147

ЧЧЧ не са токсични,

преди 1 година

но са за изтрезвителното. Ще се връткат избори, докато антиотровно трио ЧЧЧ си постигне целите: ЧЧЧ са "Чорапа - Черепа - Чашков". Тримата ще управляват, а Ст. Софиянски, верен фен и на тримата, плюс че е сват на Рашков, ще бъде избран за министър-председател, макар последните трима да са излъготили Радев за президентска република. Радев врътка партии, докато не стане на тяхната. ПП са на свободно падане, че не върнаха Черепа на бял кон и за Рашковите издънки.

146

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи си *** гербаджия

145

Анонимен

преди 1 година

Герб едни самолети от съюзна държава не могат да купят, тръгнали да критикуват образованите и интелигентни хора.

144

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА! МУТРИ ВЪН!

143

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач - САМО ДА ПИТАМ ТИ КАК УСТАНОВИ ЧЕ ТЕЗИ"ЧАНТАДЖИИ" ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ- БОБ ЛИ МЯТА ИЛИ КАРТИ РЕДИ...ЩОТО НА МЕН ОТ ЕДНО МЯСТО МИ КАЗАХА, ЧЕ ТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ДБ, ПП, БСП, БГ ВЪЗХОД- ЗАЩОТО ИМ ОБЕЩАЛИ ДА НЕ ГИ БУТАТ ОТ МЕСТАТА ИМ.

142

Анонимен

преди 1 година

Сабрутов, който предлагаше пост в Световната банка на Каримански, ако оттегли кандидатурата си за гуверньор на БНБ. А Петков звънеше и пазаруване депутати от ИТН..Хаах, мъка.

141

Анонимен

преди 1 година

ПорноПартията ПП са токсични. Върхът на шуробаджанащината, действия в интерес на Русия под командата на БСП, разхищение на милиарди, които ще връщат всички българи и удар по външната ни политика, поради намесата на САЩ. Незачитане на конституцията и законите, нарушаване българската парламентарна традиция. Некадърност и надменност. Тяхното правителство свалено с вот на недоверие. Спечелиха само в два региона. Това са ПП.

140

Случаен минувач

преди 1 година

До 148Сега си пуснах лаптопа и ти прочетох коментара. А ти знаеш ли колко държавни чиновници, чантаджии, има, които не си заслужават мястото? Ама как се изпуска заплата от 2-3 к на месец, плюс бонуси, плюс възможност да си уредиш и близките? Шуробаджанащината е страшна. Естествено, че тези хора ще си гласуват за Герб, повечето са назначени калинки с протекции. Ако отидат в частния бизнес - просто няма да оживеят.

139

пп

преди 1 година

Интелигенцията победи мутрите

138

Анонимен

преди 1 година

ПП Е СЪЗДАНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТЕГЧЕН И ЯДОСАН ОТ ГЛУПОСТИТЕ НА ГЕРБ

137

Анонимен

преди 1 година

ПП СЧУПИ КОРУМПИРАНИЯ МОДЕЛ НА ГЕРБ

136

Анонимен

преди 1 година

Вчера в ЦИК ток удари 2ма-3ма и Промяната Почина.20 депутатчета веселушки светят като крушки. От балкона Венко полетя като комета.Щом не вярваш погледни го-стана на пихтия!Кокорчо пък за беда с виличка се заигра и за смайване на всички,ей го без очички!В депутатски лагер слънце грее край реката-вчера се удави Дамаджаната,днес дедо Еконтий.С червените ботушки Kорнито раздава пушки,а Лена под елхата бръсне си краката.Над жълтите павета пеят траурни звънчета.Черна катафалка мина-ПРОМЯНАТА ПОЧИНА.

135

Този си е п.омак

преди 1 година

От където и да го погледнеш

134

баба мара

преди 1 година

а вие сте икон групировка от аморални хора и как може да се явявате отново наизбори позор за тези които са гласували за вас

133

ББ

преди 1 година

До Анонименне се връзвай...това са провокаторите от *** и пАсолството...мразят всичко и всички,искат власт за да служат на убиеца путин за копейки...болни хора!

132

ББ

преди 1 година

и да грОб са ОПГ...обаче рожбите им от иZраждане са...тоалетната хартия на... опг,Братя събудете се заради децата Ви за Бога!!!дУп-сето ви управляват през гетата и манипулацийте от 30 г.,турчетата наши братя са роби из европата...бягат от тях както бягат руснаците от началника им путин!!!

131

Анонимен

преди 1 година

до случаен минувачЗнаеш ли колко провеки има един "чантаджия" от НАП на месец! Върви да поработиш и да видиш! А колко проекта на месец трябва да минат през "чантаджия" в ДФЗ или МРРБ. И на колко още места. Колко неща знаят тия хора? Надявам си да си поредния неграмотен панелен плъх! Защото от работата на тия "чантаджии" зависи мизерната ти социална помощ! Без да я заслужаваш!

130

ББ

преди 1 година

грОб са ОПГ...гешев няма да е вечен,децата и внуците им ще плащат греховете им...справка Историята!някой познава ли деца на...императори...а деца на хитлер...къде са на сталин и мусолини?...грешниците си въобразяват,че ще им простим убиствата и грабежите,несправедливостите!Изроби и на Площадите Братя...за да дадем шанс на децата си!!!!

129

Случаен минувач

преди 1 година

А това лaинцe няма и 40 години, било родено 1984... Чакай бе, какво си видял ти от живота? Какъв си ти бе? Колко житейски опит имаш, че да даваш такива квалификации? ТОКСИЧНА ПАРТИЯ... Какво й е токсичното? Все пак нямаш право да вменяваш колективна вина! Вината е индивидуална и се доказва чрез съд!

128

Анонимен

преди 1 година

Партиите, които се обединиха да свалят предишното правителство (ГЕРБ, ДПС и Възраждане) и да не допуснат ново в предишния парламент (без ИТН, но с БВ) пак са тука и са в абсолютно мнозинство. Защо не направят едно правителство и да оправят България, щом са толкоз кадърни и знаят как?! И как предишното управление е било на президента, като той ги ругаеше непрекъснато докато не паднаха, докато спря да громи Боко и ГЕРБ. Бойко докара страната до настоящия състояние - той трябва да я оправя сега, щом твърдеше, че ще го направи преди изборите.