19

Климбо

преди 1 година

За жалост псетата имат повече права от хората.Я се опитай да накараш съседа да научи кучето си да не лае от двора/терасата?А като те доведат до лудост и им метнеш нещо-съдебна отговорност.

18

Нгуен Куч Ям

преди 1 година

Насето меню: Куцеско по Ханойски - 7,85 лв; Куцески Хапки Задуцени със Зеленцуци и Гъби - 8,40 лв.; Куцеска Супицка - 4,50 лв! Заповядайте!

17

Кънчо

преди 1 година

Кв. Бенковски,супера! Само за Супермени и супер баби ,невъзможно да не настъпиш "бомба"!

16

да

преди 1 година

Знаете ли колко пари се усвояват от проекти свързани с кучетата и котките. Вие какво очаквате. Явно трябва сами да се оправят хората. Като в дивия запад.

15

Анонимен

преди 1 година

Идва зима,нека бъдат заредени с антифриз,да не замръзват.

14

Още ли да учим

преди 1 година

Решения : 1. Пирончета в кренвирши2. Антифриз....

13

Ямболски цървул

преди 1 година

Хатсан 5.53мм.с газово бутало,42 джаула ще реши проблема!

12

Ха ха ха

преди 1 година

Агресивни кучета

11

Анонимен

преди 1 година

Баш преди Гергьовден ще изчезнат.

10

MIKE

преди 1 година

Направо е невероятно как за 33 години България не успя да се справи с 2 основни проблема- Рекетът на Топлофикация и Бездомните кучета в градовете...33 години.

9

Човечен

преди 1 година

Ние не сме безсърдечни роботи като западняците, та да уби... опа, евтанираме кучета и котки. Оставяме ги да се разхождат свободно сред нас.

8

Анонимен

преди 1 година

Така е, като спряха да продават хотдог. Навремето през социализЪма имаше хайки на ловните дружинки за прочистване на улиците от безстопанствените кучета. А котките ги ловеше един военен и ги дереше и щавеше за пазара.

7

до6

преди 1 година

неси интересен, измисли друго!

6

Варна

преди 1 година

Ооо, за Варна ,Бриз Всяка седмица пускам сигнал.Има 20.Вият , нападат и т.н.Писах и звънях в общината.Месеци наред Нищо!

5

Дес

преди 1 година

Прекалено голям брой хора в страната не желаят да си вършат работата - работещите в институции , контролни органи , санкциониращи и т.н. отделно от това пък , е невероятна и бройката на хората , които не искат да се подчиняват на правила и не искат правова държава. Двете групи съчетани на една територия водят да това - труден живот за малцинството съвестни и мечтаещи за правова държава .

4

Виетнамски Готвац

преди 1 година

Здравейте! Аз виетнамски готвац, много обица васа страна, уцил съм тук преди 30 години! У васа страна най-много обицам куценца! Бесе ми мъцно за Бългалия и добре це процетох този статия! Нова бицнес идея! Виетнамски Ресторант при Нгуен Куч Ям! Специалитети - куцеско по ханойски, куцеско задуцено, куцеска супицка - лекува всицки болести и КОВИД бяга като куценце от виетнамец! Заповядайте, цакам ви с топли куцески деликатеси!

3

ареулвво!!!

преди 1 година

хуманно умъртвяване и готовопомия..рите нямат място по улиците!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Проблемът много лесно може да, се реши като в белите страни чип на всяко куче селско, градско чип а, да, видим дали ще има изхвърлени по улиците

1

Асан

преди 1 година

Виетнамци нема ли у Варна :)))