37

Сърбите

преди 1 година

винаги са успявали да играят много майсторски двойнй игра. И на Запад ,и на Изток! Така, че пак ще се оправят по добре от нас защото са единни като народ! По време на бомбандировките в Белград правеха живи щитове по мостовете на Дунав и Сава с децата си в ръце. А това, че ни мразят е факт, но в коя балканска страна ни обичат?

36

Елвиса Цецо

преди 1 година

Путин ще оправи нещата.Той ще промени светът.

35

Бай Ганьо

преди 1 година

Защо сърбите винаги искат да ни отрежат главите? Не може ли са си живеем като нормални съседи?

34

Хладния разум

преди 1 година

Много ми харесва така като гледат все с нас да се сравняват. Нещо на комплекс ми бие.

33

Morski

преди 1 година

На Балканския полуостров е имало само три Империи- РИМСКАТА, БЪЛГАРСКАТА,ОСМАНСКАТА! Само една държава -Българската Империя е успяла да завземе и задържи земи от Римската Империя ,когато тя е била в разцвета си на полуострова!България е била Велика и силна ,когато Московията е била джудже! Скоро пак ще стане така!

32

Анонимен

преди 1 година

Айде после пак го канете на церемонии тоз изклесяк.

31

Анонимен

преди 1 година

Сърбите само в гръб нападат,не смеят очи в очи!Заради тях загубихме Македония!

30

Анонимен

преди 1 година

Прав е. Привилигировани сме. И така трябва, причината е ЕС. А сръбето го играят за другия отбор.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако стане сакатлъка тия трябва да са под ножа веднага отиваме на фронта и Белград е български за 3 дни

28

Анонимен

преди 1 година

Санкцията е за тръбен петрол,и затова нека руснаците с речни танкери по Дунава да снабдяват рафинерията на НИС в Нови Сад, и без това "Нафтена Индустрie Србиje" е руска собственост продадена за,, жълти стотинки",не виждам причина да се сърди на България.

27

Българин

преди 1 година

Сърбостан е тотална мизерия.Един път се излъгах да отида и повече няма да стъпя.

26

Анонимен

преди 1 година

Не се заяжда, а това си е техния сръбско- кафански, юнашко- бабаитски чалга стил! Те са си юнаци, комунисти партизани борещи се с фашистка Европа! Все са пострадали, все жертви на коварните фашисти! От тях митология да искаш и да гурманска плескавица!

25

СЪГЛАСЕН

преди 1 година

До Анонименбил съм в СЪРБИЯ и е 100 пъти по добре от Европейска ***!!!Храната е в пъти по добра, няма пластмасови домати като тука!

24

Анонимен

преди 1 година

Естествено че България има привилегии. Това е бивша империя с излаз на море. Охльов. А вие продължавате да се карате с всичките си съседи. Никаква логика няма вашата политика. Ама никаква.

23

ха ха

преди 1 година

Не може на три стола да седиш. Хората те предупредиха така, че започва ПАДАНЕТО

22

Анонимен

преди 1 година

Оди реви в Москва.

21

Анонимен

преди 1 година

Всички които са ходили в Сърбия по една или друга причина могат да потвърдят неговите думи,храната е супер и няма ГМОта дето ги ядене,а магистралата Ниш Белград е десет пъти по-добра от творенията на Буци по родните,така наречени, магистрали...пък и явно му пука на човека за неговият народ и не е като нашите гьотферени,на тех само им дай *** да лижат,без значение какъв....

20

Анонимен

преди 1 година

Истината е че всички се гаврят с България, защото няма адекватна външна политика. Всички виждат, какво се случва я България и ползват момента да хапят. Сърбите са изявени антиБългари от столетия. Какво общо има нашия Лукоил с техния проблем с Хърватия? Ами ако се бяха извини за мизерийте които им правиха 90те.... сиг нямаше да са в такава позиция ? И те като руснаците .. само плюят и се излагат. Оня ден на газопровода беше мазно ухилен... днес плюе лицемер

19

Добър повод

преди 1 година

Добър повод и ние да спрем да купуваме руски петрол и да спрем транзита на газ.Да го видим тогава Вучинич какво ще каже - така да се каже ще оправим несправедливостта!

18

(-_-)

преди 1 година

Това е защото на 'България' й е през оная работа за собствените й граждани и икономика. Ония в Брюксел пръцнат и ние се насираме. Няма достойнство, няма национален интерес. Това е то.