140

П.К.

преди 1 година

А в редиците на обилно платените наемници от противната страна дали изобщо е познато важното съдържание на думата =МОРАЛ=???...

139

Гражданин

преди 1 година

Троловете плачат тук, че Западът мразел Русия!? Западът мрази болшевизма, не хората! А Източна Европа мрази още повече и болшевизма, и болшевиките му!

138

Анонимен

преди 1 година

До Ак-12: И да четем само Комсомолская правда или Русия днес :) Хахаххах. Я ходи се плякай някъде "ве". Ще ми кажеш ти дали да слушам метъл и каква да ми е прическата. Прическа можеш да ми правиш само на онази работа :)

137

Solar Power

преди 1 година

До БРЦК: Абсолютно ! И понеже си БРЦК сега би било хубаво да ни отговориш защо ЛЕВСКИ,БОТЕВ,РАКОВСКИ,ВАЗОВ,ТАЛЕВ,СТАМБОЛОВ и т.н. НЕ са обичали русия ?

136

Анонимен

преди 1 година

До Людмила: Ами ти защо сама не провериш какво е отношението ? Много е лесно. Тубата търсиш Volodymyr Zolkin. Как очакваш да научиш истината като четеш само русия днес ?!

135

Анонимен

преди 1 година

До Людмила: Според теб без да четеш нищо само размишлявайки логично следното: Русия влезна с 200 000 армия в Украйна. Офиц. обяви,че има само 5000 жертви. Защо са и нужни нови 300 000 :) ? Ха сега да те питам :) хахахаха. Сега виж и кораба масква как потъна и какво те излъга ТАСС и ще разбереш,че на лъжата краката са къси. Хихихи

134

Гражданин

преди 1 година

До "реално" : на всички ни внушаваха, че Русия е велика, ама с какво?! След царизма идва болшевизма, терор след терор, крепостни селяни, в 21 век нямат собствени смартфони, лаптопи и какво ли не... Един износ на суровини - сомалийска икономика. Свършиха ракетите от ссср, нови ракети произвеждат по няколко на година...и войската побягна. Катастрофа отвсякъде!

133

Гражданин

преди 1 година

Големият дървен кол отзад вече е на милиметри! Бягат презглава червеноармейците, какъв морал, какви пет лева...

132

Людмила

преди 1 година

Рядко съм чела по-скалъпена популистка "статия". Само *** могат да се вържат на лафове, че мобилизацията в Русия е "пукане по шевовете" на войната в Украйна и че Русия губи. Това бе показнО накъде отиват нещата. Защо не споменете факти за отношението към руските военопленици от страна на дрогираните украински фашисти? Ама то и журналистиката ни като всичко останало - леш и обслужване на интереси...

131

Антинатовец

преди 1 година

А какъв морал само се вихри в армията на краварите майко мила *** до педофил и обратно и как само изнасилваха в Сирия че цял свят ги разбра?

130

Анонимен

преди 1 година

Моралът във ЧВК Вагнер бил паднал!Ами всички се надяваме това да е така.Групировката е вече в центъра на Артьомовск /Бахмут . Те сами и Ахмат сила го превземат. Та , ако са с нисък морал , както твърдят нашите пропагандаторите, надявам се яко да опраскатхохляците. И до ден два да развеят руския трибагреник. На война е важна битката, много морални ли са укрите,които се гавреха с пленниците?

129

До 132

преди 1 година

Сериозно, това болният ти и промит мозък кога го измисли, че Украйна е съществувала преди Русия? То бива небивалици, ама това, и верно си мислиш, че някой ще ти се върже?

128

Реално до 149

преди 1 година

Аз пък съм частичен свидетел на жертви от режима на Киев, така че вашата пропаганда че не е така, хем ми е смешна, хем е трагична какви глупости се опитвате да внушавате на хората

127

БРЦК

преди 1 година

Всяко нещо има причина . Не обвинявайте а търсете причините те са във вас.

126

реално

преди 1 година

Честно да си кажа доскоро бях с предубеждението, че Русия е наистина велика! Има необятни земи с ресурси, има всичко за да е наистина Велика ! Врвах в Путин, че е далновиден и мъдър политик. Да, той бе такъв до 2014г. С началото на "търканията" с Украйна, с ония напълно измислени 11 000 жертви на "Укронацизма" тогава... Путин започна стремглаво да пада в очите ми, и мисля, че не само в моите!? А сега по време на войната с малка Украйна , разбрах и , че армията на Руската Федерация е много слаба.

125

миличкия запад

преди 1 година

СПОРЕД ЖЕНДРИТЕ МОРАЛНИ СА ТЕРАКТОВЕТЕ-УБИЙСТВОТО НА ДАРЬЯ ДУГИНА, ВЗРИВЯВАНЕТО НА МОСТОВЕ... а не е морално ако убият жената на Зеленюхата или взривят украински мост... за тях има някакъв монопол да ни казват кое и от кого е морално и накратко, хищническите сили, насочени срещу Русия са моралните а Русия е неморалната, че не капитулира и няма пияндуркапрезидент като Борко Елцин или някоя нашенскоподобна чекмеджарска мутретина, за която имат хиляди компромати ако може и милиони!!!!

124

Анонимен

преди 1 година

ГЕРМАНЦИТЕ ОСВИРКВАТ ШОЛЦ, И ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЖЕ, ВИКОВЕ ОСТАВКА, АМЕРИКАНСКО ПРОКСИ ... ЕВРОПА ЩЕ СЕ СЪБУДИ И МАСОНСКИЯЯ ЕЛИТА И ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ ОТКЪДЕТО СЕ Е ПОЯВИЛ.

123

Анонимен

преди 1 година

В УКРОАРМИЯТА С НАСИЛСТВЕНО МОБИЛИЗИРАНИТЕ МАЛЦИНСТВА БЪЛГАРИ, ТАТАРИ И ДРУГИ ВРИ ОТ МОРАЛ... ЗАТОВА БАШ ТАТУИРАНИТЕ УКРИ СА НА БОЙНИТЕ СИ ПОЗИЦИИ НА СЛЪНЧАКА...И НЯМА ДА ГИ НАПУСНАТ ЗИМАТА НЕ ГИ ПЛАШИ...

122

Анонимен

преди 1 година

Абе това е война. Как се води война морално. Пак простотии на джендърите.

121

Ха ха ха

преди 1 година

***, ***, ти си реалното потвърждение, че човешката глупост е безгранична.