15

МВР са ВИНОВНИ

преди 1 година

Експерти много години предупреждават за увреждания причинени от холограми и включени фарове .Особенно жестоки са вредите причинявани от хологрaми плюс включени режещи РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ /LED,Xenon,HALOGEN<LAZER/ - Anti NEOZOIC AGE /ANTI FANEROZOI Digital holographic weapons !!!Уврежданията са видими. Пешеходци и велосипедисти ги получават веднага.. Увреждат зрението и общата охрана.. Водачи с залепени холограми са увреждани тежко обемно прецакващо.. Вижте министъра на отбраната и други

14

МВР СА ВИНОВНИ

преди 1 година

ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАШИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВА ЛИКВИДАЦИЯ..ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА УВРЕЖДАНЕТО С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ и с включени скенери против мъгла денем и нощем /освен в случайте .../МВР тероризира нагло всички СПАЗВАЩИ ЗАКОНА. ПОЛЗВАТ НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ>>>

13

Убиват с холограми

преди 1 година

Ползват обемно обсебване на водачи през дигитално хологрмани оръжия вкл ЕКО СТИКЕРИ..Вчера обсебен ме изпревари с над 130 км в час безмилостно..Виждаше се обемно обсебващ масов убиец около водача. Експертри да огледат обсебени от масови убиици през СКО стикери и постари холограми за тех прегледи водачи Колкото по висока е скороста толкова по голям е обсемно обсебващия около водача и автомобила . да огледат и пси блокирания убил МИЛЕН ЦВЕТКОВ..

12

Промяната!!!

преди 1 година

Радевисти сър, забавляват се. Продължаваме промяната в МВР със старата к..ва Рашков

11

Кучки

преди 1 година

Срам сте цялото МВР от банда неуки и неможещи хорица. Всяка кака в МВР на хранилка, ами спрете жените бе пичове !

10

Unknown

преди 1 година

Вече започнаха да си правят та-шак с хората при такива инциденти , пак добре че не са изкарали виновен пострадалият че е карал разрешена скорост /...

9

Lina

преди 1 година

Естествено. Има още много ma ngi джерито с бързички коли. Има още много непотребено... Има още много неубити по пътищата. Няма вип в затвора, за тъмни ман.ги с чантички LV и без спирачки. Ако имаше - щеше да е друго.Ето криси маминия ( убиеца на М.Цветков) искал да си живее живота. Ако имаше там СПА , щеше да е друго.

8

Хахаха

преди 1 година

Нищо. Полицайката има Мерцедес за над 50 хиляди и ходи по екзотични екскурзии за по 10 хиляди. Със заплата 1800 лева си живее живота, а хора с по 4 хиляди заплата нито могат да си позволят кола за 50 хиляди, нито екскурзия за 10 хиляди. Ама вие учете, бачкайте и градете кариера. Нито ще имате парите, нито автомобилите, нито имотите на редови пътен полицай.

7

Анонимен

преди 1 година

навсякъде има мръснни ченнгета, нашите обаче са 1. Мастърклас от всякъде, трябва частни уроци да дават.

6

Анонимен

преди 1 година

Платил е 200лева, но е вдигнал само 193 километра в час да му върнат парите.

5

д-р Исня

преди 1 година

Може да ги повишите в чин. Те са ценни кадри. Никой няма файда от съвестни и честни държавни служители. Те само съсипват бизнеса. Този Любенов е за бой! Развали схемата както на полицаите, така и на началника, който вече е прибрал 100 лева от тия 200. Ако бяха по-предприемчиви и играеха с паяка, нямаше и да се разбере кой е ударил злощастния Форд. А всички щяха да си делнат по едни 10 бона на калпак. Любенов ще се кротне докато избие рушветите и пак наново. Така бачка държавата.

4

Баба мравка

преди 1 година

А мен ще ме ескортират ли срещу 200лв? Силно се съмнявам. По-скоро ще ме закарат лично, но до районното.

3

Предложение

преди 1 година

То е ясно,че няма да ги накажете,но поне някой медал им дайте.И ние чакаме да пазят редът тия хора?!?

2

Анонимен

преди 1 година

Състезавали са се.

1

Анонимен

преди 1 година

Това означава ли, че и ескортиращата полицейска кола се е движила с 193 км. в час, щом са карали успоредно? Защото Любенов с толкова се е движил.