41

Анонимен

преди 1 година

Този много *** ако си мисли, че някой ще му повярва. Може, ако са зомбирани. Русия си защитава рускоезичното и по самосъзнание население, а той ми пише, че шели били да взривят атомен реактор. Мозъка му е взривен на този самозван професор от няколко сребърнкка.

40

Анонимен

преди 1 година

Господин професорът наистина ли счита, че целта на Путин е да прави мръсн0 на украинските граждани? Наистина само професор би стигнал до такъв извод.

39

Анонимен

преди 1 година

До *** 46. Американците ударили югославските електроцентрали през пролетта. Това напълно променя нещата и говори за това колко добри сърца имат американците. Така ли да те разбирам? И ти считаш, че до зимата те могат да бъдат оправени? Могат. Но до коя точно зима?

38

Говедо

преди 1 година

Е,има разлика ,Щатите удариха Югославските ел.централи през пролетта,друго си е,нали?

37

Мишо

преди 1 година

Че време им е да ги приключва. Чакайте какви удари, сами си противоречите. Нали нямали ракети, губели войната, до края на есента щяла да молят за мир! Ще ги пишете тогаз тези врели накипели?!

36

Анонимен

преди 1 година

Да може- нали това направи НАТО, когато нападна Югославия.

35

Анонимен

преди 1 година

Време е Русия да спре тази СВО и да започне да воюва.

34

OMG_Lucker

преди 1 година

Значи г-н ПРОФЕСОРА (по нещо си, не стана ясно какво) прави предположение какво евентуално може да се случи и разсъждава по него. Евала! Моля да публикувате повече мнения на такива ПРОФЕСОРИ. П.с: проверих го, някакъв украински професор е, т.е ясна е работата защо прави такива предсказания.

33

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците как бяха спряли водата на крим осем години...що да не . Илон Мъск иска гаранции за водоснабдяването на крим

32

Анонимен

преди 1 година

Възможно е, те рашките с това плашат, един вид ще останете на тъмно ако не сте с нас...хахахахаха :)))

31

white star

преди 1 година

До Ред стар: на русия може да й се наложи да се саморазпадне в опит избегне плащането репарациите и обезщетенията.

30

Анонимен

преди 1 година

До white star 26 -----------Защо един АЕЦ да гръмне . Не може ли 5 , или 10 .После като свършат тези в Украйна , ще гърми из Европа , после ще отиде в САЩ , Азия . Така не е ли по-правдоподобно

29

Руския

преди 1 година

Народ живее най-добре!

28

Анонимен

преди 1 година

Къде ги намират подобни хора , които да правят тези изказвания. От безумни по-бзумни неща говорят . Дали им плащат , дали наистина го мислят , ще си остане загадка

27

Ред стар

преди 1 година

До white star Интересно какво правят наемници от запада и САЩ в Украйна. Всичките на по няколко хиляди километра от границите им? И защо така неистово искат Русия да се разпадне на малки републики? Дали пък крадците и убийците не идват от запад? Дали пък прехваления строй капитализма не буксува защото заграби целия Свят и за да не рухне сред народни протести, спешно му трябват нови територии за изсмукване? Остана само Русия, *** те не са кухи, сори!

26

white star

преди 1 година

До До 26 Разбира се че ще обвини украйна! Иначе освен репарациите от войната ще трябва да плаща и обезщетения на целия свят заради радиационното заразяване. А Русия е способна на такива низости. Думна северните потоци с експозивите които е заложила още при стоежа им и обвини "запада".

25

До 26

преди 1 година

Само че ще обвини Украйна, надявайки се да и се размина на Русия, западния отговор...

24

white star

преди 1 година

Русия не е просто държава крадец. Русия е държава терорист. Каквото не може да открадна ще се опита да разруши. Гражданска инфраструктура, продукция, население. И не за да има русия, а украйна да няма. Така че нищо чудно да взриви атомна централа и то така че да нанесе колкото може повече щети. Има един важен момент, обаче! Нападение над ядрена централа е еквивалентно на нападение над страните до които радиацията евентуално може да стигне. Включително нато.

23

Ред стар

преди 1 година

Скоро ще се навършат 33 години нео-капитализъм или сладникаво наречен "демокрация". Не знам колко умствено ораничен трябва да е човек за да продължава да им вярва на опашатите лъжи и словоблудство за хубав живот, като насреща имате само глад, бедност, инжекции, сертификати и като капак нео-нацизъм. Кой е виновен? Комунистите са виновни нали? За предходните 45 години не е имало и 1 ден такива сътресения. Чака ви и кулминацията- мобилизация!

22

Анонимен

преди 1 година

Някой трябва да ликвидира диктатора в Кремъл, за да се спре тази бeзyмна война...