21

Анонимен

преди 1 година

Какво става сега? Някой се напъва да ни изкара огромен износител на ток за ЕС, велика икономика, която трябва да бъде съсипана? Друг ни залага икономии /мисли как да ходим често на Ковид тестове/, други ни принуждават още сега да започваме да мислим за глупости /свещи, фенери/ как ще стоим на студено и тъмно. Тук-таме се прокрадна слово на Фон, как цената на тока трябвало да се вдигне 6 пъти. Споко, няма нужда да ни плашите с руснаците. Знаем кои се пишат европейци и къде си живуркат.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя май не съвсем наред,наскоро твърдеше,че Путин бил забранил изучаването на български език от децата в анексираните територии,нещо което не е вярно,забраната датира още от времето на Порошенко,сега пък му се привижда взривяване на АЕЦ Запорожие от руснаците,централа която също е в руски ръце!

19

Гледам руска тв

преди 1 година

Днес не са показвали Путин? Да не се е глътнал?

18

Анонимен

преди 1 година

До До 5 Едва ли да ликвидираш фашист като Дугина е терористичен акт. Никой освен фашистите не квалифицират такова убийство като терористичен акт.

17

Хахахаха

преди 1 година

Хулигани, викаш! Не може да бъде, тези мили укри ли?!

16

Анонимен

преди 1 година

Ако спре тока в Украйна рано или късно ще спре и в България.Разбирасе първо във Варна и Бургас. Така че не е много добре да спира тока в Украйна.

15

Анонимен

преди 1 година

Еми това е .. като неможеш да се биеш на фронта почваш да стреляш ракети от далече, където дойде. Слаба работа... срам и позор... поне целия свят видя, колко струват мужиците и каква измислена история имат от ВСВ насам.. една кръгла 0.

14

Хващам бас

преди 1 година

Ще ударят ЗАЕЦ и ще обвинят Украйна.......

13

Анонимен

преди 1 година

Много неща могат да се случат.

12

Българин

преди 1 година

Със сигурност тази зима ще е студена и тъмна за Украйна. В това няма две мнения.

11

Анонимен

преди 1 година

Путин за сега организира паммперси за армията си, която яде бой по цялата дължина на фронта .

10

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама централите ще бъдат ометени не с цел да стоят хората на студено, ами да не могат укро-нацистите да превозват натовските оръжия по ЖП линии. Същото ще стане и с всички нефто- и газо-хранилища в бивша Укриана. Отоплението там може да е с твърдо гориво. Ако свърши - да искат от Плша, или Ръмъня. Ако имат валута, напр. рубли - може и да закупят дърва от Беларус, какъв е проблемът?

9

ZV

преди 1 година

Путин може да организира за войниците развлечение с украински вдовици. Така ще повдигне бойният дух. Крайно време е килими от термобарични бомби да изпарят укро жилищните райони

8

Анонимен

преди 1 година

При война първо се удрят Радарните ситеми , Енергийната ситема , летища и Жп линии, военни складове и после се подпукват по домакинска книжка !

7

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябва да почне да удря по сериозно обекти на руска територия. Не знам какво чака. Да събаря целия Крим. И без това там останаха само руски мазмантии

6

До 5

преди 1 година

Видяхме терористите къде гръмнаха Дугина.

5

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност Русия ще прави всякакви терористични атаки срещу Украйна. Като си слаб и падаш на бойното поле се занимаваш с тероризъм. Украйна трябва да прогони колкото може по-далече руските окупатори, да ги натика в Крим, а на пролет ще ги изгони и от там.

4

Бисер

преди 1 година

Да, а преди това може извънземни да кацнат. Защо ни занимавате с бълнуванията на незнаен проферсор в кавички? Толкова ли няма вече за какво да пишете?***

3

Анонимен

преди 1 година

Е и кво? Трябва да плачим за тях ли?

2

Анонимен

преди 1 година

След като деда Бай Дън им удари Потоците, може да ударят и нещо друго. После няма да има никой.... И вас също....