116

Анонимен

преди 1 година

До 132 Стига с тая Аляска, руснаците я продадоха за вечни времена, защото са на загуба от нея.7,2 млн.$ за времето си не е малка сума. Франция 40год. по-рано продава Луизиана 2,8млн.кв.км, много по-населена и богата от Аляска за 12млн$+3 млн$ дългове.Купуването на Аляска не минава без проблемно в сената, просто по онова време в Аляска няма нищо.

115

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост е затворен за неопределено време. Специалисти оценяват разрушенията. Руски водолази изследват фундаментите на подпорите. Гледайте най новите видеота в ютюб.

114

Анонимен

преди 1 година

Alasska de Fakto e Dadena pod NAEM za 99 godini srestu 6-7 miliona dolara,no posle JUdEU Massonite v US FALSHIFIZIRAT Dogovora i posle kato Ubivat Russkia Zarz,Te Unistozavat ISTINSKIA Dogovor prez 1918 god..Trabvalo e Da Vurnat Alasska prez 1966 god..SU se Upravlava ot Massoni.

113

Движението

преди 1 година

ДО Кримския мост е възстановено. Специалисти оценяват разрушенията.

112

Анонимен

преди 1 година

Гледайте видео в youtube. Тази снимка не показва разрушенията.

111

Анонимен

преди 1 година

Надявам се това да е последната капка и да прелее чашата. Крайно време е Русия да си свали кадифените ръкавици и да смачка най-накрая фашистите в Киев.

110

Анонимен

преди 1 година

Пак ще го взривят. Още този месец.

109

Мижав резултат

преди 1 година

И автомобили и влакове се движат по Кримският мост. Ще има ремонт, но движението не е спряно. Руснаците, освен че построиха най-дългият мост в Европа, но и са го направили доста здрав.

108

Анонимен

преди 1 година

С проверки от двете страни бетер Дунав мост пропускливост...

107

Анонимен

преди 1 година

плешивото джудже минджин излага страната си на риск защото едушевно болен и трябва да бъде сменен час по-скоро в интерес на цялостта и съществувнето на русия

106

Jas

преди 1 година

Възстановено е движението само за леки автомобили, за камиони все още не.

105

Аз

преди 1 година

На всички им е ясно, че джуджи се оср.а тотално ! Целият му план замина на кино и сега се чуди какво да прави. Единственото притеснение е да не метне някоя ядрена ракета и да изтрепе много народ........

104

бг

преди 1 година

ресурсите на земята са собственост на цялото човечество само постиженията на ума и ръцете са лична собственост

103

хахаха

преди 1 година

Този който искаше да прави операция и да се прави на хирург се оказа като пациент на операционната маса и може и да не се събуди след упойката военна операция ами сега!

102

Анонимен

преди 1 година

Петербургският гамен от КГБ трудно може да понесе, че вече изглежда все по-слаб. Той смяташе да плаши света и да постига целите си със всяване на страх. Гледал много филми за войната, чел много книги за нея, но май е забравил, че ще се сблъсква с Първи, Втори и Трети украйнски фронт. В последния век народът по земите на Украйна какво ли не е видял - Гражданска война след 1918 г., Глодомор заради колективизацията,ВСВ, съпротивата на Бандера 1945 - 1952 г. Корави са украинците и ще победят!

101

ха ха

преди 1 година

Ама пу тя нали щеше за 20 дни да приключи операцията Много големи слабаци са тия руснаци

100

Пропускат

преди 1 година

по 10 автомобила и 2 автобуса през 30 минути - парашките така казват. Може, дори ако ще и за едната снимка да ги пускат. Няма военни колони, няма ешалони. Дресираните делфини от охраната проспаха инцидента. Памуклийките са на+с+рани тотално!!! "Любимото дете" на ***+к+ин пук+на. Блатото го чака само това от тук нататък.Амиииииииин!

99

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия!

98

Анонимен

преди 1 година

До КоОсвен това им бяха спряли и въздуха и слънцето. Добре е руснаците им изпратиха отряд мармоти да завиват шоколада.

97

Ко

преди 1 година

В Крим нямяха ток и вода през 2014, защото Украйна им ги прекъсна умишлено. За да ги откаже от мелака да с Русия. Но там повечето са руснаци и не се отказаха. Не ги изплаши западноукраинската диктатура. Косово и Турски Кипър също не се отказват да са извън Сърбия и Кипър.