиционерско правителство не си върши работата.

45

ХИЧО

преди 1 година

Много е възможно убиецът да се окаже някой изBepг,криминално проявен,обявен за национално издирване,но живеещ си спокойно и необезпокояван от корумпиранана ни полиция.Както ктана с петорното убийство в Нови Искър.Нашта мила полиция ни служи,като излиза в почивните дни,и започва да тормози хората,като ги спира,напълно безпричинно и им налага глобички за дребни нарушения,за да си пълнят хазничката.Пълна деградация...

44

Анонимен

преди 1 година

Това, че един човек е направил налушение не означава, че може да бъде брутално убит! Без значение дали е таксиметров шофьор, преуморен работещ, майка с две ревящи деца в колата и т.н!Всеки коментар, който обвързва направеното нарушение и професията на убития с последващата му смърт е гнусен и долен! Съболезнования на близките!

43

Анонимен

преди 1 година

Софийските избиратели на ГЕРБ са се събрали на Орлов мост да празнуват победата и да искат Буци час по-скоро да състави правителство, без разни там с дипломи и тем подобни.

42

Така е ..

преди 1 година

В заглавието думата убийство е неточна. Трябва думата смъртта......Още няма доказано убийство. Ще видите че съм прав.

41

Анонимен

преди 1 година

На фона на това което се е случило ние трябва да протестираме против МВР и таксиджийската пасмина.

40

Евала швепс

преди 1 година

Трето районно е непосредствено след Орлов мост, има няма 7 километра. И а Гугъл мапс бе па проверете поне къде е.

39

Анонимен

преди 1 година

Хората са оставени сами да се разправят по пътя, да се бият и убиват. Полицията никаква я няма да въведе ред. Само ги бива да взимат подкупи от 200 лева и да ескортират дроги по околовръсното. Европейска столица! Срам!

38

Истина

преди 1 година

Тука не трябва да се фокусират хората какъв е бил човека който са убили, а че някой в даморазправа е извадил хладно оръжие с което е убил. По бързата процедура този човек трябва да получи максимална присъда за умишлено убийство. Нож, пистолет се вадят когато ще ги използваш, а това го правиш съзнателно!

37

Анонимен

преди 1 година

Убийство ли е ако някой започне да те бие на пътя, извика подкрепление и пак те бие, но от превъзбудата получава инфаркт и умира?

36

Анонимен

преди 1 година

А като пребиват лекари,не протестират. Статистиката сочи,че нетаксиметрови шофьори,биват убивани по-често от таксиметрови, така че нищо им няма.

35

Шака

преди 1 година

Протестирайте през деня , че нищо не се вижда .!.

34

Анонимен

преди 1 година

Да си паркират някъде кочините и да протестират пред МС, общината или НС. Така само негативи събират.

33

Веселин 7112136860

преди 1 година

Докато Народът не нахълта в Парламента и Президентството и не направи пюре ит етническите небългари ,които ни налагат геноцид след геноцид нищичко няма да се промени.

32

Анонимен

преди 1 година

От десетина години на съм се качвал на такси, пък и като ги знам какви са не си и помислям. Чат-пат като ходя на гости предпочитам цяла вечер да стоя на една бира, но да се прибирам с моята кола.

31

Анонимен

преди 1 година

Три дечица е оставил, ама преди това е направил нарушение и се е натъкнал на агресия. Ей така малките неща обръщат каруцата и водят до смърт. Изводът е *** - спазвайте знаците, не бързайте прекалено и не влизайте в разправии.

30

Ако

преди 1 година

В София имаше нормални управляващи нямаше да позволят да се правят еднопосочни улици бе никакъв смисъл. Интензивността на движението е средно по една кола на час, но те правят еднопосочно движение. В общината работят абсолютни некадърници в областта на движението. Никога не поставят на обществено обсъждане организацията на движение в квартала и правят самоволно каквото им скимне.

29

Димитров

преди 1 година

Има господ, бакшиша вика подкрепление да се саморазправа с момчето, но от превъзбуда не му издържа заешкото сърчице...

28

тъй....тъй

преди 1 година

Лошо нема, но възможно ли е поне кафявте шАфиоре на таксита да бъдат спряни от държавата по някакъв начин?!