67

Анонимен

преди 1 година

Няма такова падение и унижение...Да ревеш и да си просиш подкрепа от партии, които открито ти казват, че си за затвора - едва ли има по-голям срам. А за Възраждане, едва ли има смисъл да коментираме. По кои точно теми сте на едно мнение с Възраждане - за еврозоната ли, за Европейския съюз ли, за НАТО ли, за Украйна ли, за ваксините ли????? Това си е чиста шизофpения.

66

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам обединение около една цел - "Тиквата в затвора, изкореняване на корупцията

65

Анонимен

преди 1 година

Откога стана анти Путин тик.вата? Не забелязах такова нещо докато му строеше потоците.

64

Ралица

преди 1 година

САБРУТА ТЕБЕ ПЪК КОЙ ТЕ ЗНАЕ КОЙ ТЕ ПИТА НЕЗНАЧИТЕЛЕН СИ

63

Анонимен

преди 1 година

Толкова унизително! До вчера обвиняваше бившия кабинет, колко са некадърни, как ако бях АЗ ..., а днес ги молиш за помощ. Няма дъно.

62

Анонимен

преди 1 година

Не чух и дума за най-големият проблем, корупцията в България и дали ГЕРБ ще направят признание, че са въвели порочни практики в усвояването на средства от ЕС, при харченето на бюджетни средства и при възлагането на обществените поръчки. Ако това не се направи ще излезе, че всичко до сега е било ОК, да продължаваме по същия начин и да разделяме порциите отново.

61

Анонимен

преди 1 година

Бойко е невероятно изобретателен, когато трябва да играе на криеница с правосъдието, със следователя, разпитващ го за Турско-руския паток и с шефа на затвора. Ще се нагледаме на чудесата на неговата патология на Лъжата и на цирковите номера на неговата партия, лъжеща и блъфираща не по-зле от него самия.

60

Анонимен

преди 1 година

Да не сте посмели да дадете индулгенция на мутрата. Путин нападна Украйна благодарение на Борисов и построения от него турски поток. Нека да се гърчи. ГЕРБ имат точно толкова депутати колкото и ПП предните избори, ха да видим какво правителство ще направи.

59

Хмм появил се е

преди 1 година

Този как така не е имал личен ангажимент. Ти го каниш, идва кире.

58

До 62

преди 1 година

Ами те ГЕРБ сега имат 63 депутата.

57

Анонимен

преди 1 година

Барба *** ьос и гащите ще свали наведен, само да не изпусне келепиреца и никой да не го пипа за кражбите, корупцията и милиардите, които даде на Путин за нашествието му в Украйна. Съд и затвор за тулупестата мутра

56

Анонимен

преди 1 година

И какъв беше резултата от това управление на ПП с 67 депутата - затънахме в дългове, доверието в държавата ни се срина. Защо Бойко трябва да повтаря грешката на ПеПетата?

55

Анонимен

преди 1 година

Който се е хванал с тоз Бандит .... добро не е видял ! Както казва Осман Октай .... имаме си работа с крокодил ...... налапва те целия докато се усетиш !............................ Сикаджията няма понятие как се водят цивилизовани преговори на равностойна основа ...... при него работи безотказно схемата ..... купил , продал , взел , откраднал , излъгал .... !....... А пищова е сложен на масата!

54

Анонимен

преди 1 година

не му е лесно на бОко :-)))) ... И китайската мъдрост гласи: "ако си яхнал гладен тигър, не можеш просто да слезеш..." :-))) ... Та и бОко (горкичкият) - твърде много имунитет му се налага да изпроси от останалите, за да може хем да се сборят (като правителство) с неговите престъпления, хем да го оставят ... непотърсен от правосъдието...? ... Е как да стане тая работа...

53

Анонимен

преди 1 година

Нали беше голям зор Борисов да свали правителството. Нека си направи коалиция с тези, които гласуваха вота на недоверие!

52

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и Президентът свалиха правителството на ПП, БСП и ДБ с идеята да "спасят" България! Нека сега управляват. 67 депутата имаха ПП, а сега 67 депутата има ГЕРБ. ПП има смелостта да управлява с ясни ангажименти, но опитният спасител на нацията, вождът без който над България не изгряваше слънцето се гъне, търси дежурни виновни - модератори, обвинява и ласкае, обещава и предлага като и на него му е ясно, че е токсичен, няма нито идеи, нито смелост, нито желание да управлява. Страхлив мерзавец!

51

Боко

преди 1 година

До 46. Ти пък къде видя да се е скрил? Или така ти се иска, щото си обладан целият от злоба? Излезе си човекът, даде си офертата и това е. и днес пак е коментирал, не се крие. Ама то само с омраза не става.

50

Поммещ

преди 1 година

Никога на ГЕРБ не са спирани Еврофондове! Въпреки че по доноси към ОЛАФ сме първенци! Фондовете са спирани за далавери само при Станишев и Орешарски! Всичките ! Що не ми напомните ЕК колко отпусна на Харвардските измамници , щото аз не се сещам! Милиарди за батерии ! Слабоумие!

49

Анонимен

преди 1 година

Т. нар. "свалено редовно правителство" беше под диктовката на БСП - нищо не минаваше, ако не е изгодно за комунистите.

48

Асан

преди 1 година

Сабрутя Киро и Асан с калашниците за Украйна :)))