Снимка: БГНЕС

Ще се прецени дали да бъдат повдигнати обвинения по досъдебното производство за престъпление по служба във връзка с действия на полицаи по отношение на Димитър Любенов, непосредствено преди катастрофата на околовръстното шосе на София, при която загина един човек, а двама други бяха ранени, и за което той е обвиняем.

Още по темата

Това стана известно на пресконференция на ръководството на Софийската градска прокуратура за случая, на градския прокурор Илияна Кирилов и на нейния заместник Иво Илиев.

Дали ще има обвинения срещу полицаи ще се прецени, когато се съберат съответните доказателства.

Известно до момента е, че полицейски автомобил е карал успоредно с Любенов, станал е свидетел на катастрофата, върнал се е 1 км назад, и чак след като дежурната част се е обадила за станалата катастрофа, те са отишли на място. Подробности даде днес пред БТА говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

По делото за престъпление по служба свидетел е Димитър Любенов, който казва, че е дал 200 лева на полицаите да го съпроводят.

От прокуратурата добавиха, че има и други свидетели, които още вечерта са получили информация, че Любенов се е свързал с полицията, карал е автомобила си и зад него управлява полицейска кола.

Коментари Напиши коментар

15

МВР са ВИНОВНИ

преди 7 месеца

Експерти много години предупреждават за увреждания причинени от холограми и включени фарове .Особенно жестоки са вредите причинявани от хологрaми плюс включени режещи РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ /LED,Xenon,HALOGEN<LAZER/ - Anti NEOZOIC AGE /ANTI FANEROZOI Digital holographic weapons !!!Уврежданията са видими. Пешеходци и велосипедисти ги получават веднага.. Увреждат зрението и общата охрана.. Водачи с залепени холограми са увреждани тежко обемно прецакващо.. Вижте министъра на отбраната и други

14

МВР СА ВИНОВНИ

преди 7 месеца

ЗАКОНЪТ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАШИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВА ЛИКВИДАЦИЯ..ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА УВРЕЖДАНЕТО С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ и с включени скенери против мъгла денем и нощем /освен в случайте .../МВР тероризира нагло всички СПАЗВАЩИ ЗАКОНА. ПОЛЗВАТ НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ>>>

13

Убиват с холограми

преди 7 месеца

Ползват обемно обсебване на водачи през дигитално хологрмани оръжия вкл ЕКО СТИКЕРИ..Вчера обсебен ме изпревари с над 130 км в час безмилостно..Виждаше се обемно обсебващ масов убиец около водача. Експертри да огледат обсебени от масови убиици през СКО стикери и постари холограми за тех прегледи водачи Колкото по висока е скороста толкова по голям е обсемно обсебващия около водача и автомобила . да огледат и пси блокирания убил МИЛЕН ЦВЕТКОВ..