19

минувач

преди 1 година

След това адвокатът му твърди, че същия ден Жечко бил на зъболекар, там му били поставили лекарства и затова тестът е отчел амфертамин. Два дни след убийството, в 2 ч. през нощта, колата-оръжие се самозапалва (след изваден от пожарникарите акумулатор) и изгаря на охраняван паркинг на КАТ и няма как от компютъра й да се извлече информация за скоростта й в момента на удара. Влачил е колата на жертвата около 30 м.

18

минувач

преди 1 година

Ясно е, че това кръгово не е нормално, а е опасно, но ми се струва, че ще се опитат да използват този факт, за да оправдаят убиеца.Той се казва Жечко Кюркчиев и е внук на първи братовчед на собствениците на "Фикосота" и "Теси" братя Кюркчиеви. Ученик, на 18 години, с книжка отпреди 4 месеца. Според хора, които го познават - изключитолна нагъл и арогантен шофьор, със самочувствие далеч над уменията му. След като убива девойката веднага е тестван за наркотици и е установено наличието на амфетамин

17

нормален

преди 1 година

Българските шофьори не са наясно с правилно влизане,движение и излизане от кръгово!

16

Анонимен

преди 1 година

То не е само в Шумен това, навсякъде има изградени кръгчета по проект на герберастки калинки и създадени с цел да има евраци в шкафчинциту на сикаджията арестант. До ТЕЦ Сливен на Банско шосе има същото недонocче , сигурно Деса МелИнс-а видната герберастка натискала за изграждането му,да има какво да се тъпче в чекмеджето на шефа й.

15

Анонимен

преди 1 година

Ако тоя излезе на свобода, няма да живее много ако ще папата да му е дядо

14

Grom

преди 1 година

И ние се надяваме на пътна безопасност... Безопасност има само за краденето и усвояването. За друго - не.

13

Антисоросоид

преди 1 година

Кръговото било виновно няма да се учудя ако осъдят общината, оня наркоман е рода с милиардерите братя Кюркчиеви. Евр...ейския център ... нормите ни не били в ред, обаче наркомани да карат надрусани с амфетките на Домус Паша било според нормите на Евр..ейския съюз на евреина Сорос.

12

Анонимен

преди 1 година

Много гнила история и много нелепа защита. Господ, гледа! Възмездие рано или късно, има!

11

интересно

преди 1 година

Много кръгови и пътища не отговарят на нормите, но се приемат така. Не е оправдание, но щом не са по нормите в България, кой прибира пари за незаконно строителство?

10

Алиии

преди 1 година

НА КРИВА РАКЕТА - КРЪГОВОТО МУ ПРЕЧИ! ДАЙТЕ МУ КРИЛЦА!

9

999

преди 1 година

Явно семейството е с Големи връзки!!! А КОЛКО СМЪРТНИ СЛУЧАИ ИМА ТАМ? САМО ТОЗИ Е! От 9 кладенеца - вода, само и само да изкарат убиеца - невинен! Също като с Милен Цветков!

8

Joe

преди 1 година

Преди кръговото има знак! Всички останали констатации са празни приказки!

7

СИНЧЕ НА ОЛИГАРСИ ?

преди 1 година

КЮРКЧИЕВ ПРИТЕЖАВАТ СИГУРНО ПОЛОВИН ШУМЕН, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ "ФИКОСОТА", КЮРКЧИЕВ Е ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ !АДВОКАТЪТ НА ПРЕСТЪПНИКА Е СИН НА БИВШИЯ ШЕФ НА МВР-ШУМЕН, КИРИЛ ТОШЕВ, ЧОВЕК НА БОЙКО БОРИСОВ !

6

DAWEDA

преди 1 година

ето причина адвокатите да оборят осъдителна присъда...

5

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на кръговото край Практикер и Кауфланд е че е подобно на елипса. Ако караш по главния път булевард Симеон Велики можеш да премине през кръговото без да намаляваш скоростта защото няма завой. Докато онези които идват откъм Кауфланд и Практикер няма как да влязат с висока скорост. Виждал съм и по малки кръгови във Франция но навлизането от всички посоки в кръговото е еднакво. Друг е въпросът че там шофьорите спазват правилата и са много културни.

4

СТЛ

преди 1 година

Пълни глупости. И 2 метра да е, като си караш както трябва големината на кръгово не е важна. То и 60 метра да е ако караш като *** пак ще се осереш все някога.В Англия с кръгови под 1 метър да не би да се оправдават с размера на кръстовището на който учудващо не ставят такива сериозни произшествия?...

3

Анонимен

преди 1 година

То какво ли няма да се измисли сега,за да спасят малкия убиец. Чичко паричко бащицата е впрегнал всички връзки,за да го измъкнат.

2

Анонимен

преди 1 година

Че то в Шумен има само едно нормално кръгово, най-старото, оснаналите са не по-големи от тава за баница!

1

Бордюра е виновен

преди 1 година

Кръговото ли е виновно, че от там е минал с несъобразена скорост малкия лeшпep, ефективна присъда минимум 15 години не, че това ще върне младото момиче л кв му пръст, но поне да разбере какво е направил тоя ....айде да не казвам какво.