12

Гост

преди 1 година

Абсолютно вярно, това си е престъпник. Деянието си е преумишлено убийство. Щом сяда да шофира с са алкохол и наркотици, това си е хладнокръвен убиец.

11

Анонимен

преди 1 година

Щом полицейската кола се е движела след водената кола да я наблюдават като мръдне то в ляво-то в дясно или въобще закриволичи на зиг-заг по трасето пред тях имат си силен звуков сигнал като на Локомотив на влак или мигащите сирени да го стреснат и да му сигнализират,че се унася по пътя неправомерно,че да си оправдаят дежурството с виш и глоба за неспазване на маркировката и знаците,че още като доказателство в колата си имат видеорегистратор не любителски,а служебен светка и прави фотоси за номер

10

Куку

преди 1 година

И още цялото РПУ не е разкарано, по бетер сме от черните сили...

9

Така е

преди 1 година

той е едно обикновено малко престъпниче, което можеш да срещнеш на всяка крачка из територията. Чудя се как ли ще изглежда един голям и необикновен престъпник.

8

Анонимен

преди 1 година

Митко е от нашето даскало- 95СОУ Иван Шишман в кв.Хаджи Димитър, по малък от мен с година - 83 набор.Беше по дебел като ученик и живееше в съседния квартал - Сухата река.Семмерджиев също е от Хаджата-майка му още живее тук.Имаме и едно дилърче-Пайнера му викат-пак под 40г.Пето се правят че не знаят с кво се занимава.Той обаче кара Toyota Land cruiser 200 series.Сложи И стоманени брони дебели 3мм. за над 5бона.Гумите са като на ЗИЛ!! С тоя джип няма кой да го спре.ще мачка патрулки като солетки

7

Анонимен

преди 1 година

Там е проблемът, че не е обикновен престъпник. Това е престъпник с протекции на високо ниво, колко високо не мога да кажа, със сигурност не е обикновен. И никой не знае колко още са такива като него, които не знаем.

6

Анонимен

преди 1 година

Нали към МВР има дирекция "Инспекторат"! Какво прави този инспекторат?! Да провери полицейските служители, нали затова е там!!!

5

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ОБИКНОВЕН РАЗПОЛАГА С ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА А ВИП С НСО ОХРАНА.

4

Анонимен

преди 1 година

Няма по-корумпирано районно от шесто в София. До един кукуте са на хранилка при пеефски. Всяка сутрин 5 патрулки му правят кордон за да ходи на работа. На всяко кръстовише - патрулка. Интересува ги само мутрите да са добре и наркодилърите да са добре пазени. Ако им докладваш за наркодилър първо проверяват дали е техен и ако е техен се правят, че не са чули. Виж ако е чужд веднага се размърдват да искат кинти от него. Това районно трябва да се уволни цялото заедно с чистачките.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен НЕ Е ЛИ ВИНОВЕН БОЙКО РАШКОВ ЧЕ АРЕСТУВА БОРИСОВ САМО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР?

2

Анонимен

преди 1 година

Герб не управлява и МВР започна да лови мутрите. ТЕ ГИ ЛОВЯТ, КАСКЕТА ГИ ПУСКА.. дежа вю наобратно

1

Анонимен

преди 1 година

ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК НА СЛУЖБА ПРИ "ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЪРЖАВНИК".