43

Анонимен

преди 1 година

Kирчо, гледай оферти за работа в Kанада, че на следващите избори вас ще ви изчегъртваме. Защо мислиш хората гласуват за Възраждане? За да ви изметат и вас и Боко, и комунисти...

42

Шопендар

преди 1 година

Казват че който лъже ,носът му ставал голям,и заприличвал на един от тримата.........,....

41

Huq

преди 1 година

Пак ли тоз ееее , абе той не може да пише

40

Фойерверки

преди 1 година

До Русия Завинаги Абе, ***, твоите хора и едно руЦко име на "страховитите оръжия" не могат да измислят, камо ли да произведат! "Сармат , Искандер, Кинжал, Посейдон", всичко ви е ръждива фукня от времето на сесесерето. Война се води, а не победобесен парад на красная плошчад. Бегат като таракани от моГилизацията. Понимайш? Кога за последно си ходил в московията? А бил ли си роден, когато е имало сесесере? "Сплошная показуха", както те си го казват.

39

Ралица

преди 1 година

Искахте промяна имате я Радев управлява вече 2 год и още дълго платените божковисти превзеха България сега в каква държава живеем радевата ли

38

Коварен наглец!

преди 1 година

Абе, Фатмако от село Славяново! Я остави енергийната криза, от която тиквата под фуражката ти нищо те разбира, а обясни на българския народ защо със ЗаКаПеЧе-то Гълаба извършихте такава чудовищна измама на изборите?! Защо ЦИКаджийските ви лакеи са работили със списъци от преброяването преди 11 години, а не с новите от миналата година?! Защо 850 000 мъртъвци са гласували, и то за Тиквата от Банкя и началника му в сараите?! Българи, миналата неделя жестоко се подиграха с вас, измамиха ви!

37

резидент Гумен Гадев

преди 1 година

До декември ще вкарам България във война с Русия!

36

Albi

преди 1 година

Какви? Да се пръска денонощно, да уморите хората ли? Така умрелите нямат нужда от отопление, само от чувалчета.

35

Анонимен

преди 1 година

Тъжна гледка е БГ, всичко е на самотек,понякога се показва нищоказващия и сколаса два лафа как му се иска ново самолетче...

34

Анонимен

преди 1 година

За радев нов подход означава по-дълбоко нагъ3ване на Русия.

33

Русия Завинаги

преди 1 година

Кинджал, Сармат, Искандер, Посейдон!

32

факт

преди 1 година

яко се трият коментари . иначе ревът че нямали свобода на словото . а моята свобода къде е бе днес.бг ?

31

Анонимен

преди 1 година

Нови подходи да, изгонване на Бойко Борисов - руското ***

30

Анонимен

преди 1 година

РУНДЬО ВДИГНА ЮМРУК И РАЗБИ ЛЪЖЛИВАТА МУТРА НА БОЙКО

29

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Новите подходи са вече факт: санкции за Русия, изгонване на проруски агенти от управлението на европейските държави, ограничаване на руското влияние до нула.

28

Добре, че е той

преди 1 година

Добре, че има един адекватен политик в тая държава! Знам, че *** от всички страни ще скочат да словоблудстват сега, но това са факти! Ако човек не е фил или фоб на някоя друга страна или верен на някоя идеология, а мисли сам и говори по идеи и действия, това са фактите! Всички други, или са неадекватни до степен, че са вредни, или обслужват чужди интереси - отново вредни! Радев поне има куража да каже фактите, независимо на кой му харесва!

27

Анонимен

преди 1 година

Майстор на празните приказки. Идеален президент.

26

Нео

преди 1 година

Празната манерка с празни приказки!

25

ХОРА

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, каквото и да ни струва това. Всочко друго е предателство пред нашите евроатлантически ценности!

24

Анонимен

преди 1 година

Европейският парламент настоява държавите от ЕС значително да увеличат военната помощ за Украйна "Колебаещите се държави" трябва да предоставят своя дял. "Колебаещите се държави" трябва да предоставят своя справедлив дял от военна помощ, необходима за по-бързо приключване на войната", се казва в документа. Украйна трябва да победи! Украйна ще победи!