76

Рожденника от Кремъл

преди 1 година

Рожденника от Кремъл малко загуби контрола над Крим, жив и здрав да ти е иначе... Там се подготвят за апокалипсис. Населението се реди на опашки за гориво и храна.

75

Алекс

преди 1 година

Едва ли ще има много желаещи да преминат по мостта.HIMARS дебне.Рашките ще се изнасят с ферибота.

74

Анонимен

преди 1 година

Сега е моментът комуто трябва руснаците да изпратят с RAКЕТ-delivery по две три опаковки от атомни бомби с надпис за плънката "ДРЪВА, КЕМЮР и АРТИЯ за огрев". Кой загрее ще прати сандък злато, вагон камъни и пясък и три синжира мосто-тръбо строителни специялисти.

73

Е споко

преди 1 година

Застрахователя ще поеме щетите. Дано моста да има застраховка де.

72

Малиии

преди 1 година

Гледах клипчета. От това мост не става. Вятър духа, чак на пролет ще се ремонтира... релсите са разтопени от термит. Няма фирма, която да може да оправи тази тотал щета.

71

А бе нема страшно..

преди 1 година

Путин ще сложи плавници на влака и ще захрани Крим по море. Бълха го ухапала.

70

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, разбрах :) Отивай на опашката на моста, да зареждаш Крим, че нема им е лесно зимъска.

69

Германец

преди 1 година

Утре като клюмне и другата половина, оне ще викат, всичко е точно, има лодки между Крим и матушката :)

68

Дайте да си го кажем

преди 1 година

Те днеските може да лъжат каквото пожелаят, но фактите са, че от това мост вече не става и трябват месеци ремонт. Да не кажа година. Защото сега е зима. Вятъра там е БРУТАЛНО СИЛЕН. Инспекторите бяха със камуфлажите от Сталинград. Мост не се строи в ураганен зимен вятър. Зор ще е. За това цял Крим е на опашки по бензиностанциите и супермаркетите. Отвори си очите.

67

Германец

преди 1 година

nyтинопитеците ми напомнят на черния рицар от Монти Пайтън. Половината мост е на дъното на морето, он вика, нема проблем, колите вървят със светофари :)

66

Автомобилен Път

преди 1 година

Ако може, да ми обясниш как ще се придвижват автомобили с ЦИСТЕРНИ гориво и РЕМАРКЕТА с храна и ОРЪЖИЕ, в посока Крим. Благодаря ти. Защото 2 лади в половин лента, пролет не правят... съжалявам, но е истина. Нека си карат ладичките, няма лошо

65

Смешна статия

преди 1 година

без никаква информация

64

Велика Логика

преди 1 година

Ми според това, което си написал, излиза че моста не е нужен изобщо. Значи всичко е точно. ХАХХАХХАХАХАХХАХА ТАЙБАФ БАЛЪKA ПPOCT

63

АВТОМОБИЛНИТЕ

преди 1 година

ленти в едната посока, с дължина 3 секции са паднали, и Ж.П. ЛИНИЯТА е пострадала от горящите цистерни. Ако вместо тази снимка бяха сложили портрета на Путин, щяха да дадат повече информация за случая.

62

Gorskio

преди 1 година

80тия ти за структурна здравина чувал ли си? Ако взривят 3те ленти на някой виадукт на Витиня ти ще прекараш ли жената и децата от там, защото някой политик е казал че е ок?

61

Анонимен

преди 1 година

Не знам какви светофари си навираш в ебaния руски гъ33, но само ще ти кажа, че цял Крим е в паника и в момента търси начин да се презапаси с гориво, храна и всичко друго, което може да им помогне тази зима. Отивай да им помагаш. Защо седиш тук в глупавия ЕС?!?!?!?

60

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда до там я докара че сега украинците и да срутят моста, руснаците ще трябва да измислят лъжа с която да оправдаят Украйна. Пушене, бури, гръмотевици, пиян капитан се блъснал в моста и т.н. С лъжата отпада нуждата от защита на фалшивата руска земя от чуждо нападение, а също и упреците че руската ПВО не става и за 4еп. Пък и най-важното чрез лъжата остава и непоколебимата вяра у русофила за вечното величие на Русия

59

ХА ХА ХА

преди 1 година

',во стана Бойните делфини на ***?

58

Крим в Паника

преди 1 година

КРИМ В МОМЕНТА - опашки за храна и гориво. Чака ги тежка зима. Ще студуват.

57

ХАХАХХА

преди 1 година

Движат се автомобили в 2 посоки, в една лента, така ли?