397

ПЕШЕВ

преди 1 година

Тия гл-упа-ци с Украйна не могат да се справят , а какво остава с НАТО :))) Абсолютни клоуни , хора без потенциал , това са русНАЦИте ...

396

Анонимен

преди 1 година

Футко Джуджина,не ставаш за нищо,комплесарчо нищожен!!!

395

Теодоро

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ВЛАДИМИР ПУТИН

394

БОКО

преди 1 година

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ!!!

393

На путка си майна

преди 1 година

Ще забутам крепостните - *** !

392

Анонимен

преди 1 година

Ако и у нас някой мислеше че България трябва да изисква уважение. Нямаше да сме на тоя хал. Нашите всички продажни.

391

Пълни глупости

преди 1 година

Има договор с НАТО едностранно нарушен Има минско споразумение. Нарушено Ами Русия се пази, нормално. САЩ я провокира непрекъснато.

390

обречена кауза

преди 1 година

Какво означава величие?! Пътят на войната, по който е тръгнал, е мнооого далеч от величие. Името на този човек ще бъде изписано с кръв в историята, освен ако не завладее целия свят и пренапише историята по свой образ и подобие...

389

българин

преди 1 година

За мен велика страна е Швейцария-произвежда се всичко и хората живеят добре. Война не са имали от 7 века. Спокойствие и работа-това е ключът към успеха.

388

От БАН

преди 1 година

На всеки държавник фиксидеята трябва да бъде издигането на държавата си. А не като на баба Меркел да напълни хубавата Германия с ***, *** и други въглени. За жалост вече патриотизма, родолюбието и нормалността са обявени за фиксидеи, педофилията например била коварна болест, за която лечението било не хапчета, а деца, вашите деца, не на Джо педофила Байдън

387

Христо Христов

преди 1 година

Още 2008г. НАТО е решило (без да пита украинците и затова направиха кървавия преврат 2014г) да се разшири с украйна. Но сигурно Русия е виновна, че не иска да допусне това.

386

Анонимен

преди 1 година

*** ИЗДИГАЛИ СЕ САМО ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СМЪРДИ УУУ УЖАС

385

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Украйна не е била откъсвана от Русия изобщо, векове наред е руска територия, тя и досега е законна руска територия, то самото име "У край на" , означава "у края(на Русия)", украинци не е нация, а е уточнение за местоположението на хората - хората у края, това означва "у краи нци", а не е нация, украинците са руснаци по произход!

384

Анонимен

преди 1 година

Човека Путин се опитва да защити държавата си, както може, нищо ненормално не прави, всеки би постъпил по същия начин, ако нападат страната му, самата Украйна , са законни руски територии, самите украинци също са руснаци по произход, но ги превърнаха в зомбирани нацисти, втори Хитлер не щем, на Зеленски не му пука, ще ни подпали чергата в Европа и ще се изсули към Израел, а хората ще умират заради него, та той извърши геноцид над украинци и руснаци, не виждате ли, да се маха!

383

Анонимен

преди 1 година

БайДжо е петият американски президент от великата епоха на Государя Путин. Проникновено написано.

382

Анонимен

преди 1 година

Рекламата най много ми пада когато ми пада батерията.

381

На джуджето

преди 1 година

не му дреме за Русия, праща руснаците да наторяват украинските слънчогледи. Джуджето иска да е на власт вовеки. Но руснаците лека полека започват да се усещат. И ще хвърчат джуджета от кремълските стени.

380

Анонимен

преди 1 година

А има педарчета от Американ, отвръг ги дуп, отвръг ги също.

379

Анонимен

преди 1 година

Дави хебус у хемус, педарчата, само македония петричка, никви други вардаски. Умирам за българска Петричка Македония, която е Българска и само.

378

Анонимен

преди 1 година

До дообрее , ако си беше сложил сам лайк и други щяха да ти сложат. Но ти не си си сложил лайк и си получил минуси. Но лайковете са важни. Гласуването също !!!