317

Анонимен

преди 1 година

Те само САЩ са бомбардирали Бг. Щото Руския флот не е бомбардирал Варна и не е избил мирни хора..

316

Анонимен

преди 1 година

Цял свят се мъчи да свали Путин вече 20 години обаче нещо не се получава Защо така не мога да разбера.Имаме казус баси.

315

времето

преди 1 година

Крим беше облачно. В московието порой от сълзи. Своеобразен протест с малки букви.

314

Анонимен

преди 1 година

Слава на Дудаев, слава на Зеленски. Слава на Запада. Крим е Украйна.

313

Анонимен

преди 1 година

САмалии на 338 бр. коректора се е изпотил за една копейка повече.Чат пат пишете номер да видите как наклоняват везните в поръчаната посока.

312

стар чвор

преди 1 година

слава на Русия

311

Анонимен

преди 1 година

Потвърждение че съществува диктатура са минусите които веднага пристигат и заклеймяват инакомислещите. За бомбардирането на София и страната през ВСВ от англоамериканската коалиция защо не кажете. Над 15 хиляди българи са убити ранени осакатени и безследно изчезнали за 4 години бомбардиране над бг народ от 41 до 44 год . Това не е удобно на евроатлантиците и те го отминават с мълчание а има трролове които даже открито го одобряват. ...

310

Анонимен

преди 1 година

Издигна я... цял свят мрази русия, а Украйна я прави за смях и я унижава всеки ден. Още малко и няма да има такава страна.

309

Анонимен

преди 1 година

Идея - 9/10 , изпълнение - цялата планета ти вика джудже....

308

Анонимен

преди 1 година

Медиите са един концлагер. Интересно че не са чули заповедта хората в "новоосвободените" села да бъдат избивани от освободителя. Информацията е от ЮТуб. Сорросоидите "коментират" в кавички само което им изгодно лозунги по опорки

307

Анонимен

преди 1 година

Най радикално беше представянето на ДБ и ПП в лицето на техните представители както и на водещите които направо вземат думата и налагат една истина сороЗката.

306

Анонимен

преди 1 година

Днеска цял ден сорросоидно говорене по радиото. Дори и БСП. Явно не са разбрали вота на избирателите. 60% несорросоиди не гласуват защото нормалното е забранено и съответно не е представено. Има обща партийна диктатура.

305

Анонимен

преди 1 година

Имах предвид мозъците но Коректора нарочно изписа козяците, сорросоидните капани край нямат.Все тая.

304

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика !

303

Анонимен

преди 1 година

Величието на Русия, пълни глупости. От величие помен не остана. Вече му дялкат мрамора.

302

Славяно мразещиятЛой

преди 1 година

През октомври 2002 година група чеченски терористи окупират московския спектакъл Дубровка , до момента в който тече мюзикъла Норд-Ост , и вземат близо хиляда фенове за заложници. Анна Политковская и лекар Леонид Рошал се заемат с посредническа задача и стартират договаряния с похитителите. И тъкмо когато на хоризонта се появява вяра за компромис, Путин заповядва силово решение. В резултат на товавсичките терористи са премахнати с токсичен газ,само че умират и близо 200 заложници.По време на заложническата рецесия в учебното заведение в Беслан през 2004 година, Анна Политковск

301

Анна Политковская

преди 1 година

Защо не одобрявам Путин? Заради простотията му, която е по-лоша от алчността и кражбите му. Заради цинизма му. Заради расизма му. Заради безкрайната война. Заради лъжите му. Заради отровния газ в Норд-Ост. Заради труповете на почтено убитите, съпътстващи целия му първи мандат. Често си мисля: Путин човек ли е въобще? Или желязна замръзнала скулптура?

300

Lina

преди 1 година

Историята се повтаря. Преди него друг дребен мъж с мустак също има фиксация на темата .

299

Българин!

преди 1 година

Твърди се, че Хитлер е казал: "Германия ще бъде световна сила или няма да я има!" Резултатите са известни на всички! Путин без да е казвал нещо подобно се опитва да постигне същата цел! Най-вероятно И РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪЩИТЕ!

298

toti

преди 1 година

Що го не оставите тоя психар,да си говори кво иска!!! Писна ми ВСЕКИ ДЕН ДА ГО ГЛЕДАМ НЕЩАСТНИКА !!!